-
פה אפשר להתדיין ולהביא דעות מכאן ומכאן על הזמר (המוכשר) הזה!
-
@אייצ-ית אמר בעקיבא - דיון:
כי הוא זמר מיוחד!!
מאוד!!
בהתחלה הייתי מתבלבלת בינו לבין ריבו...
יש להם את (כמעט) אותו סגנון...
(גם הוא אמר זאת בפירוש) -
@ילד-חוכם אמר בעקיבא - דיון:
יש להם את (כמעט) אותו סגנון...
לא יודעת אם הייתי קוראת לזה 'חיקוי'...
אבל בהחלט הם על אותו ז'אנר ישראלי שמסעיר את כל המוזיקה בזמן האחרון...ריבו יותר מקורות...
עקיבא יותר שר פשוט..עממי...ו...שתיהם סוג של אדישים כזה....
-
-
עקיבא הוא אחד הזמרים שאפשר להגיד וואוווווווו אין הרבה כאלה פעם בכלל לא הכרתי אותו היום הוא הזמר מהחמישיה שאני הכי אוהב . אחלה זמר אפשר להגיד שהוא וריבו ממש אותו פסיפס קול
-
הוא זמר אלוף!!
ויש לו שירים שגורמים לי להתרגש פעם אחר פעם -
@גילה סורי, אבל א"א להשוות אותו לנתנאל ברדא. אין קשר...
אני אישית מאוד אוהבת את השירים של עקיבא, אבל עם הסתייגות. אם הייתי בחור ישיבה, לא הייתי מקשיבה.
בתכל'ס, השירים שלו בעיתיים, גם אם אח"כ, בראיונות לרדיו וכו', הוא מפרשן ומתרץ אותם...
הוא כותב יפה, אפילו יפה מאוד. והלחנים שלו מקסימים. אבל אני לא בטוחה שהוא מתאים לפלח החרדי.||לישי ריבו יש גם שירים ככה-ככה אבל הוא בעיקר כותב מהמקורות, ועל נושאים ניטרליים, ככה שיש לו יותר לגיטימציה.||
||וכמובן שחנן בן ארי שהוזכר כאן לאחרונה (שהוא יוצר [ולא זמר...] אלוף) כבר ממש לא מתאים לז'אנר, לדעתי. ||
-
@ריינבואו אמר בעקיבא - דיון:
סורי, אבל א"א להשוות אותו לנתנאל ברדא. אין קשר...
לא באתי בכלל להשוות בינהם.
רק אמרתי שהמשפט "ענווה עם עוצמה" מתאים לו. -
אני לא כ"כ מכירה את השירים הישנים של עקיבא
אבל ב רק עוד רגע הוא הפציץ לגמרי! שיר מטורף!
אבל הוא מאד מזגזג. 2 השירים שבאו אח"כ היו פחות מתאימים וחבל,
לדעתי כל הזמרים המתנדנדים כמו עקיבא, חנן בן ארי וריבו
צריכים לפנות לכוון אחד ולהחליט האם הם שרים שירים שמתאימים לציבור החרדי או לא. כמו ריבו שהשירים שלו מעניינים גם את הציבור הכללי אבל אין בהם תוכן בעיתי. אני פחות אשמע שיר של זמר שהוציא שירים על נושאים לא מתאימים גם אם השיר הספציפי בלי שום בעיות. -
@ריינבואו אמר בעקיבא - דיון:
וחבל שזמר טוב שיכל להצליח הורס לעצמו עתיד בשיר אחד.
תלוי איזה עתיד את מתכוונת.
אם רוחני...ומקום טוב באמת- זה הציבור שלנו.
אבל כמעט כל אחד שחי ת'קרירה בעולם המוזיקה- לא מכוון רק לציבור שלנו.
עצוב...אבל הכי נכון.
אז אם ההצלחה שלו יותר גדולה לא בציבור שלנו- אני יכולה להבין למה הם לא מפנים את השירים שלהם לקהל יעד ספיציפי.
כי אם כרטיס שלו בציבור חיצוני עולה 300 פלוס להופעה- בציבור שלנו זה לא קיים...וזה רק דוגמא... -
-
@גילה אמר בעקיבא - דיון:
ו...שתיהם סוג של אדישים כזה....
ולשתיהם עדינות מסוימת גם פנימית וגם חיצונית!!
כמעט אפשר לפתוח על ההבדל והמשותף בינהם נושאלדעתי, לא לי ולא לך יש מושג כמה אנרגיות הם ויועציהם משקיעים כדי לשדר את הענווה הזאת...