-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@תהילה-ב
אלא בי.mp3 -
@תהילה-ב אני ממש אהבתי
אחרי פעם פעצמיים התחברתי
חשבתי על המילים והמסר שיר ענק -
@תהילה-ב אני ממש אהבתי
אחרי פעם פעצמיים התחברתי
חשבתי על המילים והמסר שיר ענק@המחבל-המחופש
מסכימה איתך אחרי שאני שומעת כמה פעמיים
השיר פשוט מהממם ומלא במסר
שרק חנן יכול לעשות -
סתם לידעתכם כידוע חנן נהיה פרוזנטור של אל על
אז היום הוא עשה פרסומת לאל על במילים של חנניה רק במילים שקשורות לאל על! -
סתם לידעתכם כידוע חנן נהיה פרוזנטור של אל על
אז היום הוא עשה פרסומת לאל על במילים של חנניה רק במילים שקשורות לאל על!@דודו-בלוקה דיברו על זה למעלה, אם לא שמת לב.
-
אוקיי אבל מה זה לומר אלוקים עם ה’ בשיר?
סורי, מבחינתי זוועה..
לא התחברתי לשום מסר שם אחרי ששמעתי את הנ”ל!
ירד לי הכל! -
@תהילה-ב הסיבה שהוא אומר אלוקים עןם ה' ולא ק היא מפני שהוא דתי (ולא חרדי) ורוב הדתיים אומרים עם ה' ובנוסף הוא ספרדי ויש הרבה ספרדים שאומרים עם ה'. זה לא בא ממקום מזלזל-זה פשוט המנטליות!
-
@תהילה-ב הסיבה שהוא אומר אלוקים עןם ה' ולא ק היא מפני שהוא דתי (ולא חרדי) ורוב הדתיים אומרים עם ה' ובנוסף הוא ספרדי ויש הרבה ספרדים שאומרים עם ה'. זה לא בא ממקום מזלזל-זה פשוט המנטליות!
@איזה-קטע אמר בחנן בן ארי-תוכן ודיון:
רק נגיד בעדינות שהפורום הוא לא לענייני הלכה ואישיות אלא פורום מקצועי-כפי שנאמר פה פעמים רבות...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות