-
@הללויה אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
למישהו יש שירים שלו שלא יצאו בשום אלבום, אני זוכר "שהוא נוטה שמיים" (המוכר בשם "אמת - מלכנו - ואפס - זולתו")
אני מעביר מתוך האשכול וקרדיט למצוטט.
@adi אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:שיר של נפתלי קמפה "אמת מלכינו" אמת מלכנו - נפתלי קמפה.mp3
-
@בועז אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
@מבין-ומאזין לפי הידוע לי הוא לא ביטל.
בסוף מיכאל שטרייכר כן בוטל.
-
פוסט זה נמחק!
-
@ר-כהן ממש מוזר מה שאתה אומר
לא יודעת מאיפה לקחת את זה, ואני מדברת אתך מבתוכו...
יודעת בוודאות הכרטיסים מתחסלים ואוזלים
אולי הייתה תקלה במערכת,
מה שיכול להיות - אנשים פותחים את טיקצאק ומסמנים בטעות או בגלל התלבטות שהם רוצים לרכוש כרטיס, זה נשמר לעשר דקות בלבד ולאחר מכן מתבטל. יתכן ומדובר בזה.
תסתכל שוב כתוב - אין מקומות זמינים למכירה בגוש זה.
אגב, שימו לב באתר, חדש להורדה!!! תווים לכל השירים של נפתלי, מחולק לפי אלבומים
תנגנו ותהנווו -
בהמשך למה שכתב @ר-כהן גם אני שמתי לב שכרטיסים נקנו ולאחר כמה שעות הוצעו שוב למכירה! ואגב, זה לא שכל הכרטוסי נחטפו, בוא נודה על האמת שחלק גדול מהאולם אפילו לא הוצע לרכישה...
(כנראה קבוצות וישיבות שהזמינו בסיטונאות).
ועכשיו פתחו יציע שלם לנשים. מה שלא היה עד עכשיו.
ועוד משהו: לדעתי זה טעות מאוד גדולה של וגשל לעשות כאלו מחירים! הקהל שאוהב את השירים של קמפה יש בהם פחות הערצה לזמר, אלא אוהבים את השירים מהשכל ולא מהרגש! ובדרך כלל מדובר בבחורי ישיבות שלא תמיד אפשר לשלם לפחות 100 ש"ח! תראו את ישיבשיר, איזה רייטניג, איזה פופלריות! כל הכרטיסים נ-ח-ט-פ-ו! רק ב25 ש"ח! זה הרבה יותר משתלם! -
@בועז אמר בנפתלי קמפה | שירים ותוכן:
@adi תמיד מנווטים כרטיסים לפי אזורים. אני גם בתוכו קצת...
המכירה נפתחה מראש עם בערך חצי מכמות הכרטיסים האופציונלים.עריכה: נפתחה מכירת כרטיסים ביציע ימין לנשים.
הוא יופיע אם יהיו נשים באולם? עכשיו זאת תהיה בעיה אחרי מה שהיה...
-
@ברוריה הבדל גדול מאוד! אצל קמפה יש יציע שמוקצה אך ורק לנשים, למרות שאני חושב שגם זה לא ראוי, במופע של בחורי ישיבות צריך שיהיו רק בחורי ישיבות, עם ריבו עושה כך, קל וחומר שקמפה צריך...
אבל אולי לא היה מספיק ביקוש (בכל זאת הוא חדש בתחום ההופעות, יחסית) אז לא רצו לקחת סיכון ופתחו גם לנשים