האם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???
-
@ריינבואו מההההה ???
זה להיט היסטרי אנשים משוגעים על השיר הזה ! -
@ריינבואו הציפו הציפו, אבל זה שיר מה זה מרגש!
-
@ריינבואו מה שקשה לחשוב, זה שאם בתחנות השידור היו מחליטים שזה שיר לא יפה, אז לא היו משמיעים את זה, וזה לא היה נהיה שיר יפה, פשוט מדהים!
-
@ריינבואו OK
-
@ריינבואו אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
@תוכי יכול להיות שלפני 9 שנים אהבו את השיר הזה...
במצעד בקול חי מיוזיק
אפריים קמיסר אמר
שהוא בדק "כמה פעמים השמיעו את השיר של שרגי ז"ל לפני אסון מירון"
ולא השמיעו אותו מעולם
רק אחרי הפטירה הוא הושמע המון המון פעמים -
@תוכי זה השפיע השיר כרחם אב בגלל האסון ולא בגלל משהו אחר עובדה שעד האסון כמעט לא הכירו ככה את השיר ופתאום השמיעו את השיר הזה כאילו זה המנון לאומי ( זה שיר מהמם אני לא אומרת שלא) פשוט העיתוי התאים להם כמו בתחרות הקול הבא שהיו עוד מתמודדים מוצלחים וברגע שאוזן שר את השיר הזה (ושמעתי שאמרו לו לשיר את כרחם אב) כולם שם התעלפו ובעיקר טוקר ואז הוא זכה
-
@ישתבח-שמו אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
למה שפשוט לא תעשו פלייליסט משלכם?
כבר מזמן שאני לא שומעת רדיו עבור מוזיקה ורק על רשימת השמעה----
למי יש כח להמתין שיעבור השיר ש'לא באלי עליו' עד שהנה-הנה-הנה השיר שרציתי!....... -
לפעמים ישנם שירים יפים ומרגשים שרק אחרי שאתה שומע אותם שוב ושוב אתה מתחבר אליהם, זה לא קורה בבת אחת... אחרי שאתה מבין את המילים לעומקם, המנגינה שגורה בפיך, אז אתה יכול להתחבר. (כמובן שיש את אלה שמיד ברגע הראשון זה מדליק אותך, אבל לא כל השירים כך)
ספציפית השיר "כרחם אב" ריגש אותי מאוד באופן אישי (וכנראה שעוד הרבה) בגלל הקונוטציה שנמצאת מאחורי השיר, לפעמים סיפור חזק שעומד מאחורי שיר/ אפילו הרצאה מרגשת שבסופה שרים שיר מסוים עשויים לחבר אותך לשיר גם אם זה לא השיר הכי בעולם, אבל זה מעלה בך את הרגשות שהרגשת כששמעת או שרת את השיר... -
@תוכי אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
פשוט קובעים לנו מה לאהוב ומה לא, היתכן??
ברוך/ה הבא/ה לכדור הארץ!!!
כמעת בכל תחום קובעים לך מה לאהוב/מה טוב/מה נכון.
לפי מה אנשים מחליטים על עמדה פוליטית או על איזה משקאות או מוצרים לקנות, ועל איזה בגדים הם יפים. וכו וכו כך בכל דבר.
הכל לפי מה שמשווק טוב, ולפי מה ש"תופס" בסביבה שלהם. אין הרבה אנשים שיש להם מחשבה ודעה עצמית. -
@דוד-ישראלי אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
תאמת זה מה חשבתי על סיבת הסיבות של ריבו לא הבנתי למה כולם אוהבים את זה עד ששמתי לב שזה כל הזמן ברדיו
אולי זה עוד דרך לפירסום...
אבל זה לא קשור רק לשיר הזה-ניתן לדון על זה בנושא של ישי ריבו.. ואם אני לא טועה כבר דנו על זה. -
@אייצ-ית אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
כל אחד מושפע, יחצנות עובדת על כולם. אם לא היא לא הייתה מצליחה.
וכי זה חדש שרדיו בפרט וכל התקשורת בכלל הם מעצבי דעת קהל ברמה הגבוהה ביותר....
זה קורה באלף דברים, בפוליטיקה במותגים בבילויים ועוד המון, אז אין שום סיבה שלא יקרה גם במוזיקה....
תמיד יש שם אנשים טובים ש"עוזרים" לנו לגבש את ה"דעה העצמית" שלנו (והיא באמת רק עצמית שלי, ולא הושפעתי מאף אחד אחר.....)ואכן כן, גם יצירות עלובות ותת רמה יכולות להפוך ללהיטים רק כי... אין לי מושג למה, אבל השדרן החליט...
לא נראה לי שצריך לזה דוגמאות, יש יותר מידי...מדגיש שלא באתי להביע דעה על השיר של שרגי ז"ל, רק על עצם הענין.
-
היום רוב התחנות רדיו דורשות כסף על השמעת שירים של מישהו מתחיל כי הם יודעים שזה לא משו מוכר מה שלא מבטיח להםם אנשים שישמעו אז הם משמיעים רק של זמרים מוכרים קחו לדוגמא את השיר הזה-
זה שיר מאד יפה אני אישית אהבתי אותו בטירוף והוא היה ברדיו פעם אחת בלבד בגלל שדרשו כסף כדי להשמיע אותו (אני יודע את זה כי אני מכיר את הזמר) -