האם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???
-
זה לא ממש נכון, כי גם בן אדם עם דעה עצמית אוהב את "אפקט ההפתעה" שהוא לא יודע מה הוא הולך לשמוע ופתאום שמים לו את זה ופתאום את זה !!!!
בשביל זה יש סדר אקראי
@גילה אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
זה לא נכון, כי אני אוהבת לשמוע את כל הסגנונות ולהכיר הרבה שירים ואין לי זמן לבחור לעצמי
ואם אני אשמע רק מה שאני אוהבת זה יחפור לי...לא שומעים רק מה שאוהבים.
שומעים הכל ואח"כ מחליטים מה אוהבים. -
אני בכלל לא מבין את הבעיה.
מה זה משנה למה אתה אוהב מוזיקה מסוימת? אם בסופו של דבר אתה אוהב את זה, אז שיהיה בהנאה. (ההנאה לא פוחתת מזה ששיווקו את זה. כמו שההנאה מקוקה קולה לא פוחתת, למרות שהכל שיווק)
ובנוסף גם מי שלא שומע רדיו, מושפע מהסביבה שלו. ממה שהחברים והמשפחה אוהבים. (רוב מוחלט של האנשים) אז בכל מקרה דברים חיצוניים יש פיעו על ההעדפות שלנו. אין שום טעם, ואין סיבה להיתנגד לזה. -
@מנאששש
בבקשה. אז לפני שתחליט איזה חברה של קולה לקנות, תעשה מבחן טעימה עיוורת...
אני פשוט יקנה קוקה קולה..
אבל אני מסכים איתך שמאד נחמד להכיר גם מוזיקה אלטרנטיבית מחוץ למיינסטרים.
רק מה שאני אומר זה שאי אפשר באמת להתחמק מהשפעות חיצוניות. כי כל העולם מפמפם לנו כל הזמן בראש, כדי שנחשוב ונרצה בצורה מסוימת.@תוכי אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
אנחנו בני אדם ולא כבשים אנחנו צריכים לעשות כל מאמץ שישאר לנו הדעה העצמית !!!
למה? למה זה טוב? זה מאבק מיותר שלא מוסיף כלום לאיכות חיים. (וגם נועד מראש לכישלון)
-
@תוכי אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
תשמרו על הטעם האישי שלכם במוזיקה, אל תתנו לבלבל אותכם, זה הכל!!!
כל עוד זה לא נוגד את גדרי ההלכה- מה הבעיה?
@igo אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
מה זה משנה למה אתה אוהב מוזיקה מסוימת? אם בסופו של דבר אתה אוהב את זה, אז שיהיה בהנאה.
אני לגמרי מסכימה עם זה.
לכל אחד יש תפקיד- לשדרנים לגרום לכם לאהוב...ואתם להנות מהמוזיקה. -
@תוכי אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
מהשיר "כרחם אב" של שרגי ז"ל למדנו שיכול להיות שיר יפהפה ומרגש ששוכב במדף ומעלה אבק בלי שאף אחד יפזול אליו, וזאת למה ? כי בתחנות השידור לא החליטו לדחוף לנו את השיר הזה !
וכן להפך, יכול להיות שיר מכוער שדחפו לנו לראש בכוח, ופתאום אנחנו מגלים שאנחנו אוהבים ושרים אותו כל הזמן, אז יכול להיות שאין לנו בכלל דעה ורגש אישי אל השיר?????
פשוט קובעים לנו מה לאהוב ומה לא, היתכן??כן, כן.
לא צריך לבכחיש את זה!!
קובעים לנו מה לאהוב, פשוט- דוחפים.... -
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בהאם מחליטים בשבילנו איזה שירים לאהוב ???:
קובעים לנו מה לאהוב, פשוט- דוחפים....
מנסים לדחוף- בהחלט!!
לפעמים מצליחים ולפעמים לא!