בקשות שירים
-
@ד19 כתב בבקשות שירים:
@דוד-33 כתב בבקשות שירים:
@ד19 כתב בבקשות שירים:
יש למישהו את השיר "לקדש שם שמים" של אהרן רזאל?
תודהתוכל להעלות שוב?
לא מצליחה להוריד.. -
@הדרית כתב בבקשות שירים:
אני מחפשת 2 שירים, הבעיה שאני לא יודעת מי מבצע... אבל בכל אופן, יש לי כיוון של מילים. אשמח לעזרה.
השיר הראשון הוא שיר ישן. מבצעת אותו מקהלת ילדים. המילים הן קשורות למלחמה, אולי משהו כמו לא ישא גוי או משהו בסגנון... אבל זה לא פרחי מיאמי!
השיר השני הוא שיר שביצע פעם בני פרידמן בהופעה שלו בישראל אבל לא בטוח שזה שלו במקור. המילים הן חצי בעברית חצי באנגלית... 2 מילים ראשונות לא קלטתי מה הוא אומר אבל ההמשך הוא don't stay on the ground
והפזמון- אל תפחד... live a little higher, אל תפחד ועוד משפט באנגלית...
משהו כזה. לא בטוחה!
מי שקלט מה התכוונתי - אשמח שיעלה את זה לכאן. תודה
זה?
2. בני פרידמן - לא לפחד -
@דוד-33
אני יקפיץ 2 בקשות, בעצם 3.@הדרית כתב בבקשות שירים:
השיר הראשון הוא שיר ישן. מבצעת אותו מקהלת ילדים. המילים הן קשורות למלחמה, אולי משהו כמו לא ישא גוי או משהו בסגנון... אבל זה לא פרחי מיאמי!
השיר השני הוא שיר שביצע פעם בני פרידמן בהופעה שלו בישראל אבל לא בטוח שזה שלו במקור. המילים הן חצי בעברית חצי באנגלית... 2 מילים ראשונות לא קלטתי מה הוא אומר אבל ההמשך הוא don't stay on the ground
והפזמון- אל תפחד... live a little higher, אל תפחד ועוד משפט באנגלית...@הדרית כתב בבקשות שירים:
האלבום המקורי של יוני Z האחרון?
השיר crown, מי מצטרף?
ואם אפשר להעלות לכאן כמה שיותר שירים מהאלבום הזה.
תודה -
@הדרית כתב בבקשות שירים:
@דוד-33
אני יקפיץ 2 בקשות, בעצם 3.@הדרית כתב בבקשות שירים:
זה? -
פוסט זה נמחק!
-
@מולי-גוטמן השיר אסור בפורום
-
@דוד-33 @א-י-צ
זה לא השיר הזה.
אני יבדוק אם אני יכולה לחתוך את ההופעה ולהעלות רק אותו במג'יקוד. אולי זה יהיה יותר מובן...
@כ-פ
יש לי הרגשה שאת תביני באיזה שיר מדובר... את מבינה למה אני מתכוונת?
אני יצטט שוב את הבקשה:
אני מחפשת שיר שביצע פעם בני פרידמן בהופעה שלו בישראל אבל לא בטוח שזה שלו במקור. המילים הן חצי בעברית חצי באנגלית... 2 מילים ראשונות לא קלטתי מה הוא אומר אבל ההמשך הוא don't stay on the ground