בקשות שירים
-
@דוד-לקס הייתי ממליץ לך לבקש מ-עורך צעיר- כאן בפורום שיערוך לך את זה עם לווי הוא מקצועי בזה...
-
@הדרי תקשיבי: התוכנה עדיין תקועה לי מה שנעשה, אני ישלח לך את השיר ואת הקישור לתוכנה, ואת תהפכי את השיר לווקאלי ותשלחי לי אותו ואני יעבד לך אותו
אם יש לך שאלות אני כאן כדי לעזור
https://vocalremover.org/
דוד בן ארזה - נחמה כזו.mp3
רק תודיעי לי שאת ראית את ההודעה -
@אברהם-עטיה אין בעיה, תודה ענקית (תיכף אני יעשה את זה.., )
-
@אברהם-עטיה https://send.magicode.me/send-file/file/1085f13a11634b8d07d516$$$$$$$$$$$b86f2da6b86d24af9e/view
זה הפסקול. אני גם אשמח לקולות על זה..
תודה -
@ד19 לא הבנתי מה זה הקישור הזה הוא לא נפתח לי
ואיזה קולות? -
@אברהם-עטיה צריך להוריד את ה$$$$$$ זה כדי שלא יחסם (אני פשוט רגילה להעלות למי שבנטפרי)
הבנתי שאתה יודע להוסיף לזה קולות רקע -
@ד19 לא אני
אני ממליץ על -מעבד צעיר- הוא אלוף בלהוסיף ביטבוקס ולוויי אני מקווה שהוא יעשה את זה בשבילך -
אברהם עטיההשיב לאברהם עטיה ב 23 באפר׳ 2023, 18:17 נערך לאחרונה על ידי אברהם עטיה 25 באפר׳ 2023, 20:47
@אברהם-עטיה אמר בבקשות שירים:
@ד19 לא אני
אני ממליץ על -מעבד צעיר- הוא אלוף בלהוסיף ביטבוקס ולוויי אני מקווה שהוא יעשה את זה בשבילך@"מעבד צעיר"
-
@אברהם-עטיה צריך להוסיף - כדי לתייג. @מעבד-צעיר
-
@אברהם-עטיה גם לי זה לא עובד, כי כבר הישתמשתי בזה פעם..., אולי יש מישהו שעדין לא הישתמש בתוכנה ויוכל לעשות לנו את זה??
-
פוסט זה נמחק!
-
@הדרי עשיתי את זה כבר, זה נמצא באחד הפוסטים למעלה
@אברהם-עטיה ראיתי שתייגת את מעבד צעיר אבל זה לא תייג כי לא שמת את הסימן "-" בין המילים -
@הדרי ואללה ד19 שלחה לי את השיר עכשיו אני עושה לו עיבוד
-
@ד19 תחפשי אותו בתיבת החיפוס בינתייים אני מעבד את זה לסתם ווקאלי
-
פוסט זה נמחק!
-
@אברהם-עטיה סתם ככה, איך אתה מעבד את זה,?
-
@הדרי
דרך התוכנה הזאת -
אברהם עטיההשיב לאברהם עטיה ב 23 באפר׳ 2023, 18:29 נערך לאחרונה על ידי אברהם עטיה 23 באפר׳ 2023, 18:29
@אברהם-עטיה והנה זה מוכן!!
דוד בן ארזה נחמה כזאת ערוך ע''י אברהם עטיה.mp3
תראי את ההבדל
אני ישמח לליק -
@אברהם-עטיה כאילו הורדת את הרווחים כשיש רק מוזיקה??
-
@ד19 כן וגם הוספתי א\ע\הכו (איך שלא כותבים את זה )- הד כדי שיהיה מעניין
במקרה הזה העיבוד הוא מאוד קל
פוסט 9192 מתוך 16237