ואיך אתם התחברתם למוזיקה??
-
@חסיד-אוטנטי ואחרי השמיטה התרסקה או שעודנה קיימת?
-
@אינספריישן אמר בואיך אתם התחברתם למוזיקה??:
@חסיד-אוטנטי ואחרי השמיטה התרסקה או שעודנה קיימת?
אואואו גברה! וקיימת בעוז!
-
@sulamit
אצלי מוזיקה הוותה לי מקום מפלט, אהבתי מוזיקה רק בזמני דיכאון או שיגעון...
עד תקופה מסויימת שהתחלתי לכתוב בעצמי ולהכנס לגיטרה ופסנתר בצורה מעמיקה כמו גם לקולות שניים ולמלודיה וכו, כך שאין כמעט שיר איכותי שאני לא שומעת בלופים.... כיום אני מכורה למוזיקה ואוהבת ומתחברת בעיקר ליצירות אומנותיות...אגב- יש אנשים שלא ממש מחוברים למוזיקה! תתפלאי! יש לי חברה שמוזיקה הוא לא הצד החזק שלה כמו גם שהיא אמרה לי פעם שהוא מעצבן אותה הקטע שכל אחד יכול לכתוב ולשיר את מה כ--ל מה שבא לו...
היא באמת טיפוס שכלי יותר... לכי תנסי להסביר לה את הריגוש שבשיר חדש--- -
פוסט זה נמחק!
-
איך אפשר לחיות בלי מוזיקה??????
-
@מוכשרת-על אמר בואיך אתם התחברתם למוזיקה??:
לכם
ואאוו, שאלה יפה.
לא זוכרת מתי בדיוק, אבל היה אחרי ספירת העומר. והוצאתי את הנגן והתחלתי לשמשוע את השירים-ומאז..... דברו איתי רק בשירים!..... -
אני לדעתי מוזיקה מביאה המון נחמה לחיים תמיד אמצא שירים שמתאימים לכול מצב רוח
-
-
@מוכשרת-על איזו שאלה חמודה... אז אני לא קיבלתי את האהבה למוזיקה מהמשפחה, ואם אני זוכרת נכון, מעולם או כמעט מעולם לא דלקה מוזיקה בבית שלנו בקול, ההורים שלי לא אוהבים את זה, זה רעש בראש או משהו כזה... אבל כשגדלתי קצת והתחיל להיות 'סטייל' בין החברות לאהוב מוזיקה ולהכיר זמרים, פשוט נכנסתי עד הסוף, גיליתי כמה אני מחוברת למוזיקה, לנגינה. גם כשאני שמחה וגם כשאני עצובה, בערך 80% ממה שאני מוציאה מהפה זה שיר... אני אוהבת לנגן ולשמוע כמה שיותר שירים וזה לא משנה של איזה זמר, רק אני צריכה לשמוע באזניות כי אחרת כולם יתנפלו עליי להנמיך את הווליום.... מעניין אם יש פה עוד מישהו שצנח לתוך המוזיקה מהאוויר כמוני....
-
טוב אני לא התחברתי למוזיקה,
מדויק יותר: המוזיקה חיברה אותי
להשם, לעצמי, לעולם...
גדלתי בבית שאבא מנגן על פסנתר ואמא שרה ומלחינה מדהים,
אני מגיל קטן משוגעת על שירה ושירים אין רגע - חוץ מספירת העומר ו3 השבועות כמובן, שאין בו מוזיקה,
החל קטעי חזנות של יוסלה או איצ'ה מאייר, ממשיך בקלאסיקות של וויוולדי צ'ייקובסקי שופן ודביוסי,
וכלה בשולי רנד, אריאל זילבר שירי ארץ ישראל וכמובן מוזיקה חסידית...
זה הביא אותי ללמוד שירה ונגינה על גיטרה (קלאסי, לא רק ליווי!!!)
ללמוד את התיאוריה של המוזיקה, הרמוניה, ומקהלה
בהמשך לימדתי גיטרה והשתתפתי בקבוצת גיטרות שעיבדה והלחינה..
היום זה מתבטא בהאזנה רצופה, נגינה, שטף החיים ב"ה דורש את שלו
אבל המוזיקה היא חלק מעיצוב אישיותי... -
אני כן גדלתי על מוזיקה אבל יותר פיוטים וכדו' שזה סגנון שאני פחות מתחבר אז כשגדלתי קצת ודברים השתנו עם כל נפילה ומשבר שהיה לי למדתי לנגן יותר טוב עד שהתחלתי לנגן את החיים ולכתוב אותם בשירים אז אני חושב סך הכל שכמה שגדלתי על מוזיקה ומשפחה מוזיקאית מאד עדיין מה שחיבר אותי למוזיץה זה המשברים והנסיונות שהתמודדתי איתם ועדיין רק דרך כתיבה ונגינה
-
ראיתי הסרטה של הופעה של פרחי מיאמי, ומשם נחשפתי לעוד סוגי מוזיקה.
לפני שנתיים התחלתי ללמוד גיטרה.היום אני לא זזה בלי אזוניות...
-
@חובבת-מוזיקה
דווקא גם אני התחלתי מפרחי מיאמי. -
תמיד ברגעים המתוחים והמאתגרים ..המוזיקה הייתה שם ..נתנה עידוד ..והרימה אותי למקומות טובים יותר..
-
מבחינתי בלי מוזיקה זה סוג של נכות זה עוד איבר פעיל ברך השם אי אפשר בלעדיה