קול חי מיוזיק
-
@ליבי אמר בקול חי מיוזיק:
@המבין אמר בקול חי מיוזיק:
@מרב אמר בקול חי מיוזיק:
קבלו עובדה!!!!!!זה היה בויקפדיה של נפתלי קמפה!!!!
איך זה יכול להיות? מה זה מתעדכן כל כך מהר????
אזה הכול מכור מראש!!!!!!טירוף !!! אין מילה אחרת..........
בעצם אולי זה הוקלט מראש....גם ההסרטה שלו במצעד הייתה עם אור בחוץ, והם שידרו את זה בזמן שהיה חושך,
זה אומר שנפתלי ידע כבר בבוקר / צהריים שהוא זמר השנה ואלבום השנה...ברור כי המפיקים אספו את כל הפרטים של המצעד, תוצאות וכו.. ראו מה נגד מה... מה נראלך שבזמן השידור הם יעשו את זה?!
והם כנראה ידעו שיש לנפתלי הופעה ערב ערב ולכן הקדימו את המאוחר...
מה שכן בוודאות גמורה המגישים לא ידעו שום פרט על התוצאות!! -
@shin וואוו זה פשוט מחרפן אותי!!
נראה לכם שישי ריבו צריך את התארים הללו?
נראה לכם שבגלל שהוא לא זכה במקום גבוה הוא הולך עכשיו להוציא יותר שירים?
מה שמעניין אותו זה הצלחה כללית, הופעות, השמעות והכיס שלו, כמובן.
וחוצמזה שראיתי סקר השמעות ברדיו במגזר הכללי והוא קיבל מקום שני בזמר השנה, ומקום שלישי בשיר השנה. -
טוב אז לגבי המצעד
זמר השנה ואלבום השנה מגיע לנפתלי ובענק!!!!!!!!!!
כמלאך אלבום מעולה שישאר פה לעוד ברבה זמן וכמובן שנפתלי זמר ענק
זכה השנה גם בבחדרי ובכיכר (ובמוזיקה VIP... )
ובקשר לוויקיפדיה אז ברור שהעורכים יודעים את התוצאות קודם
וגם נפתלי מדבר בסירטון ואור בחוץ כמו שראיתי שכתבו פה אז הגיוני שברגע שידע ערך בויקיפדיה (לי אין ויקיפדיה אבל מי שיש לו יכול אולי לבדוק מתי נערך הדף??)
פריצת השנה מגיע לדוד בן ארזה ובגדול
מלחין מגיע לאלחדד ובגדול
מעבדי השנה זה היה צפוי מראש אבל באמת שמגיע לקליינבריז 2 אלבומים של קמפה חלק מהאלבום של קובי גרינבוים ימה (מקום ראשון) אהבת תורה יש בי אמונה ליכשיפוצו נחמה כזו לכו למים ועוד (זה מה שזכרתי בשליפה)
ושיר השנה תאמת קצת התאכזבתי לא ציפיתי לימה בכלל
חשבתי שמקום ראשון יהיה לכבוד שבת קודש שני אין דבר רע ושלישי חושב על ירושלים||לא שמעתי את המצעד רק ראיתי את התוצאות והסירטונים בסטטוס||
-
@ב-ב זו דעתי האישית. ואני מסכים שיש חולקים. בלי קשר לישי עצמו שכן רוצה לצאת באור חיובי מכל המגזרים. ואין מה לגונן שהוא לא ירד רמה. כרגע הוא היה מקום 15 וזה משקף. (וזה מקום 15 עם כל היחץ החזק שיש לו בכל התחנות כפי שציינתם) ונקודה נוספת מתחייב לכם שהזמר- כל זמר יושב על הרדיו ושומע מה אומרים עליו (או כותבים עליו במקצב) ומשיחות הם כמה הם הודו לי בזה....
הם עושים חיפוש גוגל על השם שלהם ורואים מה דיברו.
בכל אופןזה לא הנושא. אז לא נמשיך לשוחח על זה כאן !
הנושא זה הנכונות של המצעד וכו'.
אגב. הרגע העלית טור בעניין אולי כן יוסיף לכם משהו... ושם אפשר להתווכח בכיף.
כאן -
שמתם לב שבתחילת המצעד היה להם1.9 אלף מנוים ועכשיו 2.02K אלף מנוים
מטורף!!!!! -
- ווואי אני בהלם מהמצעד היה מטורף
השנה היה משהו מיוחד
באמת שאין דברים כאלה אין כמו קול חי מיוזיק*****
- ווואי אני בהלם מהמצעד היה מטורף
-
@איש-המוזיקה אין כמו מיזיק אבל הם אכזבו אותי השנה היה מריחת זמן ב4 שעות הם עשו 20 שירים הם יכלו לעשות 40 שירים באותו זמן
אבל השירים לדעתי היה פצצה כל שיר הגיע למקום שמתאים לו במיוחד לכבוד שבת קודש הייתי מפסוטה ניצחתי בוויכוח עם אמא שלי ההיא טענה שמקום שני יהיה השיר של היל ומוטי ויס חייש שיש בהם משהו כזה ואני הייתי בטווחה שזה יהי לכבוד שבת קודש אין על מוטי ויס -
@ליבי אמר בקול חי מיוזיק:
@המבין אמר בקול חי מיוזיק:
@מרב אמר בקול חי מיוזיק:
קבלו עובדה!!!!!!זה היה בויקפדיה של נפתלי קמפה!!!!
איך זה יכול להיות? מה זה מתעדכן כל כך מהר????
אזה הכול מכור מראש!!!!!!טירוף !!! אין מילה אחרת..........
בעצם אולי זה הוקלט מראש....מוזר מאוד
אפשר קישור לאותה ויקיפדיה שכתוב אתזה..? כי במכלול זה נגמר ככה:
-
@המחבל-המחופש את צודקת באמת היה מריחת זמן מטורפת
אבל זה נותן להם רייטניג
אבל כל הויכוח עם אמא שלך היה מיותר כי הכל מכור מראש
בפעם הבאה תתעדכנו מבפנים מה התוצאות... -
@אליהו-חזן ימה אני מסכימה
-
@אליהו-חזן צודקת אבל ניראה ליכבו שבת קודש לא היה מכור מראש ואולי הגיוני שקמפה ידעה מראש ביגלל שהם עבדו על זה כל הלילה מהסגירת ההצבעות ועד הבוקר וז הוא ידע את זה והגיוני שהכול פיברוק
-
שום דבר שם לא היה אמין..
עם כל הכבוד לנפתלי קמפה שהוציא שני אלבומים השנה(אלבום קאבר סליחות לא נחשב, אבל נניח..)
מה עם עוד רבים וטובים? מרדכי שפירו? נמואל ? אי אפשר שלא לקלוט שבגלל שהוא משדר שם ומיוצג ומופק ע"י קליינבריז שהם ה"מטריה" העוטפת שלו ושל התחנה בכלל
זה מסביר גם את הזכייה העקביתצ שלהם בכל שנה כמעבדי השנה
מה עם האחים שריקי? איכילביץ? היו עוד שמות השנה..
בקיצור הכל ידוע מראש -
שמעתי הרבה שאומרים שזה מכור והרבה אומרים שזה לא מכור-
למי אכפת?! בוא ניקח הכל בפרופורציות, לוידת מה אתכם-
אבל אני לא מתייחסת למצעדים המטופשים האלה יותר מדי (ושלא תחשבו שאני אומרת בגלל התוצאות
אמרתי את זה גם קודם)
אם יחליטו לי שזמר איקס הוא מקום ראשון וכן וואי מקום אחרון זה לא באמת ישנה לי ת'מחשבות הקדומות שלי על אותן זמרים ולא יגרום לי לשמוע יותר או פחות זמרים מסוימים, אני מרגישה קצת משחק ילדים במצעדים האלו- כאילו, מה זה נותן ולמה זה מועיל בדיוק????
מילא אם היו נותנים את כל האפשרויות אבל ברגע שהמצעדים "מרמים" את אנשים בכך שלא נותנים את כל האופציות- אני לא נותנת להם חשיבות...,