הקינדרלעך להקת הילדים של ישראל
-
@אילנית המקהלות החסידיות מופיעות בעיקר בדינרים\חתונות מופארות
כל שאר מקהלות הילדים הם בשביל הופעות ושואו||חוץ מזה שאני לא אוהבת את קינדרלאך בכלל הם לא נראים חרדים בשום צורה||
-
@סודי-ביותרררררררר נכון לגמרי! במקהלות החסידיות יש משהו מתוק ואמיתי כזה לכן הם אהובים יותר....
-
@סודי-ביותרררררררר זה ממש נכון הם דתיים לאומיים לא חרדים הם גם בעיקר לא פונים לקהל החרדי כנ"ל השירים שלהם.
-
@ידידיה
קינדרלעך - עולה עולה
קינדרלעך עולה עולה Ole Ole Kinderlach.mp3קינדרלעך - רוצים לשמוח
קינדרלעך - רוצים לשמוח.mp3קינדרלעך - לילה טוב
קינדרלעך - לילה טוב ילד.mp3קינדרלעך עם יונתן שיינפלד - שמע ה'קינדרלך ויונתן שינפלד - שמע ה'.mp3
יש לי עוד המון שירים שלהם, העלתי רק כמה, אולי תמקד יותר איזה שירים אתה רוצה
-
מתוך האתר של FDD
להקת ה"קינדרלעך" הוקמה בשנת 2005 ע"י המוזיקאי ישי לפידות והמפיק דוד פדידה.
הלהקה שעם השקתה הוגדרה כ"להקת הילדים החדשה של ישראל" הצליחה להדהים את עולם הזמר החסידי בארץ ובעולם ובזמן קצר כבשה את כלי התקשורת ואוזני המאזינים. אופייה הייחודי כלהקת פופ בועטת המורכבת דווקא מילדים, הקנה לה שם ייחודי בתעשיית המוזיקה היהודית.
הלהקה זכתה לכיסוי תקשורתי נרחב והוכתרה בכתבת שער גדולה של מוסף "7 ימים" של 'ידיעות אחרונות' כ-"ההפתעה המוזיקאלית הגדולה והרעננה ביותר במוזיקה היהודית" וזמן קצר לאחר הקמתה שידר ערוץ 1 סרט דוקומנטרי מרתק בבימויה של ליאת מר על הלהקה וחבריה.
ילדי 'קינדרלעך' שהוכשרו ואומנו ע"י טובי אנשי המקצוע בארץ הצליחו בזמן קצר לכבוש את במות הזמר היהודי ברחבי העולם ובין השאר הופיעו בפני הקהילות היהודיות בדרום אמריקה, דרום אפריקה, ארה"ב ואירופה.
אלבום הבכורה של הלהקה יצא לאור בתחילת שנת 2006 ונמכר עד היום ביותר מ-35,000 עותקים בישראל ובתפוצות. מאז יצאו עוד שני אלבומים חדשים, הופעות בDVD, ובכל שנה מופיעה הלהקה במסגרת מחזמר בשם "שירים ונפלאות" שזוכה להערצה רבה בסצנת המוזיקה הדתית.
אלבומה השלישי של הלהקה "Make It Happen" חולל סערה במוזיקה היהודית והגיע בתוך מספר חודשים למעמד 'אלבום זהב'.
בשנים האחרונות הוציאה הלהקה מספר סינגלים שכבשו את מצעדי ההשמעות בתחנות הרדיו הדתיות בחרי העולם, וזכו למאות אלפי צפיות ביוטיוב.
הלהקה מופיעה באורח קבע בפני קהילות יהודיות ברחבי העולם וטסה מדי שנה לסיבוב הופעות בארה"ב ואירופה.
בשנת 2017 התארחה להקת קינדרלעך בפרק של 'ארץ נהדרת' וחוללה סנסציה עם מחרוזת שירי 'חנו-טראמפ' שנכתבה עבור נשיא ארה"ב.
בשנת 2018 הוציא הלהקה את אלבומה הרביעי, 'סבבה', הכולל להיטים כמו 'רוצים לשמוח', 'שיר לירושלים', 'היום אני גדול' ועוד'.
לקראת חנוכה הקרוב משתתפים חברי הקינדרלעך במחזמר הפופולארי 'שירים ונפלאות בממלכת החלומות', לצידם של דודו פישר, איציק דדיה, עוזיה צדוק, עדי רן ועוד
שיר מטורף שלהם עם איציק דדיה!!!!
ab1d9179-0924-4ee8-9cf2-4ab1ab46c9d7-מקודשת - עם איציק דדיה.mp3 -
@moriya אמר בהקינדרלעך להקת הילדים של ישראל:
מתוך האתר של FDD
שיר מטורף שלהם עם איציק דדיה!!!!
ab1d9179-0924-4ee8-9cf2-4ab1ab46c9d7-מקודשת - עם איציק דדיה.mp3זה נראה לי יותר של איציק דדיה השיר הוא כתב והלחין וגם עיבד וגם שר איתם
-
עוד שירים.....
קינדרלעך -the-time-is-now
קינדרלעך - The time is now.mp3קינדרלעך - היום אני גדול
היום אני גדול I קינדרלעך Hayom Ani Gadol I Kinderlach.mp3קינדרלעך עוזיה צדוק ומקהלת שירה - פורים חגיגה
פורים חגיגה I קינדרלעך עוזיה צדוק ומקהלת שירה Purim Hagiga I Kinderlach & Uziya Tzadok & Shira.mp3קינדרלעך - המן הרשע
המן הרשע קינדרלעך haman harasha kinderlach.mp3קינדרלעך - הבל פיהם
קינדרלעך - הבל פיהם.mp3קינדרלעך - מחרוזת שירי שבת
קינדרלעך - מחרוזת שירי שבת.mp3קינדרלעך - מתי תגדל
קינדרלך - מתי תגדל.mp3קינדרלעך - אביכם שבשמיים
12-אביכם שבשמים.mp3קינדרלעך - חמישה קולות
11-חמישה קולות.mp3קינדרלעך - מודה אני
10-מודה אני.mp3קינדרלעך - אנא מלך
09-אנא מלך.mp3 -
@nbhgv אמר בהקינדרלעך להקת הילדים של ישראל:
דוד פדידה חושף בקול חי שישי לפידות חוזר לנהל את הקינדלעך ובקרוב הם הולכים להוציא שירים בלחנו של ישי לפידות
וואו זה אדיר אז הם היו הכי טובים
-
-
יש אולי את השירים שלהם 'עזוב אותי' ו'הכל לטובה'?
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 @איזה-קטע אני לא מצאתי שפתוח בנטפרי
ואני חושבת שיש על זה זכויות יוצרים כי הסינגל הזה נמצא בתוך אלבום
צריך לשאול את @אייצ-ית או את @צוות-פיקוח אם בכלל מותר לעלות את זה לפורום -
@איזה-קטע אמר בהקינדרלעך להקת הילדים של ישראל:
@הודיה-1 אפשר להעלות אותו למג'יקוד עם כוכביות?
בבקשה להורדה-https://send.magicode.me/send-file/file/bdfa7001dec60******d9c4ed854b47ddbb25534a72331/view