האם ילדים שרים יותר יפה ממבוגרים?
-
@אליהו-קוגן אב''ח [תודה על הרעיון לראשיי תיבות שם באמת ארוך מדיי]יוסי לאקס יידיש נחת יונגערליך וזה בינתים נה שיש לי בראש ובארץ זה בנצי קלצקין וחסידימלעך [בגזרה האותנטית כמובן]
-
@חסיד-אוטנטי יש גם את שיר ושבח...
הז'אנר האוטנטית נפוצה בעיקר בארה"ב, אם כי גם שם יש מקהלות ילדים בסגנון העכשווי, כמו פרחי מיאמי, פרחי ניו יורק ועוד כל מיני
-
@אליהו-קוגן התכוונתי לומר ששם יש לילדים במה מכובדת (מטאורית כמובן)
-
@אליהו-קוגן יש גם מקהלה מקנדה של דודי קאליש שהוציאו עכשיו אלבום לא זוכרת איך קוראים להם (חסידי בעלזא)
-
@חסיד-אוטנטי פחות או יותר...
תלוי קהלים -
פוסט זה נמחק!
-
@ברוריה אמר בהאם ילדים שרים יותר יפה ממבוגרים?:
@אליהו-קוגן יש גם מקהלה מקנדה של דודי קאליש שהוציאו עכשיו אלבום לא זוכרת איך קוראים להם (חסידי בעלזא)
שלמרות שזאת הקהילה שלי (בירושלים לא בקנדה ) לא הבנתי ת'קטע של המקהלה הזאת וממש אבל מממש לאה תחברתי אליה
-
@חסיד-אוטנטי יש שם ילד אחד שממש צועק לרמקול תסתכל בתוכנית שהיתה עם מנחם טוקר ודודי קאליש מוצ"ש חי
-
@אילנית אמר בהאם ילדים שרים יותר יפה ממבוגרים?:
לא , אני לא חושבת . פשוט לילידים יש לפעמים מתיקות כובשת שאין במבוגרים . ילד סוחף אחריו חיבה יותר ממבוגר . זה הסיפור ...
זה הענין שילד שר זה אולי חמוד,
אבל כתשובה לשאלת הדיון תשובתי היא לא
וכמובן זה ענין של טעם -
@אליהו-קוגן
ברור ענין יחסי ולא עניתי אחד לאחד אלא בכללי....
והדגשתי שזה ענין של טעם
כי בשבילי יותר יפה מבוגרים
וזכותך וזכות כל בן אדם אחר לאהוב אחרת.. -
@אילנית גם כשהילד טיפה מזייף סולחים לו על זה
כשזמר טיפה מזייף וואי וואי
בדיוק בגלל זה!! -
@אילנית אגבב ישי לפידות אמר במג'יק קאס
שהסיבה שיש הרבה (יחסית) ילדי פלא במגזר החרדי, בגלל שבמגזר החרדי נשים לא שרות אז הילדים ממלאים את מקומן
במגזר הכללי ממש נדיר למצוא ילד זמר קטן שמופיע ומוציא שירים.
עכשיו כשאני מסתכלת על התופעה הזאת ככה אני לא מבינה מה נסגר עם אנשים להריץ ילדים להופעות ולהקלטות -
@סודי-ביותרררררררר דיסקים של ילדים זה משהו שנמצא בעיקר במוזיקה החסידית העכשויית.
באוטנטית לא נראלי שיש ילד עם אלבום או סינגל רשמי -
@אליהו-קוגן אמר בהאם ילדים שרים יותר יפה ממבוגרים?:
באוטנטית לא נראלי שיש ילד עם אלבום או סינגל רשמי
מידד טסה. יונתן שינפלד. עוזיה צדוק. להמשיך?
-
@תהילוש הוא התכוון מוזיקה חסידית אוטנטית