משה קליין
-
@יהודי-קדוש אמר במשה קליין:
@כ-פ כןןןןן לא רגילים לראות אותו ככה חוץ מהקול הבא זה מצחיק לראות איך הוא היה ביישן שם...
אולי גם כי זה מופע לנשים, פחות הבייס שלו...
-
@יהודי-קדוש ממש מוזר משה קליין לא זמר חדש למה הוא כל כך מתרגש {מתבייש}
אפילו שזה על יד פריד, הוא כבר מנוסה בבמות והוא לא אמור להתבייש כל כך -
מענין אותי... איך החלטתם שהוא התרגש או התבייש?
לי הוא נראה בסדר לגמרי.
והאחיזה של היד?
אקט חברי לכל דבר ועניין. לא תמיכה ולא נעליים.אם את אומרת את זה כנראה לא ראית אותו על במה
בדרך כלל: הוא לא שותק, הוא יותר זז על הבמה, הוא שר יותר גבוהה, וגם האחיזה של הרמקול לא הייתה מי יודע,
בקיצור קצת התבייש {ולא קראה כלום מותר להתבייש} -
@יונתן-פ לא חושבת שהוא התבייש, אין לו ממה
הוא לא היה בשיא הבטחון שלו או איך שלא תקראו לזה כי זה פשוט לא הופעה שלו
הוא זמר אורח, זה הכל...
זה השיר הראשון שלו על הבמה באותו מופע, זה לא שיר קיצבי, ולא היה יותר מדי איפה לזוז..
אבל מפה ועד ביישנות, הדרך ארוכה -
@אין-על-מוזיקה אמר במשה קליין:
כי זה פשוט לא הופעה שלו
הוא זמר אורח, זה הכל...נו באמת הייתי באלף הופעות שהוא היה אורח הוא לא כחה בהופעה הזו הוא לא מסתכל בכלל על הקהל
מה קרה אסור טיפה להתבייש!!!! -
@מתויגת הם צודקים, באמת מתאים למשה קליין להשתלט על הבמות,ובביטחון גדול! בדיוק היום הייתי באירוסין של חברה, ומשה הגיע לא בתור זמר- ותפס את כל הפוקוס...
אבל הוא כנראה קיים את המעמד-זמר אורח ,וזה בסדר. קורה גם ל"גדולים" ודווקא נהניתי לראות את זה.
אבל ממה התפעלתי יותר? מהרגישות המופלאה של אברהם פריד!
איזה מזל שאנשים כמותו מנחילים לנו את המוזיקה שלהם,פשוט זכות!
ממש התרגשתי לראות את הכבוד שהוא נתן למשה, וכבר בתחילה הוא השכיל לקרוא את ההתרגשות של משה, הכניס אותו כ"כ יפה, ונתן לו מרווח נשימה של כמה שניות להתאקלם בבמה הגדולה הזאת ועוד כמה מחוות קטנות- גדולות ששמתי לב אליהם. -
לי הוא נראה בסדר לגמרי.
והאחיזה של היד?
אקט חברי לכל דבר ועניין. לא תמיכה ולא נעליים.הוא התרגש ברמות אני ואחותי שישבנו בקהל התפדחנו בשבילו...אפילו גם אם לא ראית את זה אבל שימי לב שאפילו שפריד שאל אותו שאלה הוא לא ידע לענות עליה(מרוב לחץ...)
לא חושבת שעדיין מתאים לו לשיר עם פריד, הוא ניסה להגיע לעוצמות שלו והוא רק נחנק בעליות...@shoval אולי בגלל שזה בנייני האומה הוא לקח צעד אחורה...כי אחכ הוא הגיע אלינו לחולון ואח שלי אמר שהוא עשה ממש שמח והיה לו ביטחון ברמות.
-
לי הוא נראה בסדר לגמרי.
והאחיזה של היד?
אקט חברי לכל דבר ועניין. לא תמיכה ולא נעליים.לא חושבת שעדיין מתאים לו לשיר עם פריד, הוא ניסה להגיע לעוצמות שלו והוא רק נחנק בעליות...
למה נחנק? הוא דווקא הגיע מאוד יפה לגבוהים......
-
@מישהי-מאמי אין, אין על האיש המתוק הזה פריד! שכמה שהוא יעלה ויצליח נשאר ענו וצנוע! פשוט מחמם את הלב