משה קליין
-
מענין אותי... איך החלטתם שהוא התרגש או התבייש?
לי הוא נראה בסדר לגמרי.
והאחיזה של היד?
אקט חברי לכל דבר ועניין. לא תמיכה ולא נעליים.לא חושבת שעדיין מתאים לו לשיר עם פריד, הוא ניסה להגיע לעוצמות שלו והוא רק נחנק בעליות...
למה נחנק? הוא דווקא הגיע מאוד יפה לגבוהים......
-
@מישהי-מאמי אין, אין על האיש המתוק הזה פריד! שכמה שהוא יעלה ויצליח נשאר ענו וצנוע! פשוט מחמם את הלב
-
-
מישהו יודע אם יש לקליין עוד כמה שירים פצצתיים על הקנה? הזמר הזה פשוט הולך ומשתבח שזה לא יאומן...
-
@סטופל-המלך ראיתי פעם סרטון שהוא עובד עם אהרלה נחשוני על איזה שיר..לוידעת מתי הוא מתכנן להוציא אותו.אם מישהו יודע..אשמח גם לדעת:)
-
מענין אותי... איך החלטתם שהוא התרגש או התבייש?
לי הוא נראה בסדר לגמרי.
והאחיזה של היד?
אקט חברי לכל דבר ועניין. לא תמיכה ולא נעליים.הוא התרגש ברמות אני ואחותי שישבנו בקהל התפדחנו בשבילו...אפילו גם אם לא ראית את זה אבל שימי לב שאפילו שפריד שאל אותו שאלה הוא לא ידע לענות עליה(מרוב לחץ...)
לא חושבת שעדיין מתאים לו לשיר עם פריד, הוא ניסה להגיע לעוצמות שלו והוא רק נחנק בעליות...@shoval אולי בגלל שזה בנייני האומה הוא לקח צעד אחורה...כי אחכ הוא הגיע אלינו לחולון ואח שלי אמר שהוא עשה ממש שמח והיה לו ביטחון ברמות.
אוקי, קיבלתי.
יכול להיות, באמת לא הייתי שם. פשוט מהסרטון שהעלו פה זה לא היה ממש נראה... -
הוא התבייש וראו אתזה וגם שפריד שאל אותו איזה שאלה הוא המשיך להסתכל עליו וגם הוא לא נכנס בזמן לשיר לא משנה הוא עדיין בן אדם ובתור אחת שמכירה אותו אישית יש לו ביטחון בשמיים סמכו עליו
-
ממש מסכים אם מה שכתבו כאן
אבל כנאה הקב"ה מראה שאפילו האנשים שמצליחים מיום ליום יותר ויותר
בסופו של דבר אם בני אנוש וגם להם יש טעויות וכד'ו
בתכל'ס הוא זמר אם יכולות מטורפות
אפילו סטופל פעם דיבר עליו ואמר שיש לו יכולת ביצוע ממש גדולה -
-
@איללוש יכול להיות גם שהוא עבר איזשהי חוויה לא נעימה לפני האירוע והוא הגיע בחוסר אנרגיות.
תחשבו על זה שזמרים לא יכולים לבטל הופעות או לדחות אותם (רק במקרים ממש חריגים) וקובעים להם הופעות ואירועים לעוד מלא זמן, והם צריכים לתמרן בין כל המשימות האחרות שיש להם בחיים, ולפני שהם מגיעים לבמה הם אמורים לעשות הפרדה ולשכוח מהכל כדי להביא את עצמם עד הסוף, זה קשוח!!!!