מכירת כלי נגינה והמסתעף ביד שניה
-
@מסקופניסט52 אמר במכירת כלי נגינה והמסתעף ביד שניה:
@מקורי
יש לי קורג PA600
בכמה שווה לי למכור עם סט מקצביים איכותי מאד
וכן כמה יש לזה ביקוש
וכן לאיזה להשתדרגלדעתי הפי איי 700 גמר את ה600 ושיהיה קצת קשה למכור אותו במחיר יקר.
-
אני חושב שהפוסט לא ממש יצליח כי בחוקי הפורום אסור להעביר פרטים כמו מייל או טלפון בפורום גם אם זה בצאט ורק במקרים חריגים הם מאשרים לעשות את זה אחרי בקשה מההנהלה או משו כזה
-
@בועז אמר במכירת כלי נגינה והמסתעף ביד שניה:
@מסקופניסט52 אמר במכירת כלי נגינה והמסתעף ביד שניה:
@מקורי
יש לי קורג PA600
בכמה שווה לי למכור עם סט מקצביים איכותי מאד
וכן כמה יש לזה ביקוש
וכן לאיזה להשתדרגלדעתי הפי איי 700 גמר את ה600 ושיהיה קצת קשה למכור אותו במחיר יקר.
קודם כל, באיזה מחיר לדעתך כן שייך למכור אותו?
דבר שני, pa 700 אין בחנויות?!
כך שמי שרוצה להזמין את זה צריך לחכות חודשים כדי שזה יגיע, כך שאנשים כבר מעדיפים לקנות את ה - 600! לא ככה? -
@אייצ-ית
אין אותו בכל העולם את הPA700
טוענים בגלל הקורונה
נשמע לי קצת מוגזם כי למה כלים אחרים כן יש....
כבר כמעט שנה
יכול להיות שהוציאו אותו מיצור.....
והשאירו את ה600 שהוא בכלל דור קודם ועדיין מוכר יפה.....
אבל ביננו אין מה להשוות ה700 עולה על ה600 כמה רמות!
אגב מישהו מכיר את האתר הזה מאנגליה ועושה משלוחים לארץ
https://www.thomann.de/gb/korg_home_keyboards.html -
@123-0 אמר במכירת כלי נגינה והמסתעף ביד שניה:
@אייצ-ית
אין אותו בכל העולם את הPA700
טוענים בגלל הקורונה
נשמע לי קצת מוגזם כי למה כלים אחרים כן יש....
כבר כמעט שנה
יכול להיות שהוציאו אותו מיצור.....
והשאירו את ה600 שהוא בכלל דור קודם ועדיין מוכר יפה.....
אבל ביננו אין מה להשוות ה700 עולה על ה600 כמה רמות!לא הוציאו אותו מהיצוא
קניתי אותו באייר שעבר כמובן חיכיתי בסביבות חודשיים עד שהגיע
ה-700 באמת מטורף, נהנת ממנו מאוד
איכות שמע. הכל!! מושלם!!! -
@מוזיקלית
לא יודע מה קורה איתו היום, אבל יש אחד שמוכר קלידים של קורג pa600, pa700, pa1000, pa4x במחירים הכי זולים שאי פעם שמעתי עליהם.. (לא פגומים ולא שום חירטוט אחר, חדשים בקופסא אורגינל, וזה סוג של יבוא לא דרך חברת מרום היבואן הרישמי, אלא בדרך עוקפת).אני אישית קניתי אצלו pa4x ארוך לפני כ-3 שנים במחיר חסר תקדים. (אמנם מאז הוא העלה קצת את המחיר, אבל פעם אחרונה ששמעתי ממנו הוא מכר את זה ב-12,500 ש"ח).
הפנתי אליו כבר כמה וכמה חברים, והוא מכר להם pa600 חדש בקופסא ב-2,800 ש"ח.
אם אני לא טועה, בזמנו הוא מכר pa700 ב-5,000~4,500 ש"ח.קוראים לו שמואל דוידי 0587608756
(אגב לפני שקניתי ממנו ביררתי עליו אצל עדי נתנאלי שמכיר אותו אישית, ואשר גבאי גם קנה ממנו את האורגן שלו...)
חיסרון אחד - הוא גר באשדוד ואין לו אפשרות של משלוחים... צריך ליסוע לשם, או לארגן משלוחן. -
@מקצועיות אמר במכירת כלי נגינה והמסתעף ביד שניה:
@מוזיקלית
לא יודע מה קורה איתו היום, אבל יש אחד שמוכר קלידים של קורג pa600, pa700, pa1000, pa4x במחירים הכי זולים שאי פעם שמעתי עליהם.. (לא פגומים ולא שום חירטוט אחר, חדשים בקופסא אורגינל, וזה סוג של יבוא לא דרך חברת מרום היבואן הרישמי, אלא בדרך עוקפת).אני אישית קניתי אצלו pa4x ארוך לפני כ-3 שנים במחיר חסר תקדים. (אמנם מאז הוא העלה קצת את המחיר, אבל פעם אחרונה ששמעתי ממנו הוא מכר את זה ב-12,500 ש"ח).
הפנתי אליו כבר כמה וכמה חברים, והוא מכר להם pa600 חדש בקופסא ב-2,800 ש"ח.
אם אני לא טועה, בזמנו הוא מכר pa700 ב-5,000~4,500 ש"ח.קוראים לו שמואל דוידי 0587608756
(אגב לפני שקניתי ממנו ביררתי עליו אצל עדי נתנאלי שמכיר אותו אישית, ואשר גבאי גם קנה ממנו את האורגן שלו...)
חיסרון אחד - הוא גר באשדוד ואין לו אפשרות של משלוחים... צריך ליסוע לשם, או לארגן משלוחן.וואו
תודה
יש לו רק Korg? -