שירים להעלאת מצב רוח!!!
-
הבעיה שרוב בני האדם כשקשה להם ועצוב להם הרבה יותר קל להם להתבטא מאשר אנשים שמחים ומאושרים לכן כנראה רוב הזמרים מתנהגים ככה זה נקרא שירי דיכאון כי הם באים נפש כאובה שרוצה לפרוץ החוצה וזה הדרך שלה.
כמה שירים מלאי שמחה אתם מכירים? לא הרבה נכון? -
פוסט זה נמחק!
-
@תמר-מהמרכז אמר בשירים להעלאת מצב רוח!!! :
@טיטו חשוב להיות שמחים, אבל ברוריה צודקת שהאומנות באה מהמקום העמוק בנפש שלנו, המקום העמוק בדרך כלל הוא גם המקום הכואב... השמחה היא במקום קצת יותר חיצוני.
וזה בגלל שאנחנו בגלות. כי שמחה אמיתית ושלמה שמגיעה מהמקום העמוק שבנשמה מוציאה ג"כ הרבה תוצרים טובים. רק שכמעט ואין היום שמחה אמיתית ושלמה.
אבל! גם היום יש הרבה שירים שמחים ומשמחים - איך אתם רוקדים בחתונות אם לא?
חוץ מזה שכשראיתי את הכותרת של הנושא עלו לי מייד כמה שירים שמעלים לי את המצב רוחכמו:
"זוכר אני" של ישי ריבו
"מי כעמך" של בני פרידמן
"מחשבות טובות" של מוטי וייס
ויש עוד הרבה!!! זה מה שעלה לי בשלוף....
שיהיה לכולם חיים מלאים בשמחה תמיד -
פוסט זה נמחק!
-
@טיטו אמר בשירים להעלאת מצב רוח!!! :
במקום להכנס יותר מידי לעצבות צריך משו שישמח או יצחיק אותנו
כשקשה לי אני לא יכולה לשמוע שירים כאלו
כשאני שומעת שירים עצובים זה כאילו הזדהות עם המצב שלי וזה דווקא מקל עליי ומוציא אותי מהמצב הזה@טיטו אמר בשירים להעלאת מצב רוח!!! :
שמתי לב שיותר מידי שירים נכתבים על מצב רוח לא ממש טוב
אני אישית, כמעט רק כשאני עצובה אני כותבת שירים
כשאני שמחה יש לי דברים אחרים לעשות.. -
שיר במבה באידיש:
2803320a-2b52-4832-8c2b-e80de8d11f10-במבה באידיש.mp3
שיר במבה בעיברית:
0feb7ea1-5b62-4a27-8ccb-8a15f4912c59-במבה בעברית.mp3 -
@טיטו שיר מצחיק לא תמיד עוזר זה תולי מאוד מה המצב אם הוא מאוד בדיכאון לפעמים רק רגש עוזר לו להיכנס לתוככי נפשו ואז הוא לאט לאט נרגע ואז יכול שירים שמחים אבל אם מיד לא תמיד עוזר לא כל הברסלבים שרוקדים הם באמת שמחים שמחה זה צריך לבוא מתוך הפנמיות
-
הכותרת פה היא "שירים להעלאת מצב רוח" לא שירים לתת מצב רוח, רק למי שכבר יש מצב רוח טוב זה מתאים! כי זה מעלה עוד יותר...
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!