הזרמים השונים בעולם המוזיקה החסידית
-
פוסט זה נמחק!
-
@יוסף-קורקוס יאלה נלך על זה.... סתם, אני פשוט אומרת מה שאני חושבת. מי שלא חושב כמוני- בכיף, כמו שלא חייבים לשמוע כל שיר ככה לא חייבים לקרוא כל פוסט... בשביל זה יש דיון וכל אחד מביע דעה.
-
פוסט זה נמחק!
-
@יוסף-קורקוס לא הבנתי, איך זה קשור לנושא?
-
@יוסף-קורקוס שים לב להגיב בענייניות לנושא!
-
@תמר-מהמרכז ההיתי בטוח שדיברתם השקפה אז נכנסתי לעומק.... לסיכום שלי כל אדם מתאים לו דברים מסויימים והם לא יקלקלו אותו בפן הפרטי ... היום חרדי זה כל כך הרבה גוונים ככה שאולי עדיף שכל אחד ילך לפי הזרם שלו..
-
@תמר-מהמרכז אמר בהזרמים השונים בעולם המוזיקה החסידית:
@ברוריה נכון, לדעתי זה בעיקר בגלל שאנחנו מאזינים לתכניות מוזיקה ורדיו במשך כל היום (אני לפחות יכולה להשאיר קול חי מיוזיק דולק ימים שלמים...) ואמנם הם מסננים, אבל יכולים להיות שירים שלעצמי לא הייתי מדליקה והנה אני שומעת את זה כחלק מתכנית מוזיקה.
זה אומר שבסך הכל -וזה חא מאוד קל - בן אדם צריך להציב לעצמו גבולות ולהגיד סטופ נגיד אצלנו שומעים רק אידיש נחת, שמילי ,שטיינמץ וכו' אבל אני שומעת גם ברומר ואת כל החברים אבל יודעת לשים לעצמי גבולות ולהגיד די ! עד כאן! נגיד אני לא מכירה אפילו שיר אחד (!) של חנן בן הארי,
-
@חסיד-אוטנטי אמר בהזרמים השונים בעולם המוזיקה החסידית:
@ברוריה נכון, לדעתי זה בעיקר בגלל שאנחנו מאזינים לתכניות מוזיקה ורדיו במשך כל היום (אני לפחות יכולה להשאיר קול חי מיוזיק דולק ימים שלמים...) ואמנם הם מסננים, אבל יכולים להיות שירים שלעצמי לא הייתי מדליקה והנה אני שומעת את זה כחלק מתכנית מוזיקה.
זה אומר שבסך הכל -וזה חא מאוד קל - בן אדם צריך להציב לעצמו גבולות ולהגיד סטופ נגיד אצלנו שומעים רק אידיש נחת, שמילי ,שטיינמץ וכו' אבל אני שומעת גם ברומר ואת כל החברים אבל יודעת לשים לעצמי גבולות ולהגיד די ! עד כאן! נגיד אני לא מכירה אפילו שיר אחד (!) של חנן בן הארי,
וגם לא פשוט אותה גיברת בשינוי אדרת.גם אני לא מכירה את חנן בן ארי ואת הסגנון הזה אבל אני יודעת שזה סגנון שצריך לבחון בזכוכית מגדלת וכאן הבעיה מתחילה לכן אני שומרת על עצמי בעניין הזה
וגם לא מעניין אותי הסגנון הזה רק שמידי פעם משמיעים בתחנות רדיו את השירים האלו ואז אני צריכה לכבות כמו שבעבר עשיתי כשהקשבתי לתחנות חילוניות להבדיל פשוט אותה גברת בשינוי אדרת -
@ברוריה בתחנות רדיו חרדיות לרוב מסננים יותר, כל אחד יבחר לאיזה רדיו להקשיב לפי הסינון שהוא רוצה. אבל מי שלא אוהב בכלל מוזיקה אלטרנטיבית וחושב שזה לא בשבילו- זה השאלה הקשה, כי היום קשה לא לשמוע מוזיקה מרדיו, זה נגיש יותר ונוח, אבל ברדיו זה לא שירים חסידיים בטהרתם. בעיה.
-
@תמר-מהמרכז בדיוק. רדיו במקורו הוא לא הדבר הכי קדוש וטהור.....
היום הגבול מאוד מאוד דק וקשה להבחין בו.....כל שיר שיוצא צריך לבדור ב7 עיניים כי הבעיות נמצאות בניואנסים הכי הכי קטנים.....
אשריי מי שמצליח לבדוק ולאכוף את התחום הזה של המוזיקה!!!!! -
@ברוריה בתחנות רדיו חרדיות לרוב מסננים יותר, כל אחד יבחר לאיזה רדיו להקשיב לפי הסינון שהוא רוצה. אבל מי שלא אוהב בכלל מוזיקה אלטרנטיבית וחושב שזה לא בשבילו- זה השאלה הקשה, כי היום קשה לא לשמוע מוזיקה מרדיו, זה נגיש יותר ונוח, אבל ברדיו זה לא שירים חסידיים בטהרתם. בעיה.
נכון אבל קול חי מיוזיק מאוד מסננים ומשתדלים שיהיה על טהרת הקודש אם יש שירים של מורדי ודומיו אני מכבה לא כי זה רע אלע כי זה לא מתאים לי ואותו דבר חנן עקיבע וכו'
-
@ברוריה אמר בהזרמים השונים בעולם המוזיקה החסידית:
@ברוריה אני חושבת שזה נושא מעניין מאוד ואוכל להבין אותו יותר אם תהיה דוגמא...
הדוגמה החמה ביותר זה זמרים כמו עקיבא ואחרים שפורצים לציבור שלנו בתכנים בעיתיים או כל מיני אנשים מזרמים שונים ופשוט נכנסים לנו לאוזניים מהדלת הראשית
(ואני מדגישה אני לא נגדו באופן אישי אני לא שומעת אותו חוץ מפעם אחת שיותר מידי יצא לי לשמוע אותו אבל...)זה מוזיקה חסידית?.....
מה כתוב בכותרת? -
-
@תמר-מהמרכז
כן גם אני לפעמים בשוק מהשירים שאני שומעת...
פתאום אני רואה שזה מה זה לא הסגנון שלי...