מידד טסה
-
-
@צורי לא קראתי ת'כתבה.. מידי הרבה מלל
בגדול, גם אם הוא רוצה לפנות לקהלים נוספים, יענו להוריד ת'חולצה הלבנה זה מה שיעשה את זה?...
כאילו זה מצחיק קצת.. אם לא ילדותי אפילו (מדברת על המעשה).
ואם כבר אמרתם ישי ריבו, ריבו בזמן הפריצה שלו היה שחור לבן! ולא כי הוא חרדי... -
@סטופל-המלך אמר במידד טסה:
תקשיבו אני מכירה את מידד טסה מילדות,למדנו יחד, הזמר הזה , הבחור הזה פשוט צדיק אמיתי שעשה דרך מופלאה..לא נותן לפרסום לעוור אותו, לשנות אותו, הוא פשוט דבק באמת שלו ועל זה צריך לתת לו כבוד! ירבו כמותו!!
כן, זה כולנו יודעים
אז מה קורה לו עכשיו?
וחוצמזה, הוא נשוי והוא היה סוג של אברך.. מה נסגר איתו? -
תקרא את זה @צורי (אני מסכים עם כל מילה)
@צורי לא קראתי ת'כתבה.. מידי הרבה מלל
בגדול, גם אם הוא רוצה לפנות לקהלים נוספים, יענו להוריד ת'חולצה הלבנה זה מה שיעשה את זה?...
כאילו זה מצחיק קצת.. אם לא ילדותי אפילו (מדברת על המעשה).
ואם כבר אמרתם ישי ריבו, ריבו בזמן הפריצה שלו היה שחור לבן! ולא כי הוא חרדי... -
-
אבל לדעתי האמיתית לא רק שהוא לא יצליח בציבור הכללי, אלא גם בציבור החרדי הוא יפסיד מזה.
לא יודעת מה איתכם אבל אני ראיתי אותו ממשיך להופיע בחתונות עם לבוש שחור לבן רגיל גם אחרי הקליפ - - -
מה שכן הוא באמת פנה לחתונות פתוחות יותר לא הייתי אומרת חילוניות לגמרי, אבל מעורבב עם דתי וחרדי מאוד פתוח. ואני יסביר, הסגנון של השירים שלו בחתונות הם כבר לא רק המחרוזות החסידיות שאנחנו מכירים, אלה גם שירים של זמרים חילונים, וגם את הישראלי הפתוח יותר...
כן הוא פנה לדרך קצת שונה אז אולי את החרדים הוא קצת הפסיד (גם ככה בשנים האחרונות הוא כבר היה פחות בזה, אבל הוא הרוויח קהל אחר שמשלם לו יותר יקר כי זה לא חתונה סטנדרטית זה קצת מעבר...) וגם אולי כרגע לאחר כל מה שהוא אומר זה אזור הנוחות שלו?!...
מה גם שההפקה שהוא נמצא פתוחה ומטבע הדברים האירועים שם קצת שונים ממה שאנחנו מכירים. גם נקודה למחשבה - - -
@שימי-המוזיקלי אמר במידד טסה:
@ד19
נכון להרגעבבוקר זה היה 1,016,000, זה עלה ב-6,000 צפיות מהבוקר.... הזוי!!!
-
וסליחה שאני אומרת...אבל מי בציבור הכללי ישמע אותו...שלא יבנה על זה..