מידד טסה
-
-
@אייצ-ית אוקיי, אבל בסוף גם הוא שינה את הלבוש(ריבו)
וקצת עצוב לי לראות את הירידה הרוחנית של זמרים. לא יודעת אם דווקא ההצלחה המסחררת הביאה אותם לזה, אבל זה עדיין כואב.
במקרה של מידד ספציפית זה ממש מטלטל ודי הייתי בשוק כבר שראיתי את הקליפ ואחר כך בכתבה... -
@אייצ-ית אוקיי, אבל בסוף גם הוא שינה את הלבוש(ריבו)
הוא ממש לא שינה.
תראי את הקליפ גם בקליפ הוא מופיע בסגנונות שונות של חולצה.
שאגב, הם תואמות למגזר שלו- הוא לא שינה את המקום שממנו בא.
מה שאני באה לומר
שבסופו של דבר מידד טסה נהיה 'מידד טסה' בזכות כל הילדות שלו. נכון שזה לא קל וזה קשה, ומותר לו אפילו לכעוס, אין בעיה.
אבל,
בסופו של דבר מה שגרף לו ת'מיליון צפיות האלו, זה בגלל הילדות שלו.
אז גם לבכות על זה , זה לא חכם..תשאלו את כל האנשים הגדולים, ולאו דווקא במוזיקה, כל אחד נהיה 'גדול' מכל הקשיים האלו.
שום דבר טוב לא בא בקלות, אין מה לעשות אלו החיים.||איך אומרים...
בור ששתית ממנו מים, אל תזרוק בו אבן--|| -
@אייצ-ית כל מילה!
לגבי ריבו הבנתי שהוא התחיל בשחור לבן ,כנראה שטעיתי.
לגבי מידד שכביכול שינה את הסגנון שלו, אותי אישית זה ביאס. אבל מצד שני אני אומרת אם הוא עשה את הצעד הזה באמצע החיים,כנראה שהוא מרגיש שזה המקום שהוא שייך אליו. וזה זכותו הבלעדית לעשות את השינוי הזה. הצורך בשייכות הוא צורך בסיסי מאוד ולכן לא צריך להיות לנו טענות עליו ,אבל זה מאכזב. -
@סטופל-המלך אמר במידד טסה:
@chagit03 מה זה מיליון צפיות..אפשר לחשוב. זה לא נחשב הרבה בכלל עם כל הטכנולוגיה היום שלכל ילד יש מכשיר..
לציבור החרדי?
איזה לכל ילד יש מכשיר?
אפילו אבי אילסון שמוציא אלפי שקלים לקליפ אחד לא מגיע לחצי מליון ... -
@מיוזיקפון אמר במידד טסה:
@אייצ-ית חוץ מהאשמה למפיק הוא בעצם קצת מאשים את ההורים שלו שהיו אמורים להיות אחראים לילד בן 11/12 לראות אם טוב לו עם כל העניין הזה של הפרסום ווהופעות הרבות וזה כבר בטח גרוע
זה כבר אני לא נכנסת..
אין לי שום עניין להיכנס לכיס של השני... בטח לא לכיסים של אנשי ציבור.
אני יכולה לומר באופן כללי- לא ספיציפי על מידד ועל שום ילד פלא אחר.
שכללית הורים אמורים להיות עירניים.
אבל אי אפשר לשפוט אף אחד, אי אפשר לדעת מה היה העמדה שלהם לעולם.||כללית אני שונאת שאנשים מאשימים אחרים כדי להתרומם.
איך אומרים.. כדי לירות חץ, חייב לעקם את הקשת...
מי שדורך על אחרים לא יראה הצלחה, וזה לא מחייב הצלחה שאנחנו רואים. מספיק שלא יהיה לו בזה סיפוק.מי שרוצה מוזמן להיכנס לפרופיל שלי, כתבתי על זה משו חכם שקראתי.||
-
@סטופל-המלך אמר במידד טסה:
@chagit03 מה זה מיליון צפיות..אפשר לחשוב. זה לא נחשב הרבה בכלל עם כל הטכנולוגיה היום שלכל ילד יש מכשיר..
תסתכל בצפיות של קליפים אחרים ותבין מה זה מיליון צפיות לעומת השאר.
-
@ב-ב
נראה לי היא באה לומר, שריבו כשפרץ לא עשה את זה דרך האשמות ושינויי לבוש,
אלא נטו הביא את עצמו ואת הלב שלו דרך השירים, וכך נכנס ללב של כולם ונהיה כלל מגזריזאת לא ממש השוואה.
ריבו התחיל את הקריירה כמו כל אמן, בלי הרבה ציפיות, הוא הביא את עצמו ופשוט הלך לו.
מידד טסה הוא כבר אמן מוכר במגזר החרדי, הוא רק צריך למצוא את הדרך להגיע אל המגזר הכללי. הוא חשב כנראה שלהחליף לבוש יעשה אל העבודה, אופציה... -
תכל'ס מה אנחנו יודעים על כמה הוא השתנה??
הקליפ הקודם שלו יצא לפני שנתיים
מאז עברו עידן ועידנים.... -
@אחד-מן-המניין נכון, איזה מהפך בן אדם יכול לעשות בשנתיים...
אגב "מוזיקה וי אי פי" מראיינים אותו במגזין הקרוב? -
מידד טסה הוא כבר אמן מוכר במגזר החרדי, הוא רק צריך למצוא את הדרך להגיע אל המגזר הכללי. הוא חשב כנראה שלהחליף לבוש יעשה אל העבודה, אופציה...
זהו שגם במגזר הכללי הוא היה מוכר בתקופתו כילד פלא לא פחות ממה שהיה במגזר החרדי אז, ואולי אפילו יותר...
לשם דוגמא השיר שלו "על נהרות בבל" זכה לכ3 מליון צפיות (בזמן שרוב הציבור שלנו לא הכיר את היוטיוב בכלל) ולא היה בית בישראל שלא הכיר את השיר הזה
בפרט שבקליפ החדש שהוא הוציא הוא מראה לצופים שאולי כבר לא זוכרים אותו, מי ומה הוא היה פעם - כלומר שגם את הקריירה העכשווית שהוא מנסה ליצור הוא עושה זאת על בסיס הפרסום שלו מהעבר||ת'אמת אני מתחיל לחשוב שאולי כל הסיפור של הסכסוך וההכפשות מתואם בינהם כדי לעשות יותר הד תקשורתי...||
ודווקא בשנים האחרונות על אף שידעו במגזר החרדי על כך הוא זמר חתונות, הוא כבר ממש לא היה בשיאו, ובקושי שירים הוא הוציא
-
ת'אמת אני מתחיל לחשוב שאולי כל הסיפור של הסכסוך וההכפשות מתואם בינהם כדי לעשות יותר הד תקשורתי...
זה כמעט היה בטוח לי מהתחלה...
אבל זו לא צורה..הוא חשב כנראה שלהחליף לבוש יעשה אל העבודה, אופציה...
אם כבר זה...
בלי 'תוספות' ותבלינים...ריבו התחיל את הקריירה כמו כל אמן, בלי הרבה ציפיות, הוא הביא את עצמו ופשוט הלך לו.
וכשהלך לו זה בא בבום..
אני הכרתי אותו מהמשפחה שלי (שהיא לא דתית בכלל)