מידד טסה
-
@ב-ב
נראה לי היא באה לומר, שריבו כשפרץ לא עשה את זה דרך האשמות ושינויי לבוש,
אלא נטו הביא את עצמו ואת הלב שלו דרך השירים, וכך נכנס ללב של כולם ונהיה כלל מגזריזאת לא ממש השוואה.
ריבו התחיל את הקריירה כמו כל אמן, בלי הרבה ציפיות, הוא הביא את עצמו ופשוט הלך לו.
מידד טסה הוא כבר אמן מוכר במגזר החרדי, הוא רק צריך למצוא את הדרך להגיע אל המגזר הכללי. הוא חשב כנראה שלהחליף לבוש יעשה אל העבודה, אופציה... -
תכל'ס מה אנחנו יודעים על כמה הוא השתנה??
הקליפ הקודם שלו יצא לפני שנתיים
מאז עברו עידן ועידנים.... -
@אחד-מן-המניין נכון, איזה מהפך בן אדם יכול לעשות בשנתיים...
אגב "מוזיקה וי אי פי" מראיינים אותו במגזין הקרוב? -
מידד טסה הוא כבר אמן מוכר במגזר החרדי, הוא רק צריך למצוא את הדרך להגיע אל המגזר הכללי. הוא חשב כנראה שלהחליף לבוש יעשה אל העבודה, אופציה...
זהו שגם במגזר הכללי הוא היה מוכר בתקופתו כילד פלא לא פחות ממה שהיה במגזר החרדי אז, ואולי אפילו יותר...
לשם דוגמא השיר שלו "על נהרות בבל" זכה לכ3 מליון צפיות (בזמן שרוב הציבור שלנו לא הכיר את היוטיוב בכלל) ולא היה בית בישראל שלא הכיר את השיר הזה
בפרט שבקליפ החדש שהוא הוציא הוא מראה לצופים שאולי כבר לא זוכרים אותו, מי ומה הוא היה פעם - כלומר שגם את הקריירה העכשווית שהוא מנסה ליצור הוא עושה זאת על בסיס הפרסום שלו מהעבר||ת'אמת אני מתחיל לחשוב שאולי כל הסיפור של הסכסוך וההכפשות מתואם בינהם כדי לעשות יותר הד תקשורתי...||
ודווקא בשנים האחרונות על אף שידעו במגזר החרדי על כך הוא זמר חתונות, הוא כבר ממש לא היה בשיאו, ובקושי שירים הוא הוציא
-
ת'אמת אני מתחיל לחשוב שאולי כל הסיפור של הסכסוך וההכפשות מתואם בינהם כדי לעשות יותר הד תקשורתי...
זה כמעט היה בטוח לי מהתחלה...
אבל זו לא צורה..הוא חשב כנראה שלהחליף לבוש יעשה אל העבודה, אופציה...
אם כבר זה...
בלי 'תוספות' ותבלינים...ריבו התחיל את הקריירה כמו כל אמן, בלי הרבה ציפיות, הוא הביא את עצמו ופשוט הלך לו.
וכשהלך לו זה בא בבום..
אני הכרתי אותו מהמשפחה שלי (שהיא לא דתית בכלל) -
ת'אמת אני מתחיל לחשוב שאולי כל הסיפור של הסכסוך וההכפשות מתואם בינהם כדי לעשות יותר הד תקשורתי...
זה כמעט היה בטוח לי מהתחלה...
אבל זו לא צורה..הוא חשב כנראה שלהחליף לבוש יעשה אל העבודה, אופציה...
אם כבר זה...
בלי 'תוספות' ותבלינים...ריבו התחיל את הקריירה כמו כל אמן, בלי הרבה ציפיות, הוא הביא את עצמו ופשוט הלך לו.
וכשהלך לו זה בא בבום..
אני הכרתי אותו מהמשפחה שלי (שהיא לא דתית בכלל)זה לא רק ריבו,יש גם את שוואקי ,פריד. אני הייתי בלייב פארק המופע של שוואקי ורובם שם היו חילונים.
-
||רגע, @צוות-פיקוח , בלי התרסה בכלל, מה זה הדיון הזה אם לא על חייו האישיים??????||
-
-
זה לא רק ריבו,יש גם את שוואקי ,פריד. אני הייתי בלייב פארק המופע של שוואקי ורובם שם היו חילונים.
לגמרי..
סתם תפסתי את ריבו..רגע, @צוות-פיקוח , בלי התרסה בכלל, מה זה הדיון הזה אם לא על חייו האישיים??????
זהו, אז שימי לב בכל אופן בנוסח שלי, לא דנתי על חייו האישיים, אלא על צורת ההגשה שלו והדרך אליה הוא פונה.
את רוצה שגם את זה נאסור🤨 -
||רגע, @צוות-פיקוח , בלי התרסה בכלל, מה זה הדיון הזה אם לא על חייו האישיים??????||
אני דווקא מאוד אהבתי שצוות הפיקוח פעיל פה גם בדיונים ולא רק בקטע של 'לפקח'
-
זהו שגם במגזר הכללי הוא היה מוכר בתקופתו כילד פלא לא פחות ממה שהיה במגזר החרדי אז, ואולי אפילו יותר...
כילד פלא קל יותר להתפרסם.
כזמר בוגר אתה צריך להוכיח שאתה שייך גם למגזר הכללי כדי שיאזינו לך.
יש זמרים בודדים שמצליחים להגיע לקהלים רבים ולהשאר מה שהם, וזה מדהים בעיניי. (אולי מוטי וייס?) -
כילד פלא קל יותר להתפרסם.
כזמר בוגר אתה צריך להוכיח שאתה שייך גם למגזר הכללי כדי שיאזינו לך.
יש זמרים בודדים שמצליחים להגיע לקהלים רבים ולהשאר מה שהם, וזה מדהים בעיניי. (אולי מוטי וייס?)נכון ממש. הייתי אומרת גם דוד בן ארזה, לא?
הוא מתארח גם באירועים של זמרים ישראלים ופחות מהמגזר שלנו וגם אצלינו הוא חזק מאוד - - -||רק שהוא יחסית מתחיל, אבל רואים קצת שזה הכיוון בגדול||
-
@סטופל-המלך אמר במידד טסה:
@chagit03 מה זה מיליון צפיות..אפשר לחשוב. זה לא נחשב הרבה בכלל עם כל הטכנולוגיה היום שלכל ילד יש מכשיר..
לציבור החרדי?
איזה לכל ילד יש מכשיר?
אפילו אבי אילסון שמוציא אלפי שקלים לקליפ אחד לא מגיע לחצי מליון ...יש לו יותר ממליון לקליפים שלו אבל זה לא לנושא..., כנסו ליוטיוב שלו..
-
-
@יהודי-קדוש הוא כבר לא לובש שחור לבן??? שמתם לב
-
@דוד-ירושלמי-בנשמה כן,ככה זה היום,חבל