מידד טסה
-
ת'אמת אני מתחיל לחשוב שאולי כל הסיפור של הסכסוך וההכפשות מתואם בינהם כדי לעשות יותר הד תקשורתי...
זה כמעט היה בטוח לי מהתחלה...
אבל זו לא צורה..הוא חשב כנראה שלהחליף לבוש יעשה אל העבודה, אופציה...
אם כבר זה...
בלי 'תוספות' ותבלינים...ריבו התחיל את הקריירה כמו כל אמן, בלי הרבה ציפיות, הוא הביא את עצמו ופשוט הלך לו.
וכשהלך לו זה בא בבום..
אני הכרתי אותו מהמשפחה שלי (שהיא לא דתית בכלל)זה לא רק ריבו,יש גם את שוואקי ,פריד. אני הייתי בלייב פארק המופע של שוואקי ורובם שם היו חילונים.
-
||רגע, @צוות-פיקוח , בלי התרסה בכלל, מה זה הדיון הזה אם לא על חייו האישיים??????||
-
-
זה לא רק ריבו,יש גם את שוואקי ,פריד. אני הייתי בלייב פארק המופע של שוואקי ורובם שם היו חילונים.
לגמרי..
סתם תפסתי את ריבו..רגע, @צוות-פיקוח , בלי התרסה בכלל, מה זה הדיון הזה אם לא על חייו האישיים??????
זהו, אז שימי לב בכל אופן בנוסח שלי, לא דנתי על חייו האישיים, אלא על צורת ההגשה שלו והדרך אליה הוא פונה.
את רוצה שגם את זה נאסור🤨 -
||רגע, @צוות-פיקוח , בלי התרסה בכלל, מה זה הדיון הזה אם לא על חייו האישיים??????||
אני דווקא מאוד אהבתי שצוות הפיקוח פעיל פה גם בדיונים ולא רק בקטע של 'לפקח'
-
זהו שגם במגזר הכללי הוא היה מוכר בתקופתו כילד פלא לא פחות ממה שהיה במגזר החרדי אז, ואולי אפילו יותר...
כילד פלא קל יותר להתפרסם.
כזמר בוגר אתה צריך להוכיח שאתה שייך גם למגזר הכללי כדי שיאזינו לך.
יש זמרים בודדים שמצליחים להגיע לקהלים רבים ולהשאר מה שהם, וזה מדהים בעיניי. (אולי מוטי וייס?) -
זהו שגם במגזר הכללי הוא היה מוכר בתקופתו כילד פלא לא פחות ממה שהיה במגזר החרדי אז, ואולי אפילו יותר...
כילד פלא קל יותר להתפרסם.
כזמר בוגר אתה צריך להוכיח שאתה שייך גם למגזר הכללי כדי שיאזינו לך.
יש זמרים בודדים שמצליחים להגיע לקהלים רבים ולהשאר מה שהם, וזה מדהים בעיניי. (אולי מוטי וייס?)נכון ממש. הייתי אומרת גם דוד בן ארזה, לא?
הוא מתארח גם באירועים של זמרים ישראלים ופחות מהמגזר שלנו וגם אצלינו הוא חזק מאוד - - -||רק שהוא יחסית מתחיל, אבל רואים קצת שזה הכיוון בגדול||
-
@סטופל-המלך אמר במידד טסה:
@chagit03 מה זה מיליון צפיות..אפשר לחשוב. זה לא נחשב הרבה בכלל עם כל הטכנולוגיה היום שלכל ילד יש מכשיר..
לציבור החרדי?
איזה לכל ילד יש מכשיר?
אפילו אבי אילסון שמוציא אלפי שקלים לקליפ אחד לא מגיע לחצי מליון ...יש לו יותר ממליון לקליפים שלו אבל זה לא לנושא..., כנסו ליוטיוב שלו..
-
-
@יהודי-קדוש הוא כבר לא לובש שחור לבן??? שמתם לב
-
@דוד-ירושלמי-בנשמה כן,ככה זה היום,חבל
-
@דוד-ירושלמי-בנשמה רגע תנשמו!
מי אמר?
סהכ ראיתם קליפ אחד!
וגם אם כן,קראתי שהוא רוצה להיפתח לעוד קהלים לאו דווקא לשיר שירי קודש
דווקא אני בעד...כי גם בציבור הכללי מאוד אוהבים אותו! -
@דוד-ירושלמי-בנשמה טוב כמו שאמרתי הוא רוצה גם להיפתח לקהלים חדשים...אתה יודע מה?תקרא את הכתבה שלו בידיעות אחרונות...העלתי למעלה קישור,וגם עוד תמונה מהכתבה...
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!