תחנות הרדיו המוזיקליות - דיון
-
@ntz אמר בתחנות הרדיו המוזיקליות - דיון:
@אחד-יחיד אמר בתחנות הרדיו המוזיקליות - דיון:
יואלי כולהה מנצח על תזמורות לא יותר מזה
הוא יודע קצת יותר מזה,
אבל שדרן הוא לא יודע להיות -
-
@אחד-יחיד אמר בתחנות הרדיו המוזיקליות - דיון:
@משתמש-חכם אמר בתחנות הרדיו המוזיקליות - דיון:
@צור תחנה הכי מוצלחת הרבה הרבה יותר מקול חי מיוזיק לדעתי השירים שם יותר מגוונים ובסגנון שלי ויואלי תותחח על ומי שלא מתחבר אליו לא חייב
יואלי לא מעניין בכלל
יואלי כולהה מנצח על תזמורות לא יותר מזה
זה שהוא נהיה שדרן בכלל לא מתאים לו
שיחזור להיות מנצח כמו שהוא יודעיואלי בתור מוזיקאי הוא ע-נ-ק ועל זה אין חולק (אתה הראשון שאני שומע שחולק על זה) אבל בתור שדרן לדעתי הוא רק מפדח את עצמו כי הוא יורד שם לרמה נמוכה ביותר...
-
@צור אמר בתחנות הרדיו המוזיקליות - דיון:
@מיאה-ב בקול חי מיוזיק יש את קמיסר שטוען שרדיו הוא מכשיר מחנך וכו'
הוא צודק בהחלט שהוא אומר שרדיו זה כלי מחנך כיון שלרדיו יש השפעה באיכות הבית מי ששומע כמובן ...
ועוד במיוחד לשירים שהולכים לשמוע שם כללית ...
ולכן זה כלי רגיש אפשר מאוווווד להשפיע בזה על דברים טובים ואפשר חלילה לקחת את זה למקום הכי מדרדר שיש וכפי שהתוצאות מראות קול חי מיוזיק מנווטים את הסירה למקום הכי חשוב בערכים ....
כששומעים אותם אפשר לשים לב שהם לא עושים קולות בהשמעות של השירים שלהם אלא מקפידים ממש אפשר לסמוך עליהם בעינים עצומות ...
לדוגמא שיר האחדות שזהו שיר מצוין המילים הלחן וכו... אבל עקרונית הם לא ישמיעו את זה כי יש שם זמרים שלא מתאימים לזאנר שלנווו עם כל הכבוד לאחדות כי כשפותחים פתח זה קל מאווד להקל בעוד כל מיני עקרונות.
וקול פליי לעומתם כן ישימו את זה בכייף ובלי למצמצץ
ותאמינו לי שתסתכלו לעומק תראו שהמוסיקה שהם משמיעים לא חסר בה שום דבר !!!!!! -
@מיאה-ב אמר בתחנות הרדיו המוזיקליות - דיון:
לדוגמא שיר האחדות שזהו שיר מצוין המילים הלחן וכו... אבל עקרונית הם לא ישמיעו את זה כי יש שם זמרים שלא מתאימים לזאנר שלנווו עם כל הכבוד לאחדות כי כשפותחים פתח זה קל מאווד להקל בעוד כל מיני עקרונות.
ותאמינו לי שתסתכלו לעומק תראו שהמוסיקה שהם משמיעים לא חסר בה שום דבר !!!!!!חזק ביותר!!
בעניין הזה של האחדות זה בדיוק כמו שלא ישמיעו בקול חי מיוזיק שירים שמושרים בדואט של זמר חילוני עם חרדי (בצורת, וכו') למרות שהמטרה הייתה כביכול לאחד את העם, אבל באמת את שיר האחדות לא משמיעים?? אני בהלם!!
כל הכבוד! חזקים בעקרונות שלהם וזה ראוי להערכה.. -
@ב-ב אמר בתחנות הרדיו המוזיקליות - דיון:
@מיאה-ב אמר בתחנות הרדיו המוזיקליות - דיון:
ותאמינו לי שתסתכלו לעומק תראו שהמוסיקה שהם משמיעים לא חסר בה שום דבר !!!!!!חזק ביותר!!
בעניין הזה של האחדות זה בדיוק כמו שלא ישמיעו בקול חי מיוזיק שירים שמושרים בדואט של זמר חילוני עם חרדי (בצורת, וכו') למרות שהמטרה הייתה כביכול לאחד את העם, אבל באמת את בצורת לא משמיעים?? אני בהלם!!
כל הכבוד! חזקים בעקרונות שלהם וזה ראוי להערכה..בטח שלא משמיעים את בצורת, עם כל הכבוד לאברהם פריד גדול הזמר החסידי. השיר הזה כנראה לא מיועד לציבור החרדי. אם המטרה של אבהרם פריד הייתה קידוש ה', אז זה מיועד למגזר הלא דתי, שישמיעו הם.
-
תמיד הנושא הזה הופך לנושא חם מישו יודע למה?:
אישית , אני חושבת שזה לא מוחלט!!
יש שעות שאני מאזינה לקול חי מיוזיק כמו בבוקר (ירון בר - אלוףףףף)
ויש שעות לקול פליי כמו ביום שישי (ארהלה וינטרוב, שהזכירו פה)
אה, וכשיש שיר שאני פחות אוהבת עוברים לרגע, חוזרים ,משחקים עם התדרים.
מה אומרים? (סליחה על המגילה ) -
@פסנתר-כנף
מסכימה איתך לגמרי..
בכל תחנה יש מוצלחים יותר ומוצלחים פחות
צריך לדעת לתמרן... -
@פסנתר-כנף נכון לגמרי!
אבל תכל'ס אני מוצאת את עצמי רוב היום מעדיפה להאזין לקול חי מיוזיק
קמיסר בבוקר - חובה
גיל ישראלוב - לפעמים יותר מעניין מטוקר
אלי קליין - הרבה קצב וכיף
יעקב בלוך - מדהים!
בקיצור שדרנים אחד אחד