המלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים
-
@מוכן-תמיד-לעזור יש לי תקלה הוא לא נותן לי לעלות לכל הפוסטים אז אני רואה רק אחד
-
@shin אמר בהמלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים:
משהו מאוד מעניין...
בני פרידמן "ימה"--- "קום קום קום והתהלך בארץ"
אלי הרצליך (מגויר) "חי חי"-- "חי חי חי כן אני עוד חי"
משהו הזוייש גם את השיר 'זיו השכינה' של אריק ועמירן דביר במילים 'יום יום יום, צדיקים יושבים..."
די דומה... -
אולי רק אנ ישמתי לב אבל שתי הקטעים בשירים
של עקיבא יש בך הכל
ושל איציק דדיה לראות את הטוב
ממש דומים במנגינה במילים
" ויש למעלה מי שיעזור"
"ורק אל תפחד לפול"
תשמעו ותגידו!!!
4_5805231153375874738_[cut_8sec]_join.mp3 -
עיבוד דומה מאוד: שיר של זאנוויל זוכרי זמירות
04-זוכרי_זמירות_[cut_19sec].mp3לשיר של מיכאל שניצלער בדיסק האחרון [ליבדיגע ספר תורה] בשיר בעיתו ובזמנו
11 בעתו ובזמנו_[cut_21sec].mp3שימו לב אתם יכולים לשיר כל שיר בעיבוד של השיר השני
[הערה: הדיסק של זאנוויל יצא אחרי מיכאל שניצלער אז אם זה גנוב אז נפתלי שניצלער לקח זאת מדויוד טויב] -
@מוכן-תמיד-לעזור אמר בהמלחימים | זיהוי קטעים דומים מתוך שירים:
אולי רק אנ ישמתי לב אבל שתי הקטעים בשירים
של עקיבא יש בך הכל
ושל איציק דדיה לראות את הטוב
ממש דומים במנגינה במילים
" ויש למעלה מי שיעזור"
"ורק אל תפחד לפול"
תשמעו ותגידו!!!
4_5805231153375874738_[cut_8sec]_join.mp3בהמשך הזמן ייצא שיר של חיים ישראל בשם "התפילות שלי פשוטות" וגם שם זה ממש "רק אל תפחד ליפול"....
-
@מוכן-תמיד-לעזור לא חושבת שזה כל כך דומה
-
-
@hakol-mishamaim
אגב תחילת השיר כוכב מאיר זה כמו שיר של אריק איינשטיין לבכות לך שהוא שר על הרב אורי זוהר -
יש לי כמה שירים מולחמים ואולי כבר הביאו את זה למעלה אבל מה שעקבתי לא ראיתי
הראשון זה בשירים ישנים אחד זה ואתה קדוש יושב תהילות שכמדומני הלחין אח של ר' ברוך גריינמן שהפזמון שלו (קדוש...) הוא כמו הפזמון של יוודע של מב"ד
השני זה השיר תנועלה של שלום למער במנגינה של השיר שהמז'ור שלה זה שיר ילדים ישראלי שמתחיל משהו כמו בואו בואו ילדים.... וזה מנגינה של האוטו גלידה..
ויש גם סיפארט בשיר אחת שאלתי של בני לאופר ושלומי וילמן שהמקהלה שרה וזה מזכיר ממש את הפזמון של המנגינה של הכוהנים לפני "שלום"
ויש עוד הרבה אם ניזכר, נעלה. -
שני הלחמות נוספות
החלק השלישי של השיר האגדי 'צווה צווה צווה' הוא ממש כמו הפזמון של השיר 'הרחמן' של ר' בנציון שנקר (שמבצע אותו גם זאנוויל בדיסק של לחיים זאנוויל )
וגם השיר 'ברוך ה' חוץ מזה שהוא דומה ל 'לך אמר ליבי' של שטיינמץ אצל רכניץ 3 הוא גם דומה לקטע 'פירותיך מתוקים' מתוך השיר 'אילן' העממי. -
יאללה יאלילי של היום השמיני בפזמון. וכל יהודי הוא שליח ג''כ שלהם בפזמון.
הזוי איך זה אותו הדבר בדיוק רק המילים שונות בעוד שעל הלחן את השיר החדש כתבו והלחינו האחים בלומשטיין,
בעוד שהוא 1/1 כמו השיר שכתבו והלחינו האחים מרקוס בשיר יאללה יאלילי
הזוי. -
זאנר נהוראי אריאלי מעניין....
זאנר נהוראי אריאלי .mp3
ועוד כמה מהשירים האחרונים:
חיבורים מעניינים חיים ישראל וננתאל ישראל.mp3
חייים ישראל ומשה קליין ואלבז.mp3
ועוד משהו....
זאנר אביא ילסון.mp3