שירים המתאימים לדואטים
-
הי, אני מחפשת שירים שהולכים טוב בדואט.
יש לי רעיון אחד שאחרי ששמעתי את השיר נפל לי האסימון שהבתים והפזמון יסתדרו טוב בדואט! וזה השיר של מתניה - באמצע החורף
לא בדקתי עוד, אז אשמח שתעלו רעיונות איכותיים בלבד! -
יש לי רעיון אחד שאחרי ששמעתי את השיר נפל לי האסימון שהבתים והפזמון יסתדרו טוב בדואט! וזה השיר של מתניה - באמצע החורף
לא בדקתי עוד, אז אשמח שתעלו רעיונות איכותיים בלבד!@מוכשרת-על אני חושבת ששיר שיכול להיות מעולה בדוואט זה "אל תעזבי ידיים" של עקיבא...
שמעתי אות הרבה בביצועים משותפים והוא פצצה. -
@מוכשרת-על אני חושבת ששיר שיכול להיות מעולה בדוואט זה "אל תעזבי ידיים" של עקיבא...
שמעתי אות הרבה בביצועים משותפים והוא פצצה. -
לא בדקתי עוד, אז אשמח שתעלו רעיונות איכותיים בלבד!@מוכשרת-על אחד השירים המדהימים לדואט זה "זוכר אני" של ריבו.
גם למשה פלד יש כמה שירים שמתאימים ממש לדואט:
"אותו היום" שיח בין ד' לבניו.
"דווקא עכשיו" ההבדל בין הבתים לפזמון - גם בתוכן וגם במנגינה יכולים להביא דואט מעניין במיוחד.
רוב השירים של קמפה ג"כ יכולים ללכת טוב בדואט. (לב נשבר, כל הנחלים, וכד')
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות