מה דעתכם על המלחין הענק פינקי וועבער
-
הוא הלחין מעל 200!!! שירים להיטים בציבור החסידי!!!
מה דעתכם? -
@צוותא דעתי שלא היה ואין עכשיו מי שיחליף אותו גם בחול אין וכ"ש כאן בארץ שאגב עד עכשיו לא מצאתי מלחין וגראמער בדחן שיגיע קרוב אליו בכלל !!
-
@ss יש מלחין שמחתיל להתקרב אליו לאט לאט קוראים לו 'הערשי וינברגר'
-
@צוותא השבוע בלילה מנצח דיברו עליו ועל השירים שלו
הנה הקישור https://www.jumbomail.me/j/0GIxgrtoT0aYD8D -
@nbhgv כן שמעתי קצת בגלל 22 למוזיקה שלו ...
-
@צוותא הערשי וויינבערגער הוא לא אותו דבר לדוגמה השירים של פינקי יהיה איזה שיהיה שרים לזמן רב רב מצד שני השירים של הערשי וויינבערגער שרים חצי שנה ואחר זה כולם שוכחים אותו זה המציאות. וגם דברתי גם החרוזים והגראמען שהוא עושה אין תחליף!!!
-
@ss יש בזה משהו אבל הערשי וינברגר הוא יחסי חדש תן לו קצת זמן והוא יהיה ענק שבענקים ....
-
@צוותא נכון אמרתי ודברתי רק על עכשיו יש לו עתיד גדולה מאוד!!
-
-
@מתיתיהו רחם מילא יש שיר הרבה הרבה יותר מרומם 'ממקומך' ששרים בקדושה של שחרית בשבת ברוב בציבור החסידי
-
@השקדן
בכנס של האירגון החשוב בארה"ב רופא חולים R.C.C.S שהתקיימה לאחרונה פינקי וועבער ביחד עם מקהלת פריילך ולב מרגשים עד דמעות כמו שרק פינקי יודע ובסוף שר ביחד עם שרגי געשטטנר ז"ל את שירו ''כרחם אב'' יה"ר שזה יהי' לע"נ רבי שרגא אליהו בן ר' חיים אליעזר דוד הי"ו
קישור להורדה [צריך להוריד את הכוכביות]
https://send.magicode.me/send-file/file/9ea6b0619bc617a9f****54680c8beb9fc5901fd20f4/view -
@השקדן תודה, אין את זה ביוטיוב?
-
@riizi אין לי מושג
-
@השקדן אמר במה דעתכם על המלחין הענק פינקי וועבער:
@ss יש מלחין שמחתיל להתקרב אליו לאט לאט קוראים לו 'הערשי וינברגר'
אפי' לא מתקרב!
הוא מלחים יותר מאשר מלחיןבלי קשר הוא מאוד יפה ומאוד מוכשר!
-
@סאדיגורא גם אני בדעתי שיש להרשי וויינבערגער עוד דרך ארוכה מאוד מאוד להגיע אליו
וגם ההבדל ביניהם היא שלהערשי יש את השירים היותר קלילים וכייפים ככה
ופינקי יש לו שירים יותר מובנים ומקצועיים
כך בעיני -
-
@riizi דבר ראשון, אל תשכח שרוב השירים של פינקי הם שירים קלילים (תעבור על כל ה200 שירים שלו ואז תדבר...
ולגבי הרשי ווינבערגער אני חושב שהוא קרוב מאד לפינקי עם השירים קל מסתתר מדרגות ירא שמיים רחמים ויתן לך
והשירים הפשוטים כמו בטחו דאווענען בר אילעי הם באותה רמה של השירים הפשוטים של פינקי כמו בן בג בג ואחרים