בני פרידמן
-
@מוח-שליט-על-הלב זה לא תלוי בזמרים גם שפירא לא יכל לשלוט בזה
זה חוסר מקום וציבור לא זהיר ועוד מלא גורמים שצריכים להדליק לנו נורה אדומה מהבהבת לפני כל ארוע שיש בו גם נשים וגם גברים אפילו אם זה בהפרדה. תחי ההפרדה!
כולם נכנסים באותו שער ומסתובבים ביחד ורק מקומות הישיבה בהפרדה
נקווה לטוב -
@בונקר אמר בבני פרידמן:
@הלב-שלי לא נראה לי שיש אפשרות אחרת = הולך להיות כמו שהיה אצל שפירא
אצל שפירא זה לא היה אולם ויציע אלא האולם עצמו היה משפחות והיציע מחולק ימין נשים שמאל גברים
הבנתי שפה אולם גברים יציע נשים -
@מוח-שליט-על-הלב הוא גר באמריקה הוא כנראה לא שמע מה שקרה בארץ
דבר שני שהזמרים האמריקאים רגילים לציבור אמריקאי יותר רגוע וגם יותר פתוח
שלא כמו הישראלים "הצבריים" שהם [אנחנו] יותר מופרעים ויותר סגורים. -
@בונקר אמר בבני פרידמן:
@הלב-שלי לא נראה לי שיש אפשרות אחרת = הולך להיות כמו שהיה אצל שפירא
עצם זה שעושים הופעה בהפרדה זה בעייתי בדורנו וזה לא טוב עדיף שלא יהיה בכלל מאשר שתהיה "הפרדה".
דבר ראשון הפרדה צריכה להיות מהכניסה ובאולם זה לא פשוט לעשות הפרדה באולם.
וגם מה יקרה כשהוא ישיר נניח עברי אנוכי תהיה שירה בציבור לכל דבר ועניין -
@בונקר אמר בבני פרידמן:
@מוח-שליט-על-הלב הוא גר באמריקה הוא כנראה לא שמע מה שקרה בארץ
דבר שני שהזמרים האמריקאים רגילים לציבור אמריקאי יותר רגוע וגם יותר פתוח
שלא כמו הישראלים "הצבריים" שהם [אנחנו] יותר מופרעים ויותר סגורים.הוא נמצא עם מרדכי שפירא המון, אין סיכוי בעולם שהוא לא שמע על זה, אני לא חושבת שיהיה מה שהיה אצל מרדכי שפירא, כי גם בני פרידמן יזהר וגם הקהל יזהר. אבל מי ששומר על עצמו ומעדיף לא לבוא ליתר ביטחון- אשריו ואשרי חלקו והכסף נשאר אצלו לקנות בו מה שהוא רוצה
-
@תמר-מהמרכז ברור שמרדכי ידע מזה לאחר מעשה אבל לא תוך כדי וגם אם היה יודע תוך לא היה לאיל ידו להועיל במאומה. ראיתי ראיון שלו עם טוקר שהוא ממש הצטער לשמוע שזה מה שקרה אבל הוא לא חלם שזה מה שיקרה בגלל כל מה שרשמו למעלה שהציבור האמריקאי באמת שונה מהציבור הישראלי
-
@הלב-שלי התכוונתי שבני פרידמן בטוח שמע מהסיפור שהיה ולכן הוא ישתדל מאוד שלא יקרה שוב, גם אם קודם הם חשבו שאין עם זה בעיה, אחרי שראו שאיזה חודש לא השמיעו את הזמר המדובר ברדיו בגלל הסיפור אז הבינו שבישראל דברים טיפהלה שונים מחו"ל...
-
@תמר-מהמרכז לא מחייב שהוא שמע
עובדה שהוא כן עושה הופעה -
@בונקר בזה אתה צודק או שלא עושים או שנכנסים לבעיות אי אפשר להשתלט על ציבור שלם שדוחף ולפעמים גם מגיב באלימות בטיפשותו
הפיתרון היחיד הוא לעשות מופעים נפרדים לגמרי אחד לגברים ואחד לנשים מה כל כך קשה (כמו אלייצור שהוא עוד מופיע לדתיים) אני מאמינה שאפשר למלאות פעמיים את האולם במיוחד לזמרים ענקיים ופופולריים כמו בני ושפירא -
@הלב-שלי אמר בבני פרידמן:
הפיתרון היחיד הוא לעשות מופעים נפרדים לגמרי אחד לגברים ואחד לנשים מה כל כך קשה
ואז ההוצאות של הזמר יהיו פי 2
-
@סודי-ביותר לא שווה ת'הפרדה?
[חוצמ'זה לא נראלי שהוא מפסיד מהנפרד]
-
@hhkkkk המופע עם הפרדה!!!!
הוא פשוט לא בהפרדה מלאה, אבל במופע עצמו הגברים והנשים יושבים בנפרד||וגם אני לא חושבת שבני פרידמן יצליח למלא את בנייני האומה פעמיים...||
-
@סודי-ביותר אם הוא היה מצליח (ויש מצב) זה היה שווה, אבל באמת קשה למלא את האולם בנשים שפחות הולכות למופעי זמרים מאשר גברים ולכן זה באמת לא ישתלם לו כלכלית
-
@סודי-ביותר אוקי!
אני בעד הפרדה אפ' שיהיה לגמרי-רק גברים או רק נשים,כתבתי את זה בגלל
@סודי-ביותר אמר בבני פרידמן:
@הלב-שלי אמר בבני פרידמן:
הפיתרון היחיד הוא לעשות מופעים נפרדים לגמרי אחד לגברים ואחד לנשים מה כל כך קשה
ואז ההוצאות של הזמר יהיו פי 2
אז כתבתי-שווה להוציא פי 2 העיקר הפרדה.