שירים ביטחוניים (שירים שיצאו על רקע מלחמות, מבצעים פיגועים וכו')
-
@יצחק-אלחנן אמר בשירים ביטחוניים (שירים שיצאו על רקע מלחמות, מבצעים פיגועים וכו'):
@ברוריה יש לך את השיר הזה להורדה
איזה?
-
-
@nbhgv אמר בשירים ביטחוניים (שירים שיצאו על רקע מלחמות, מבצעים פיגועים וכו'):
@ברוריה של עמי מימון ואודי דמארי אנחנו לא מפחדים
||את יכולה לבדוק לאיזה שיר הוא התכוון על ידי לחיצה על הציטוט של ההודעה שלו||
אני צירפתי לזה את השיר בהודעה הראשונה שכתבתי בנושא הזה
-
@ברוריה אמר בשירים ביטחוניים (שירים שיצאו על רקע מלחמות, מבצעים פיגועים וכו'):
על איזה רקע ביטחוני זה הגיע?
-
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בשירים ביטחוניים (שירים שיצאו על רקע מלחמות, מבצעים פיגועים וכו'):
@ברוריה אמר בשירים ביטחוניים (שירים שיצאו על רקע מלחמות, מבצעים פיגועים וכו'):
על איזה רקע ביטחוני זה הגיע?
ברקע אירועי 'שומר החומות' והטרור המשתולל, השדרן החב"די עמי מיימון יחד עם המוזיקאי אודי דמארי מגישים קליפ תוסס ועם המון ביטחון בה' ועידוד לעם ישראל - 'אנחנו לא מפחדים' • "אנחנו לא מפחדים, עם ישראל פה חזקים, לא פוחדים מאף אחד, רק מה ה' אחד. מי שחושב לפגוע ביהודים - יש לו טעות אנחנו חזקים"
-
@איזה-קטע
השיר הבא הוא קשור לאיזשהו ויכוח פוליטיהשיר הבא יצא בשנת 1999 לאחר מלחמה גדולה שהיתה לחרדים ובוצע ע"י מרדכי בן דוד
מתוך ויקיפדיה
ב-1999 הוציא את השיר "עד מתי" (נכתב על ידי חיים ולדר) המוחה נגד הסתה המכוונת לדעתו נגד הציבור החרדי, הגורמת לשנאת אחים. הוא שילב שמות של פוליטיקאים כטומי לפיד ויוסי שריד, בתוך השיר "לפיד של אש קוצף ורועש, שורף ומבעיר את העיר, לא מותיר שריד, תקווה ואחווה, להפריד בכל מחיר, מלחמת אחים, רק להשמיד ת'עבר גם העתיד כשאח נגד אח, המנצח תמיד מפסיד"לשמיעת השיר ביוטיוב
-
גם השיר "חברון" של מרדכי בן דוד הוא שיר שיצא על רקע העברת חברון לרשות הפלסטינית:
השיר "Cry no more" נכתב בעקבות פיגועים שהתקימו בירושלים, וציפייה לגאולה:
-
@אוהבת-מוזיקה-0 אמר בשירים ביטחוניים (שירים שיצאו על רקע מלחמות, מבצעים פיגועים וכו'):
גם השיר "חברון" של מרדכי בן דוד הוא שיר שיצא על רקע העברת חברון לרשות הפלסטינית:
השיר "Cry no more" נכתב בעקבות פיגועים שהתקימו בירושלים, וציפייה לגאולה:
@מייבין אמר בשירים ביטחוניים (שירים שיצאו על רקע מלחמות, מבצעים פיגועים וכו'):
שיר של אברהם פריד על חברון קישור לצפיה בקליפ ביוטיוב
השירים הכי מרגשים
חברון (מרדכי בן דוד) מילות השיר נכתבו ע"י שניאור רוזנבלום
Cry no more לחנו המפורסם של קן ברג'ס ע"ה
חברון לחנו של הזמר המבצע את השיר אברהם פריד
-
השיר "נקום" של מרדכי בן דוד
מרדכי בן דוד מספר: "השיר הולחן על ידי המוזיקאי המוכשר אלי קליין ביום הטבח הנורא בבית הכנסת בשכונת הר-נוף בירושלים. קליין חזר מהלוויה והלחן זעק מאליו אל הפסנתר. בשבועות האחרונים שהיתי בארץ הקודש למספר מופעים והקלטות לקראת האלבום החדש, וכמו כל מי שנמצא בימים האלו בארץ גם אני נקלעתי למצב ביטחוני רגיש ומתוח. שמעתי את הלחן וזה ממש נתן לי צביטה בלב והקלטנו מיד.
כיוונה ההשגחה העליונה והסינגל יצא בשבוע שבו נפטר ההרוג השישי מאותו טבח נורא - הרב חיים יחיאל רוטמן, ה' ינקום דמו".
הפקה מוזיקלית: אלי קליין ואיצי ברי -
@חיה-במקרנצ-יק-0 אמר בשירים ביטחוניים (שירים שיצאו על רקע מלחמות, מבצעים פיגועים וכו'):
אני חושבת שזה ממש חמוד שהוציאו שירים "בטחוניים" אבל זה נורא זמני... מישהו מסכים איתי?
@אפוש-פאר יכול להיות. ת'כלס- כולנו ככה. לא?
תלוי כמה זמן זה זמני
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 אמר בשירים ביטחוניים (שירים שיצאו על רקע מלחמות, מבצעים פיגועים וכו'):
אני חושבת שזה ממש חמוד שהוציאו שירים "בטחוניים" אבל זה נורא זמני... מישהו מסכים איתי?
חולקת עליך,
תסתכלי על שירים בטחונים מהעבר כגון: חברון של MBD, יעקב שוואקי-Cry No More, ויש לי עוד המון שירים כמו אפילו: עם ישראל לא מפחד שנכתב נראה לי בעופרת יצוקה או לפני לא זוכרת, בקיצור זה ממש לא שירים רק של מלחמות.