האם לדעתכם יש שוויון בהשמעת המוזיקה ברדיו חרדי בין כל הסגנונות?
-
חד משמעית אין שיוויון!
למרות שקול ברמה משמיעים יותר מוזיקה ישראלית ויהודית(ויכולים להשמיע גם את חנן בן ארי למשל...) וקול חי פחות, והסגנון שלו יותר חסידי. עדיין-יש פערים עצומים בין סגנון יהודי לחסידי. אין על זה שאלה בכלל!פוסט זה נמחק! -
@חיה-במקרנצ-יק-0 לא ממש. קול פליי משמיעים המווון מוזיקה יהודית!!!!
@איזה-קטע אני יודעת. וגם קול חי מיוזיק משמיעים(פחות...) אבל מבחינת השוואות ברור שמוזיקה חסידית יותר!
-
@שרת-הרוק אמר בהאם לדעתכם יש שוויון בהשמעת המוזיקה ברדיו חרדי בין כל הסגנונות?:
אני מאוד הייתי רוצה שוויון, אבל מה לעשות שיש באחוזים יותר מאזינים למוזיקה חסידית מלשאר.
ומה תעשי אם הסקר ש57% רוצים מזרחי!!!!
יותר מחסידי..
חאלס להינדוס תודעה
מזרחי זה גם יהודי!!!!!!!!!!! -
אני מאוד הייתי רוצה שוויון, אבל מה לעשות שיש באחוזים יותר מאזינים למוזיקה חסידית מלשאר.
יותר מחסידי..
חאלס להינדוס תודעה
מזרחי זה גם יהודי!!!!!!!!!!!@אפוש-פאר
57%.
לא שבעים.
לא שמונים.
לא תשעים.
בסך הכל 57 אחוזים, זה אומנם בהחלט הפרש מפתיע ובעל השלכות, אולם, אחרי הכל, מדובר בשבעה אחוזים ובסקר מעט בודד.
ו...@אפוש-פאר אמר בהאם לדעתכם יש שוויון בהשמעת המוזיקה ברדיו חרדי בין כל הסגנונות?:
מזרחי זה גם יהודי!!!!!!!!!!!
מישהו טען אחרת??
-
יותר מחסידי..
חאלס להינדוס תודעה
מזרחי זה גם יהודי!!!!!!!!!!! -
@מוכשרת-על אמר בהאם לדעתכם יש שוויון בהשמעת המוזיקה ברדיו חרדי בין כל הסגנונות?:
אגב לא נראלי שאתה חייב למחוק את הפוסטים. זה לא כזה נורא.
פשוט ראיתי שהכותרת של הנושא לא קשורה למה שכתבתי

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות