נהוראי אריאלי
-
@הודיה-1 כנראה ניכנס לנו עוד משו באמצע
או שהוא שינה תשם .. -
@פונץ-בננה @הודיה-1
העיקר עוד שירים טובים של נהוראי!!!! -
@ntz אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
נהוראי אריאלי בהקלטות לאלבום החדש "מאן דעביד לטב"....
זה יהיה השם שלו???
-
@פונץ-בננה אמר בנהוראי אריאלי:
@הודיה-1 כנראה ניכנס לנו עוד משו באמצע
זה הגיוני...
נהוראי מוציא שירים בקצב מסחרר!
הלוואי עלינו שכל הזמרים הטובים היו מוציאים סינגלים בתדירות שלו!!!
פשוט שווה לאהוב אותו, כל הזמן מספק תוכן!!!!!!! -
@eti הוא זמר מושלם....
@פונץ-בננה אמר בנהוראי אריאלי:
נהוראי אריאלי בהקלטות לאלבום החדש "מאן דעביד לטב"....
זה יהיה השם שלו???
מעניין באמת..
-
@eti אמר בנהוראי אריאלי:
פשוט שווה לאהוב אותו, כל הזמן מספק תוכן!!!!!!!
לא חושבת שזה המדד אבל בהחלט יתרון למי שממילא אוהב.
-
חבר'ה ! אני באופן אישי ( @ntz @איצלה @אאא ) שמעתי את כל השיר החדש "תלוי בנו" וכן את הרעיון של "מן דעביד לטב" זה שיר פצצות (טעימה-אל תומר ה' יעזור, כי ה' עוזר רק אל תפריע... רק אמונה... יותר בריא יותר מרגיע, כל מן דעביד לטב עביד... וכו'...) אולי בהזדמנות נעלה כאן הקלטה (ציטוט) מתוך האולפן של מאור חיים התותח... אבל אני רק אומר שזה שירים ממש טובים, והוא אכן עושה את הדרך הנכונה קדימה, ואם לומר את האמת גם די מצליח בה...
סתם לגבי מה שהביאו פה @הודיה-1 לגבי הביצוע של ישיבת דרכי דוד, אני זכיתי לעמוד שם מאחורי הפרוייקט (גם וילקומיר אשדוד) ואני אומר שהעיקרון במילים שכתבתי כפי שאפשר לשים לב הוא לא לעשות מה שכולם עושים "תתרמו כל שקל ושטר אם לא תשלמו יקר" וכדו'...
אלא באמת לדבר הכי טוב שיש מכיוון חדש על המצב, וכמעט ולא להזכיר תתרמו כסף וכדו', אנשים לא אוהבים את זה.. וזה ישלים בעז''ה את מה שכתבתי לכם בשבוע שעבר על כתיבה בכיוונים אחרים,
(זה לא המקום אבל בהמשך בעז''ה יעלה בלוג עם טור שבועי קבוע, אבל זה בעז''ה בנושא אחר ולאחר הפורים) -
-
ישיבת משכנות התורה בית נאמן...
יותר יפה מהמקור...
https://miktzav.com/assets/uploads/files/1647174577528-ישיבת-משכנות-התורה-בית-נאמן.mp3
אם זה מעניין אתכם יש גם שיר כולם אחים על ניצוץ יהודי של משה קליין אבל זה כבר לא קשור לנושא -
במוצ"ש הקרוב זה קורה! הזמר נהוראי אריאלי משחרר סינגל חדש בשם 'תלוי בנו', את השיר כתב והלחין נהוראי בעצמו, על מלאכת העיבוד וההפקה המוזיקלית חתום מאור חיים, שותף הדרך של נהוראי. השיר מדבר על הגאולה, ועל עניין החיזוק בימים אלו, קליפ לשיר צולם בגן סאקר. עבודות באולפן ובעטיפת הסינגל
-
@נ-נח-נחמ-נחמן-0 יצא? בדקתי לא מצאתי מישהוא יודע מה קרה
-
@מוח-שליט-על-הלב כנראה שלא יצא.
לא היה כ"כ מתאים להוציא שיר במוצ"ש, אני מאמינה שיידחו עוד הרבה שירים ויתחילו לצאת משבוע הבא, אחרי סיום השבעה -
ברור שלא היה מוציא היום
יש לנהוראי המון חכמה !!!!
אוהבים נהוראי שאפו!!!!!!!!!! -
מתי הוא מתכנן להוציא את השיר החדש? מוצ"ש הבא? מישהו שמע על משהו?
-
@אוריה-טטרואשוילי לדעתי אפילו יותר מאוחר ממוצ"ש הבא
אולי אחרי השלושים -
@תמר-7 לא בטוח שהוא יחכה כל כך הרבה זמן, אנשים שוכחים מהר מאוד דברים לצערנו.... וגם תלוי על מה השיר מדבר, אם זה משהו שקשור לאמונה או משהו כזה אז זה לא כזה נורא להוציא בסוף השבוע הזה. בקיצור, צריך לשאול את נהוראי ולא לתכנן בשבילו, מקווה שיפתיע ויוציא בזמן הכי טוב.
-
@תמר-מהמרכז אמר בנהוראי אריאלי:
צריך לשאול את נהוראי
שאלתי..
השיר בעז"ה ייצא במוצאי השבת הקרובה .
יש למה לחכות !! "תלוי בנו" --