דיון | ילדי פלא, מה הם מרוויחים מהסיפור הזה?
-
@אייצ-ית אני מסכימה איתך ב- 100%!
להפך.
לדעתי? חבל מיותר ומסוכן להכניס ילד לכל הקלחת המטורפת הזו.אבל פותח הפוסט שאל מה עוזר להם להתמודד עם ביקורת.
ואני עניתי שהחיזוק והתמיכה מהמשפחה מאזנים טיפה את המשוואה!!
לרגי לא אמרתי שזה קל, יעיל או מומלץ. -
@נשר תמיד לילד ב"ה יש מה לעשות בחיים.
לרוב ילדי הפלא, ילדי מקהלות, השירה היא תחביב אהוד מאד, אך בוודאי שלא כל החיים.ותהליך התחלפות והתבגרות הקול, הוא תהליך שאינו פוסח על אף אחד ושמכינים אותם אליו קודם לכן.
כך שאף אחד אינו מקבל זאת כהפתעה.
יש תהליך של הסתגלות ולאחריו? פשוט מתרגלים לקול החדש. -
עזבו את כל השטויות עם העצמה וביטחון עצמי ואפילו אהבה לשירה. ילד בדיוק כמו מבוגר- אוהב כבוד, נקודה. באמת נראה לכם שכל ילד שאוהב לשיר וחסר לו העצמה ילך להיות ילד פלא??
לפעמים ההורים דוחפים כי הם רוצים את הכבוד ולא הילד, אבל לדעתי הכל מסתובב סביב הרצון להתפרסם, ואח"כ כמו ש @איצלה אמר, הם מגלים שכדי להשיג כבוד צריך לוותר על הרבה דברים ואז זה כבר נהיה קשה, אבל כבר אי אפשר לצאת מהסיפור אחרי שנכנסו אליו, ואז החיים מתחילים להיות מסובכים, אבל הכל התחיל מרצון לכבוד וקצת פרסום של ילד אלמוני. -
פוסט זה נמחק!
-
עקבתי בגדול אחרי הכתוב כאן בנושא, ואת חלקכם אני מצדיקה וחלק לא.
אני לא חושבת שלהיות ילד פלא במובן של 'לעשות הופעות' זה דבר חיובי ויש לתת עליו פידבק. ממש לא.
חיים של ילדיי פלא כלל וכלל לא קלים. לא מקנאה בהם, ולא הייתי רוצה להתחלף איתם.||אני חשבתי אפ' יותר גרוע מכך - עד שהזדמן לי בעקבות פינת הראיונות החדשה שלי - להכיר אחד מקרוב יותר, ולהוודע לפרטים אישיים יותר בחיים שלו. אני שמחה שהגעתי אליו, ובעז"ה עוד תקראו על זה. אני מקווה שזה יעזור קצת לסדר את המחשבה של איי-מי ש'התבלגן' לו קצת הראש בעסק הפרסום הזה.||
לגבי מה הם מרוויחים מהסיפור של להיות ילדיי פלא - אוהוו מה הם מרוויחים.... תלוי מאד אם הם מכוונים על ידי מבוגר ומורה דרך ראוי. כי אם כך - הרווח שלהם עצום. ואני לא מתכוונת רק גשמי. אלא סיפוק. איך אני יודעת? גם זה קשור לספויילר----
@נשר - אסור לבקש מוניטין!!!!!!!
דבר נוסף - שים לב להתנסחות שלך! הפעם ערכתי - פעם הבאה לא אעשה את זה. -
אני חושבת שיש פה שתי צדדים בנושא הזה
כי ילד הפלא שהוא מתפרסם לבד ולא במקהלה-
אז קודם כל הכסף שווה הכל!!!!
חוץ מזה שילד אוהב להיות מפורסם
אבל מצד שני אין להם חיים פרטיים(כמו לזמרים)
וגם מבחינה של חיי ילדות-הם לא חיים את הילדות שלהם כמו שילד בגילם צריך לחיות
אני קראתי שאברהם חיים גרין רצה עוד בתור ילד הפלא לפרוש
בגלל שלא היה לו טיפה של פרטיות!!!
וזה מאוד הפריע לו! -
לדעתי הרווח הגדול שלהם זה תחילת הקריירה המוזיקלית שלהם כדי לבנות את העתיד דוגמת מידד טסה או יונתן שינפלד שהיום מפורסמים עקב העבר שלהם כילדי פלא לעומת כאלה שהיו במקלות שפחות מפורסמים דוגמת אייל אביב שהיה בקינדרלך
-
שמעתי פעם את עמית ליסטונד אצל מנחם טוקר
שהוא סיפר שם שניצלו אותו בתור ילד פלא אז כך שלא בטוח שהם מרויחים מזה משהו -
@אלי-הגבר אמר בדיון | ילדי פלא, מה הם מרוויחים מהסיפור הזה?:
לדעתי כשהם גדלים הם די מפסידים מהעניין לדוגמא יונתן שינפלד כשלמד בישיבה עישן כדי שלא יוכל להמשיך לשיר, כנראה זה לא כזה עולם ורוד כמו שנראה
מה זה קשור? בחירה שלו לעשן, הקול שלו השתנה ולכן הוא הפסיק לשיר, אולי הוא רצה לעשן וזה היה התרוץ
אני לא חושבת שהם מפסידים מזה בהמשך, אולי הם קצת מתחרטים שהם בזבזו את הילדות שלהם על זה, אבל תכלס הם גם נהנו, ורכשו ביטחון ועמוד שדרה. אל תגזימו פה. -
פשוט מאוד ילדי פלא מרויחים כבוד תעסוקה והם גם מנעימים לנו אוזנים