מאסטר פליי עם יואלי דיקמן
-
יש להם בערך מיליון ושתיים מספרים. יש מספרים שלא עובדים לכולם
(אני לא יודעת לפי מה זה, אולי קידומות?)@חינדיקיקי אמר במאסטר פליי עם יואלי דיקמן:
(אני לא יודעת לפי מה זה, אולי קידומות?)אז מה אמרת פה?
-
@חינדיקיקי אמר במאסטר פליי עם יואלי דיקמן:
(אני לא יודעת לפי מה זה, אולי קידומות?)אז מה אמרת פה?
@חיה-בקליפ הקויים האלה כל הזמן משתנים בגלל עומס וכדו
-
@חיה-בקליפ הקויים האלה כל הזמן משתנים בגלל עומס וכדו
@איציק-דדיה כולם עובדים.
התכוונתי לומר שאם המספר המסוים הזה שאמרו כאן לא עובד, אז יש עוד כמה מספרים. -
@איציק-דדיה כולם עובדים.
התכוונתי לומר שאם המספר המסוים הזה שאמרו כאן לא עובד, אז יש עוד כמה מספרים.@חינדיקיקי אההה אוקיי
-
@חינדיקיקי לא מחייב שכל יום יתארח זמר..
-
@חינדיקיקי לא מחייב שכל יום יתארח זמר..
-
אתמול בשידור יואלי הזכיר איזה שיר של יעקב שוואקי שאומרים שם אעכטיגיויזען (העתקתי מהמדבקה. איך כותבים את זה למען השם???)
מישהו יודע באיזה שיר מדובר?@חינדיקיקי באחת המחרוזות מאלבום המחרוזות שלו- עליה
זה לא ניראה לי המחרוזת שיואלי עיבד, אבל הוא עשה שם קולות, ובאחד המעברים הוא הוסיף את האעכטיגיויזען....ככה זה מילה מומצאת באידיש, אפשר להוסיף כמה אותיות שרוצים ניראה לי....
-
אתמול בשידור יואלי הזכיר איזה שיר של יעקב שוואקי שאומרים שם אעכטיגיויזען (העתקתי מהמדבקה. איך כותבים את זה למען השם???)
מישהו יודע באיזה שיר מדובר? -
-
@חינדיקיקי נראה לי שאפשר להגיע לאולפן של קול ברמה ולבקש
-
עכשיו יואלי מראיין את אבי אילסון כנסו
-
עכשיו יואלי מראיין את אבי אילסון כנסו
@איציק-דדיה לאן ליכנס?
-
@איציק-דדיה לאן ליכנס?
-
יש למישהו שמץ מה זה הגמר של קוק מיוזיק שהולך להיות סוף שבוע עם כל המאזינים שניצחו בראש בראש?
@חינדיקיקי כל מי שניצח את החידון של קוק מיוזיק עולה בסוף המבצע ומי שמנצח נכנס לקוק מיוזיק
-
@חינדיקיקי כל מי שניצח את החידון של קוק מיוזיק עולה בסוף המבצע ומי שמנצח נכנס לקוק מיוזיק
@איציק-דדיה ומה יהיה שם? (אני ניצחתי שם אתמול ממש בטעות, ואני לא מספיק מכירה את כל המרדכי ואברימל שיואלי חופר עליהם, אז אני רוצה לדעת מה יהיה שם...)
-
@איציק-דדיה ומה יהיה שם? (אני ניצחתי שם אתמול ממש בטעות, ואני לא מספיק מכירה את כל המרדכי ואברימל שיואלי חופר עליהם, אז אני רוצה לדעת מה יהיה שם...)
@חינדיקיקי יש חדרי קריוקי ויואלי מעביר משם שידורים ואז נכנסים לאחד מהחדרים ואחד מן הזמרים "מפתיע" את הזוכים (מקווה שזה מובן
)
ולבנות מביאים זמרות...את האמת מהסרטונים של שנה שעברה זה היה נראה ממש טוב!!!!!!!!!! אם את/ה רוצה אני יעלה -
@חינדיקיקי יש חדרי קריוקי ויואלי מעביר משם שידורים ואז נכנסים לאחד מהחדרים ואחד מן הזמרים "מפתיע" את הזוכים (מקווה שזה מובן
)
ולבנות מביאים זמרות...את האמת מהסרטונים של שנה שעברה זה היה נראה ממש טוב!!!!!!!!!! אם את/ה רוצה אני יעלה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות