דיון | שאלות ותשובות מאת המשתמשים-כתיבה בלבד!
-
@יעל-0 אני לגמרי מבינה אותך...
תראי,
לפרסם בבמה כזו שיר זה צעד לא פשוט.
הן מצד חשיפת הלב שלי לכל משתמש, הן מבחינת הפחד מתגובות והן מפני החשש שאני פחות טובה מהאחרים...
וזה קורה לכל מי שמעלה שירים!! גם למי שנראית לך ששיריה תמיד סוחפים אהדה וקבלה...אז קודם כל, נרגענו שזה קורה לכולם
עכשיו,
מה שצריך להניע אותך כרגע זה- מהי רמת אהבתי, חיבתי ומהות קשרי אל כתיבת השירים?
האם זה תחביב נחמד שניתן גם להסתדר בלעדין,
או שזה... אוויר לנשימה. מחוייב המציאות וכיוצא בכך...בדקי את עצמך.
אם הינך נמצאת בקטגוריה הראשונה- אם את מפחדת אז באמת לא מדי דחוף שתעלי...
אולם אם הינך בקטגוריה השנייה-
אל תוותרי על זה!
גם אם זה נראה לך מבייש, מפחיד ומעלה רתיעה- אל תחששי!! לא מביקורות ולא מהעדר לייקים.
רק כך נבנים... בחיים בכלל ובתחום הנ"ל בפרט...מקווה שעזרתי...
-
אני בעבר לא פרסמתי שום דבר מפרי עטי מהסיבה הפשוטה שלא היה לי איפה
אבל משום מה דווקא אני מרגישה שכאן זה הרבה יותר פשוט לי בגלל האנונימיות שאני נשארת בה .
ויש לי עצה למי שאין לה אומץ לפרסם שתכתוב מהלב וזה יכנס ללב ככה זה בטוח יתקבל נראה לי שככה מתחילים לא
וגם כדאי להתאמן כל הזמן על כתיבה וחריזה ולהסתכל על כל דבר ממבט של משוררת
ואז יצמחו המילים והשירים ופשוט תקטפו אותם
בהצלחה!! -
@יעל-0 אמר בדיון | שאלות ותשובות מאת המשתמשים-כתיבה בלבד!:
פעם העלתי כאן שיר באתר.
מאז אין לי אומץ להעלות שוב מה עושים?מבינה אותך, לי בכלל אין אומץ להעלות, גם לא שיר אחד.... לא בקטע של מישהו ששופט, אלא זה חלק מהלב שלי ולפתוח אותו בפורום כזה גדול- לא יודעת.... זה פרטי שלי.... אני מעדיפה להשאיר את החלק הזה רק בשביל עצמי....
אבל עדיין נחמד לראות שירים של אחרים שכן העזו וללמוד בשביל עצמי איך לכתוב.
אני מעריכה מי שמפרסם פה גם בגלל שזו תעוזה וגם כי באמת יש פה איכות לא רגילה, אבל את לא חייבת להעלות כל דבר שלך לפורום עם אלפי משתתפים, אם אין לך אומץ- את יכולה גם לשלוח לחברה שתקרא ותאמר את דעתה, יש יופי גם לדברים שבצנעה...
ועכשיו, גם לי יש שאלה....
ראיתי שירים שהעלו באתגרי כתיבה, והם לא נפלו בכלל מאלו שמעלים פה כל הזמן, למרות שבעצם הגבילו אתכם פה, אני אף פעם לא אצליח לכתוב משהו כשמבקשים ממני... רק כשיש השראה וממש בא לי לכתוב, איך מצליח לכם לכתוב שירים "לפי הזמנה"? אתם מנסים להכניס את עצמכם להשראה? איך זה יוצא? -
אין כמעט ביקורות של משתמשים על שירים של משתמשים אחרים, למה?
לדעתי ביקורת עניינית הוא דבר נצרך, והייתי שמחה אם היו מגיבים על שירים שהעלתי ולא רק בלייק. -
פוסט זה נמחק!
-
@תמר-מהמרכז אמר בדיון | שאלות ותשובות מאת המשתמשים-כתיבה בלבד!:
ראיתי שירים שהעלו באתגרי כתיבה, והם לא נפלו בכלל מאלו שמעלים פה כל הזמן, למרות שבעצם הגבילו אתכם פה, אני אף פעם לא אצליח לכתוב משהו כשמבקשים ממני... רק כשיש השראה וממש בא לי לכתוב, איך מצליח לכם לכתוב שירים "לפי הזמנה"? אתם מנסים להכניס את עצמכם להשראה? איך זה יוצא?
לי קשה לכתוב לפי הזמנה, אם זה לא משו שממש בוער לי.
אבל מנסים להתחבר לנושא לקחת את זה למקום אישי שלך, (אני מאמינה שכל מי שכותב עושה את זה.)
להיזכר בסיטואציה שקרתה לך, או משו ששמעת שנגע בך, ואז זה כבר לא 'לפי הזמנה' זה פשוט נשפך מעצמו...ו
@תמר-מהמרכז אמר בדיון | שאלות ותשובות מאת המשתמשים-כתיבה בלבד!:
מבינה אותך, לי בכלל אין אומץ להעלות, גם לא שיר אחד.... לא בקטע של מישהו ששופט, אלא זה חלק מהלב שלי ולפתוח אותו בפורום כזה גדול- לא יודעת.... זה פרטי שלי.... אני מעדיפה להשאיר את החלק הזה רק בשביל עצמי....
כן, לפרסם שיר זה ממש לשים את הלב ככה פתוח, זה נחמד להעלות שירים ולקבל פידבק, אבל צריך אומץ בשביל זה... ומבינה את מי שאין לו
וזה כיף להשתתף באתגרים לעצמך גם אם לא מפרסמים אחרכך, אני ממש נהנית מיזה..
-
@חובבת-מוזיקה אולי תבקשי מצוות פיקוח לפתוח נושא כזה... זה באמת יהיה יעיל
-
@חובבת-מוזיקה אמר בדיון | שאלות ותשובות מאת המשתמשים-כתיבה בלבד!:
אין כמעט ביקורות של משתמשים על שירים של משתמשים אחרים, למה?
לדעתי ביקורת עניינית הוא דבר נצרך, והייתי שמחה אם היו מגיבים על שירים שהעלתי ולא רק בלייק.בדיוק בשביל זה נועד הנושא כאן.
כל מי שירצה להגיב לך מקצועי - ואני מדגישה את זה. כי אני לא רוצה כאן פטפטת של מחמאות, מוזמן לצטט את השיר שלך מהנושא כתיבה ולהגיב את חוות דעתו- או שאת תשאלי ויענו לך בשמחה.
שימו לב להישאר צמודים. הנושא הקודם ננעל. -
@מוכשרת-על
טוב גם אני לא הבנתי מה זה ''תחביר ודקדוק תקינים'' אבל הבנתי את הרעיון של החרוזים
ועם נושא שישתלב בחשיבה טובה תודה -
פוסט זה נמחק!