Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@נטלי אמר בצ'אט בפורום:
אגב, אני לא השתמשתי אפפעם עם הצא'ט כך שזה לא מטריד אותי, אבל הצחיק אותי ה'מקצועי' אלעק..
לא תחת השם @נטלי אבל כן בשם אחר (ואולי אפילו שם גברי)?
@צור ממש תגובה מהירה! לא ידעתי שאתם עד כדי כך מהירים! (יהיו כאלו שיחשבו שאני ציני, אבל באמת, אני מלא הערכה!)
@יעקב-ה אינני מבינה. הסמל של הצ'אט נעלם, אז איך כתוב לך 9 התראות?
@אילנית כנראה שזה היה לפני שהורידו
@א-ה-2 כן... אבל הוא כתב את זה היום... וזה כבר נעלם מאתמול.
@אילנית קטונתי...
@אילנית הסמל לא נעלם לי, ויש לי את 9 התראות מזמן.
@יעקב-ה זה נותן לך לפתוח את הסמל? לבדוק מהן ההתראות? מה זה רושם?
@אילנית מזמן זה לא נותן לי לפתוח את הסמל, כי חסמו לי את הצא'ט, אבל יש לי את הסמל ואני לוחץ וזה כותב לי הצא'ט חסום.
@יעקב-ה עדיין כי להבנתי נחסם לכולם ייתכן ויש כאלה שנקודתית פתוח להם וזה יטופל אם כן
@יעקב-ה הבנתי... כי ברעיון נעלם לכולם גם הסמל. ו... אם 9 ההתראות הללו מזמן אז מה זה משנה?
@צור זה לא פתוח לי כבר חצי שנה, אבל יש לי את הסמל והייתי שמח אם אתה יכול להוריד לו אותו. תודה רבה על העבודה המסורה כלפי כל משתמש ומשתמש.
@יעקב-ה תרענן ותבדוק אם הסמל הצ'אט נעלם
@צור וואי רעננתי, וזה נעלם!!!1 תודה רבה ל@צור על העבודה המסורה. אני לא רגיל ככה, כי הכל זז.
@איזה-קטע אתה צודק מה עושים יש לך רעיון
@יעקב-ה מחקתי את הקודם רק תסביר לי מה עושים הרי אלו שני תגובות שונות אחד הגבתי על מישהו אחד והשני עליך איך מאחדים גם לא כתבתי אחד ליד השני עשיתי תגובה וירד אוטומטית למטה צריך לסדר את זה בכל מקרה האשאל שוב אתה מעדיף בלי צאט או עם