מה הדבר שהכי חשוב שיהיה לזמר?
-
שיבין את מה שהוא שר, הרגש יגיע מתוך הההבנה הזאת, ובטחון עצמי בסיסי, [שלא שיאבד עשתונות אם יקרה משהו...]
-
לוק!!!
-
לדעתי צריך לדעת להגיש שיר נכון לא בדיוק רגש רגיל אלא לדעת איך לגשת לשיר ולבטא אותו נכון החוצה (אגב חשוב לא רק לזמר אלא לכל מי שמתעסק במוזיקה) יכול להיות זמר שאין לו יכולות ווקאליות מצויינות אבל הוא יהיה טוב בגלל הצורה שהוא מגיש את השיר בשירה שלו כאילו שמה שהוא שר ברור למה התכוון המשורר
-
@shlomo-habani קול יפה וכישרון לשירה!
-
כל מה שנאמר כאן נכון אבל אני חושבת שזמר צריך בראש ובראשונה הרבה סייעתא דישמייא כדי להצליח היום שום דבר לא מובן מאליו
דבר שני לדעת לגשת לכל סוג קהל ולכל סגנון כמעט -
@הקול-הבא-3 השאלה מה נחשב קול יפה אני אישית אוהב קול מחוספס וקול צלול קצת צורם לי.
ומה הכוונה בכישרון לשירה? כי ללמוד לשיר אפשר אלא אם כן מי שלומד לא מצליח להבדיל בין התווים או שהקול שלו מוגבל לחצי אוקטבה גם אחרי אימונים. -
@מוח-שליט-על-הלב אמר במה הדבר שהכי חשוב שיהיה לזמר?:
לוק!!!
לא הייתי אומרת שזה הדבר האחרון שאני אסתכל עליו אבל בהחלט זה לא יהיה בין הפרמטרים הראשונים.
לדעתי זמר צריך לדעת לרגש, להבין את מה שהוא שר. לדעת להיות גמיש עם הקהל שלו- ולאהוב אותם! אחרי הכל הקהל זה הדבר היחיד שהולך איתו לכל מקום. כל עוד הוא יקשיב להם ויביא את עצמו למה שמצפים ממנו- הוא יצליח בענק.
ו..
דבר חשוב מאוד- בעיקר בציבור החרדי- זה זמר עם עקרונות! לא לוותר על מי שאתה בקלות. לדעת להילחם...זה עולם כל כך קשוח- שחייב בו גב חזק.חוץ מזה שבעניין הוויס (הקול) זה כל כך שונה, כי קול יפה באוזן של אדם אחד יכול להישמע רע באוזן של אדם שני. לכן אי אפשר להגיד קול יפה....
-
אין משו אחד, זה מכלול של דברים.
אבל דבר שאני חושבת שהוא ממש חשוב, שיהיה לו משו ייחודי.
יש היום כלכך הרבה זמרים, ובשביל שנשמע שיר של זמר, נזכור אותו, ונרצה לשמוע שוב,
הוא חייב לחדש, להביא משהו שאין לאחרים.
אם זה בקול, במראה, בסיגון שירה, בקסטים או במה שלא יהיה...
אבל משהו שיתפס לנו ויגרום לנו לרצות לחזור על זה...