מצעד שיר החודש - שבט תשפ"ב: הצביעו והשפיעו:
-
-
@סקופר
תוצאות קצת מאכזבות, אבל חוץ מדבר אחד - סו'ס אני רואה שהציבור כבר פחות מתלהב ממרדכי שפירא והוא רק במקום השישי!!@סקופר אמר במצעד שיר החודש - שבט תשפ"ב: הצביעו והשפיעו::
מקום עשירי: מועד קטן - מנדי וויס.
זה לא של אהרון רזאל?
.
אפשר תוצאות באחוזים - אם יש? -
@ענק-הענקים-בדורינו אמר ב[מצעד שיר החודש - שבט תשפ"ב: הצביעו והשפיעו:]
אני רואה שהציבור כבר פחות מתלהב ממרדכי שפירא והוא רק במקום השישי!!
לא נראה לי שהציבור לא מתלהב ממרדכי שפירא, כי אם זה היה השיר אבא זה היה מקום ראשון, לכל זמר יש את השירים שהם פחות טובים...
@סקופר אמר במצעד שיר החודש - שבט תשפ"ב: הצביעו והשפיעו::
מקום עשירי: מועד קטן - מנדי וויס.
זה לא של אהרון רזאל?
זה כן של רזאל, כולה טעות קטנה..... קורה....
אפשר תוצאות באחוזים - אם יש?
@סקופר אשמח אם אפשר במספרים
-
@גילה אמר במצעד שיר החודש - שבט תשפ"ב: הצביעו והשפיעו::
לא נראה לי שהציבור לא מתלהב ממרדכי שפירא, כי אם זה היה השיר אבא זה היה מקום ראשון, לכל זמר יש את השירים שהם פחות טובים...
אבל ההצבעה בד''כ הולכת לפי מי שיותר אוהבים.
זה כן של רזאל, כולה טעות קטנה..... קורה....
לא אמרתי שיש בעיה מטעות קטנה.
-
@קובובו אמר במצעד שיר החודש - שבט תשפ"ב: הצביעו והשפיעו::
מה זה השיר מועד קטן - מנדי וויס משהו יכול להעלות את זה לפה
כמו שהאירו, מדובר בשיר של אהרן רזאל. תוקן.
@פונץ-בננה אמר במצעד שיר החודש - שבט תשפ"ב: הצביעו והשפיעו::
@סקופר זה יהיה סקר חודשי ? או שזה היה חד פעמי?
כמובן שזה סקר חודשי!! גם בחודש שעבר ערכנו מצעד כזה אך הוא היה טלפוני בלבד. והחודש הזה הוספנו פלטפורמה דיגיטלית. אז בהחלט כל חודש יהיה מצעד כזה. ניתן גם לשמוע את המצעד בהפקה מושקעת! (צירפתי בפוסט של התוצאות)
@סקופר אשמח אם אפשר במספרים
זה קצת מסובך לי. כי מדובר במצעד שפועל בשני פלטפורמות (טלפוני&דיגיטלי) במקביל ולכן אין לי אחוזים מדויקים אלא רק מה המקום של כל שיר ושיר במקומות הגבוהים על פי שקלול ידני. ולחשב את טבלאות הנתונים ביחד לאחוזים זה קשה ואנחנו אנשים עסוקים... מתנצל!
והדעה האישית שלי: אני חייב לומר! אני מאוכזב! איך השיר "יש בי אמונה (ארי גולד)" הגיע רק למקום השביעי??? זה שיר פיצוץ! אם לא מקום ראשון אז לפחות בחמישיה! האמת שבמצעד הטלפוני השיר הגיע למקום השלישי אם אני לא טועה ולאחר חישוב הנתונים עם ההצבעה הדיגיטלית השיר ירד למקום 7 לצערי הרב! אבל זו הבחירה שלכם!
ואני הכי לא מבין, אם כל הכבוד לשיר "מירוץ הזמן (נהוראי אריאלי)" זה עדיין לא מקום שני! לנהוראי יש שירים הרבה יותר טובים ממירוץ הזמן! ובחודש החולף יצאו שירים הרבה יותר טובים! איך הוא הגיע למקום השני?? נראה לי בוחרים בנהוראי כי קוראים לו נהוראי ולא כי השיר טוב או לא. יש לו קהל ענק של מעריצים שמפעילים את כל כוחותיהם לטובתו.
כמו שכל שיר שישי ריבו יוציא יגיע למקום הכי גבוה שיש בין אם זה שיר טוב או לא... אבל שוב, זאת דעתי האישית.
להתראות במצעד הבא!