שומעים שירים בגלל הזמר???
-
בודאי שכן זה בא לידי ביטויי בשירים של ישי ריבו לא כל שיר שלו שהיה שר זמר אחר היה מתפרסם (בכמות שכמעט כל שיר שלו יש לו מעל מליון צפיות
-
האמת שזה מה שקרה לי עם השירים של שרגי גשטטנר ז"ל שבעבר לא הכרתי את השירים שלו אבל אחרי האסון פתאום חיפשתי שירים שלו והופתעתי והצטערתי ביחד איזה חבל
-
@hhkkkk אמר בשומעים שירים בגלל הזמר???:
אגב ישי ריבו בהתחלה ממש לא ידעו מיהו
נכון
את האלבום הראשון שלו שמעתי ומאוד אהבתי
והמלצתי להרבה לשמוע ולא כזה התלהבו להקשיב כי מבחינתם עוד זמר חדש...
(אגב, היום אני כבר לא מתלהבת כי מרוב שאנשים התלהבו כבר התחיל להימאס ממנו)גם האלבום הראשון של אברומי וינברג הוא ברמה כזאת שהיה אמור להיות להיט
(וגם אותו ניסיתי לדחוף לאנשים להקשיב...)
אבל זה לא היה להיט כי הוא היה זמר חדש ולא מוכר ואנשים לא התלהבו להקשיב לו
רק לאחרונה התחילו לשמוע עליו
(כל מי שלא הקשיב לאלבום "לנגן ולנגן" זה הזמן... אם לא תקשיבו תפספסו אחלה שירים)בד"כ אנשים לא מתלהבים להקשיב לזמרים לא מוכרים
וזה מובן, וגם אני כזאת
אבל יש סיכוי שככה פספסנו חיות מוזיקה.. -
@היהודי-העצוב אני חושבת שהכוונה היא לאם היית שומע שיר, והיית חושב שהוא לא טוב, אבל היית אומר על אותו שיר בדיוק שהוא נהדר אם הוא היה של זמר שאתה אוהב.
-
@אפרת אמר בשומעים שירים בגלל הזמר???:
לא חושבת שלאנשים נמאס ממנו תראי את כמות הצפיות שעולות
שימי לב שדיברתי על עצמי, לא על כל האנשים...
אמרתי שהיום אני לא מתלהבת כי התחיל להימאס (לי) ממנו. -
רק בגלל הזמר אני לא שומע זמרים מחוץ למה שאני אוהב
-
@מוישי-2 אמר בשומעים שירים בגלל הזמר???:
רק בגלל הזמר אני לא שומע זמרים מחוץ למה שאני אוהב
גם אני ככה לפעמים כי לפעמים יש לי יותר אמון בזמרים שאני מכירה כבר והחדשים עדיין לא מספיק מוכרים לי אבל אני לא ממש מנסה להכיר אותם
-
יש זמרים לא ממש מוכרים שאני אוהב ושומע כי הם טובים לדעתי מהרבה מוכרים פשוח היום כדי להתפרסם צריך כסף לשלם לרדיו ולמפיקים טובים אבל זמרים דוגמת שמואל פרדניק יוסי נטיב הראל טל ועוד הם עשרת מונים מעל אחרים אז הדבר האחרון שיעניין אותי זה פרסום של הזמר כי את חנן עקיבא ואברומי ויינברג שמעתי מהשירים הראשונים שלהם עוד לפני תותים של חנן הדואט בקיסריה של עקיבא וברכת כהנים עם ישיבת רשי של אברומי שזה מה שהיה פריצת הדרך שלהם
ומי שאמר שלזמרים מוכרים יש הרבה צפיות שידע שזה נטו בגלל שאנשים רוצים לראות מה הזמר הוציא ולא בהכרח שאהבו המדד לדעתי צריך להיות לייקים ודיסלייקים מול צפיות
-
ברור כשאני באה לשמוע שיר אני אשמע קודם שירים של זמרים מוכרים.
יוצאים היום ה-מ-ו-ן שירים, אני מקבלת כמעט כל יום למייל 10 אם לא יותר ואין לי זמן לשמוע את כולם. אז דבר ראשון אני אשמע את השירים שאני יודעת שיש סיכוי שהם הולכים להיות טובים: בגלל שם הזמר שמוכר לי, המעבד או המלחין.
ככה יוצא ששירים רבים מתפספסים לי. אבל לפעמים, כשאני כן שומעת אותם הם הפצצות אחד אחד וזה בהחלט הפסד. -
שומעים רק שירים חדשים ולא משנה איזה זמר זה שומעים רק בגלל השיר
ונראה לי שכל התשובות כבר חוזרים על עצמם
אין פא הרבה אפשריות
1 בגלל הזמר 2 בגלל השיר