סקר | השפעה במוזיקה
-
לדעתי: ישי ריבו וחנן בן ארי.
ואני גם אסביר למה:
ישי ריבו- בכלל. כל השירים שלו הם עם מסר! כ-ו-ל-ם!!! הם חודרים עמוק לתוך הקהל- וסוחפים אותו! מחדירים בו ערכים! (אני מכירה אחד שהיה דתי מסורתי כזה ובקושי שמר שבת והוא חזר בתשובה והוא אמר שחלק מתהליך התשובה שלו נעשה בזכות ההופעה של ישי ריבו בארנה...שחיזקה אותו ממש...)
חנן בן ארי- אין, זה זמר אלוף ועל כך אין חולק. יש שירים שלו שממש נכנסו ו... השפיעו! (ויש לכך עדויות) במיוחד השיר אלוף העולם- שממש הסעיר וכבש רבבות(!) אנשים! (ואת זה ציטטתי מכל מיני מקומות ולא אמרתי לבד...) -
@חיה-במקרנצ-יק-0 אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
(אני מכירה אחד שהיה דתי מסורתי כזה ובקושי שמר שבת והוא חזר בתשובה והוא אמר שחלק מתהליך התשובה שלו נעשה בזכות ההופעה של ישי ריבו בארנה...שחיזקה אותו ממש...)
היה אחד שהתגייר... בזכות השירים
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 ישי
https://send.magicode.me/send-file/file/b4ebedc6ec5dd3f815f209***03e8f710bdb83c59c2/view
ישי ריבו הגיע לבקר חולה - וגילה שהוא התגייר בזכותו -
@מערכת-הפורום
מצטער, אבל לא הבנתי את השאלה -
@רולנד אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
@מערכת-הפורום
מצטער, אבל לא הבנתי את השאלהלאיזה 2 אומנים מתוך הרשימה הנ"ל, אתה חושב שהייתה ותהיה השפעה גדולה במוזיקה ובכלל?
-
@אילנית אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
@רולנד אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
@מערכת-הפורום
מצטער, אבל לא הבנתי את השאלהלאיזה 2 אומנים מתוך הרשימה הנ"ל, אתה חושב שהייתה ותהיה השפעה גדולה במוזיקה ובכלל?
ולפי מה בנו את הרשימה? יש כ"כ הרבה ותיקים וטובים [והרבה מהם לא פה] שניתן לומר עליהם אם השפיעו או לא, איך אפשר להשוות זמר ששר כבר 10-20-30 שנה, לזמר ששר שנה שנתיים ושלוש. יש כאן ניחוש עתידות?
-
לכ הדנים בין מה יש למה לא...
בין אם המוזיקה משפיעה או השפיעה בעבר
בין הסגנונות השנוים
או ההשואות בשנים בין האומנים.אז ככה:
כל אחד בוחר ב 2 אומנים שלדעתו השאירו חותמת חזקה במוזיקה שהם עושים/עשו.
שימו לב שזה %(#f40b0b)[לדעתכם]. זכות כל אחד לבחור במי שעליו השפיעו. או לדעתו השפיעו הכי הרבה על אחרים.
כל מי שנכתב לעיל יש לו מסרים חזקים. תחום שונה. והשפעה. אך על כל אחד זה עובד שונה.
עם סקר אמורים להצביע ותו לא. אל תקחו אישית למה לא נכתב האומן שלכם....
-
שמתי לב שכתוב מ.ב.ד רק אחרי שהצבעתי
אני לא אוהבת את הסגנון אבל חד משמעית הוא השאיר חותם יותר מכל השאר
(זה אפילו לא עניין של דעה, זה עובדה!)
הזוי לי שיש רק הצבעה אחת...אני בחרתי את חיים ישראל ואברהם פריד
אם הייתי רואה את מרדכי בן דוד לפני, אז זה היה ממש מסבך אותי לבחור...
כי לדעתי זה שלושה שהשאירו חותם רציני... -
@margalit אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
הזוי לי שיש רק הצבעה אחת...
הוספתי עוד אחד בשבילך (סתם, לא ראיתי את הפוסט שלך כשהצבעתי)
יש לי שאלה: מה משותף בין הזמרים שכתובים בסקר ליאיר אליצור? למען השם - למה עורכי הסקרים התלהבו על השם הזה יותר מידי שהם משווים אותו לשאר הזמרים הגדולים. ולאלה שדירגו לאלייצור אני שואל מה יאיר אליצור השאיר לכם? אבטיח עם משיח? זה מה שיש לכם לקבל ממוזיקה שמה שחשוב כשהמשיח יבוא זה לאכול אבטיח?
-
@ענק-הענקים-בדורינו הוא שינה הרבה אנשים
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
יש לי שאלה: מה משותף
אתה צודק לא ניראלי שאפשר להשוות את ישי ריבו אברהם פריד ליאיר
ולכן נועד הסקר כל אחד והזמר שהשפיע עליו -
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
יש לי שאלה: מה משותף בין הזמרים שכתובים בסקר ליאיר אליצור? למען השם - למה עורכי הסקרים התלהבו על השם הזה יותר מידי שהם משווים אותו לשאר הזמרים הגדולים. ולאלה שדירגו לאלייצור אני שואל מה יאיר אליצור השאיר לכם? אבטיח עם משיח? זה מה שיש לכם לקבל ממוזיקה שמה שחשוב כשהמשיח יבוא זה לאכול אבטיח?
מאוד קל להידלק על מילה אחת בשיר ולהגיד זה המסר....
זה שאתה לא מתחבר לסגנון, אוקיי.
אבל יש לשירים שלו המוןןןןןן מסר... ואנשים מושפעים ממזויקה... -
@אפרת השאלה היא למשתמשי הפורום שאינם צריכים אנשים כאלה להתחזק בהם, א''כ מה משאיר ''לכם'' חותם וכו' (כבר דיברנו על זה שבוע שעבר בדיון בסקר: מה הקהל).
וכעת תסתכלו על הסקר עוד פעם, עדכון: אלייצור וחנן בן ארי בתיקו, לדעתי זה לא בר השוואה בכלל.