סקר | השפעה במוזיקה
-
@הללויה אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
מילא מול ישי ריבו, ישי באמת הפך את המוזיקה החרדית כ
ישי ריבו לא שייך למוזיקה חרדית.
אבל באמת מוזר לי איזה זמרים תופסים כאן מקום של כבוד מה היה קורה לפני כעשר שנים גג היו תוצאות אחרות -
מצחיק אותי קצת לקרוא כל מה שכתבתם פה......
אני בחרתי באברהם פריד וחיים ישראל, לא שמתי לב שישי ריבו גם שם- אם הייתי שמה לב זה היה שם אותי בפלונטר רציני...
אבל אני לא מבינה איך חיים ישראל קיבל כל כך מעט, ככה מעריכים אותו? אני שומעת אותו ונמסה על המילה הראשונה, עם הרגש הוא יכול להכניס את כולם פה בכיס, אבל אני מבינה שזה עניין של טעם, ובאמת השאלה פה בסקר היא מאוד סובייקטיבית, כי כל אחד הזמר שהוא אוהב עשה עליו השפעה, ואם הוא צופה בו הרבה- הוא גם שומע כמה הוא משפיע על אחרים.... -
@תמר-מהמרכז
כל מילה!
(מדהים שבכל נושא אני תמיד מסכימה איתך..)@תמר-מהמרכז אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
אבל אני לא מבינה איך חיים ישראל קיבל כל כך מעט, ככה מעריכים אותו?
לגמרי...
וגם אם מדברים על חותם, אז במוזיקה המזרחית הוא לגמרי החותם הכי חזק שיש...@תמר-מהמרכז אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
אני בחרתי באברהם פריד וחיים ישראל, לא שמתי לב שישי ריבו גם שם- אם הייתי שמה לב זה היה שם אותי בפלונטר רציני...
@margalit אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
אני בחרתי את חיים ישראל ואברהם פריד
אם הייתי רואה את מרדכי בן דוד לפני, אז זה היה ממש מסבך אותי לבחור... -
לדעתי אם שואלים השפעה במוזיקה כלפיי המוזיקה אז מבד ופריד השפיעו בזה ששירים שלהם הפכו לחלק מהאידישקייט של היום וגם שוואקי שלא רשום נכלל בזה לדעתי דוגמת השיר ברשות שהפך לנכס צאן ברזל.
אם שואלים בתוך זאנר כמו חסידי אז מבד פריד ושוואקי היו חותם ובמזרחי זה חיים ישראל ויניב בן משיח ובאלטרנטיבי זה ישי ריבו וחנן
אם שואלים השפעה במוזיקה על אנשים אז אלייצור וחנן משפיעים בטירוף היום על הציבור הכללי וכך גם ישי ריבו.
ואם שואלים השפעה כלפיי זאנרים של מוזיקה אז ריבו וחנן הם המשפיעים כי הם יצרו מוזיקה שמחברת בין כלל המגזרים וכך גם עקיבא.
אז לענות תשובה ממוקדת לא ממש אפשרי כי האופציות מועטות והשאלה לא ממוקדת ככה שכל אחד יענה כלפיי מה שהוא חושב שהייתה השאלה...
-
@מערכת-הפורום אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
שימו לב ניתן להצביע פעמיים בלבד!
ניתן להצביע פעם אחת ולא פעמיים
-
@איש-יהודי-טוב אמר בסקר | השפעה במוזיקה:
הכוונה שאפשר להצביע לשני זמרים...
-
תדקדקו בבקשה
-
עשיתם חיים קשים עם האפשרויות אני בחרתי
ישי ריבו - בגלל הסגנון שהכניס למוזיקה כמעט פורץ דרך
מבד - היה לי קשה לבחור בינו לבין אברהם פריד אבל לדעתי הוא השפיע יותר על המוזיקה מאשר אברהם פריד
היה לי גם בעיה עם חיים ישראל שלדעתי הנהיג את המזרחי אבל בגלל שהמוזיקה הזאת היום כבר לא כ"כ נפוצה כמו שאר הז'אנרים אז העדפתי את ישי ומרדכי -
תנו עוד זמרים.. (ועוד סגנונות..)
-
תדקדקו בבקשה
אני הצבעתי פעם אחת ולא נתן לי להצביע לזמר נוסף.
שימו לב שישי ריבו ואברהם פריד הם תיקו זה מעניין
-
@ברוריה נראה לי שלא הבינו פה....
אפשר להצביע פעם אחת בלבד, ובפעם האחת הזאת אפשר ללחוץ על שני שמות של זמרים, הבנתם?
וכשאני רואה את התוצאות אני שמחה בשביל כל זמר שלא הכניסו פה... הרבה יותר פדיחה לקבל פה 5% מאשר לא להיות בכלל- הוא יכול לפנטז שהוא היה מקבל כמו אברהם פריד