בקשת מידע: נגן עם בלוטוס באיכות גבוהה!
-
@המוזיקאי אמר בבקשת מידע: נגן עם בלוטוס באיכות גבוהה!:
יש לי אוזניות בלוטוס מדגם יחסית יקר הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש בפונקציה של הבלוטוס בגלל שהבלוטוס של הנגן מוריד את איכות השמע במידה ניכרת וזה כבר לא מועיל כלום זה שהאוזניות באיכות גבוהה ניסיתי בכמה נגנים וכמה אוזניות {כולל יקרים כמו סמארטבס וכו'} ובכולם יש את אותה בעיה אם מישהו מכיר דגם של נגן שיש לו בלוטוס באיכות כמו של סמרטופון וטאבלט וכו' שלא מוריד בכלל באיכות של השמע אשמח לשמוע...
-
אני ממליצה-דינומייט. יש לי ואני מאד מאד מרוצה ב"ה.
אח שלי אמר שגם בוס זה טוב אל לא בדקתי מעולם -
@7-באניאגרם-0 דווקא היה לי את הנגן הזה ולא הייתי מרוצה ממנו בכלל, לא מבחינת הסאונד הכללי ועוד יותר לא בבלוטוס
-
@7-באניאגרם-0 דינומייט של סאמוויקס.
אליו התכוונת? -
רבויייתי!!!! נראה שלא הבנתם מה אני רוצה לא שאלתי איזה נגן טוב אלא איזה נגן הבלוטוס שלו טוב ובכל הנגנים שהזכרתם כבר בדקתי את הבלוטוס והוא לא באיכות טובה {יתכן שלא כולם מבחינים בזה אבל יש כאלה שיש להם יותר אנינות טעם בסאונד וזה מפריע להם איכות השמע/השידור של הבלוטוס...}
-
יש כמה סוגי בלוטוס הכי טוב הוא 5.0 אם אני לא טועה
פשוט תראה בנגן איזה בלוטוס הוא תומך ואז תדע אם הבלוטוס טוב
שים לב רק שגם האוזניות שלך תומכות ברמה הזאת ולא פחות בעיקרון השידור לאוזניות יהיה לפי ההתקן הנמוך מבין השתיים כלומר אם הנגן 4.1 אז השידור יהיה לפי הרמה הזאת אפילו שהאוזניות מסוגלות ל5.0 -
שאני אומר בלוטוס טוב אני לא מתכוון לאיכות החיבור של הבלוטוס או לדור וכו' אלה לאיכות השמע שבה הבלוטוס משדר ובכל הנגנים שבדקתי בינתיים הבלוטוס הוריד את איכות השמע מה שאין כן בסמרטפונים וטאבלטים ששם זה באיכות גבוהה {יתכן שלא לכולם זה מפריע אבל יש כאלה שכן...}
-
@המוזיקאי זה מוזר כי זה לא אמור להיות השידור הוא אותו שידור לא אמור להיות הבדל באיכות השידור אלא אם כן האיכות של הנגן/אוזניות לא טובה
אין לי ניסיון עם נגנים אז מצטער אין לי איך לעזור -
אתה צריך דווקא נגן בעברית, ושקולט עברית?
-
@מנאששש אמר בבקשת מידע: נגן עם בלוטוס באיכות גבוהה!:
אתה צריך דווקא נגן בעברית, ושקולט עברית?
אני צריך נגן שתומך בשמות קבצים בעברית {ומציג אותם ישר ולא הפוך} השפה של התפריט פחות חשובה...
-
@תמר-7 אמר בבקשת מידע: נגן עם בלוטוס באיכות גבוהה!:
@המוזיקאי נגן בייסיק הוא נגן שקולט עברית
לא רלווטי תראו מה שכתבתי בהתחלה...