מהו עיבוד טוב?
-
לדעתי מעבד טוב זה מעבד שיודע מתי לא להעמיס על השיר דברים אלא להפשיט (מלשון פשוט) את השיר כמה שיותר כמובן בהתאם לשיר ולז'אנר של השיר וכמובן שעיבוד טוב זה עיבוד שמשרת את השיר כמה שיותר טוב כלומר שלא ימאס על השומע אלא שירצה לשמוע עוד פעם
אגב שיר טוב לא תלוי בעיבוד טוב יש שיר שאני מאוד אוהב והעיבוד בו גרוע מכל הבחינות יש רק פסנתר ועוד כלי ברקע כשההקלטה נשמעת כאילו הקליטו מפלאפון והזמר בכלל לא בטמפו בקיצור לא וואו אבל אני בכל זאת שומע אותו והוא נחשב ללהיט ענק -
@shlomo-habani אמר במהו עיבוד טוב?:
אגב שיר טוב לא תלוי בעיבוד טוב יש שיר שאני מאוד אוהב והעיבוד בו גרוע מכל הבחינות יש רק פסנתר ועוד כלי ברקע כשההקלטה נשמעת כאילו הקליטו מפלאפון והזמר בכלל לא בטמפו בקיצור לא וואו אבל אני בכל זאת שומע אותו והוא נחשב ללהיט ענק
במקרה כזה-אני פחות יאהב את השיר כי אם זה נשמע כמו שכתבת זה קצת.............
-
כששומעים שיר מסוים, איך אתם יודעים להגיד שהעיבוד טוב או לא?
זאת השאלה שלי--- -
@היידה-מיוזיק-0 אמר במהו עיבוד טוב?:
כששומעים שיר מסוים, איך אתם יודעים להגיד שהעיבוד טוב או לא?
זאת השאלה שלי---כתבתי כבר
לדעתי מעבד טוב זה מעבד שיודע מתי לא להעמיס על השיר דברים אלא להפשיט (מלשון פשוט) את השיר כמה שיותר כמובן בהתאם לשיר ולז'אנר של השיר וכמובן שעיבוד טוב זה עיבוד שמשרת את השיר כמה שיותר טוב כלומר שלא ימאס על השומע אלא שירצה לשמוע עוד פעם
כמובן שבעיבוד יש עוד דברים חשובים אבל בלעדיהם זה לא עיבוד בכלל (קצב איכות הקלטה וכו') כתבתי במודגש איך אני בוחן עיבוד אם הוא טוב או לא
@hhkkkk
2B צפיות ביוטיוב ו11M לייקים רק על הקליפ של השיר -
פוסט זה נמחק!
-
@shlomo-habani איזה קליפ של איזה שיר?
-
פוסט זה נמחק!
-
@shlomo-habani אין לי מושג לא שמתי/ראיתי חסום לי.
מקווה שזה בסדר לכתוב אותו
זה תשאל את מי שצריך.
-
@shlomo-habani מה הקשר שלו לנושא? היה לו שיר מוצלח? בשאלה שאלו מהו עיבוד טוב שיגרום לשמוע שוב בלי קשר לדוגמאות, בכללי!
-
@הלב-שלי השאלה היתה איך להבדיל אם העיבוד טוב או לא
ענו אם אתה אוהב סימן שהוא טוב
עניתי את התשובה שלדעתי נכונה והוספתי שלא כל שיר שאוהבים העיבוד שלו טוב והבאתי דוגמא לשיר להיט מכל הבחינות ועיבוד גרוע מכל הבחינות
עד כאן סידור הדברים -
@shlomo-habani תתייג את @צוות-פיקוח
-
עיבוד טוב זה עיבוד שגורם לך להרגיש תחושות שונות מהשיר והזיז לך משהו בלב
-
@היידה-מיוזיק-0 אמר במהו עיבוד טוב?:
איך ניתן לדעת שהעיבוד מוצלח?
האם שמיעה מוזיקלית?
או שיש קריטריונים לכך?
אשמח שתכתבו פה איך ניתן להבדיל מהו עיבוד טוב?אין בזה כללים
עיבוד טוב זה עיבוד שמשרת את השיר
עיבוד שנשמע טוב