שמעון לוי
-
@דודו-בלוקה קודם כל סליחה.
דבר שני תסתכל שוב ורשום שם ישראל גוטפרב ואח''כ שמעון לוי. בהצלחה! ושוב סליחה -
@יהודי-פשוט-2 אמר בשמעון לוי:
קודם כל לא ל***
את השיר הלחין שמעון לוי, (התינוק מהפיגוע לפני 20 שנה) שהוא לא רק מוכשר בכתיבה והלחנה אלא גם זמר.
מתוך יוטיוב.
הנוסח המלא:
אני רוצה להכיר לכם את שמעון לוי. שמעון היה תינוק בן כמה שבועות, בפיגוע שהתרחש במוצאי שבת לפני 20 שנה בדיוק (אדר תשס"ב, מרץ 2002) בשכונת בית-ישראל בירושלים, חילצו אותו מתחת לרכב שבער באש מהפיצוץ הנורא, 12 הרוגים נספו בלילה הזה, שמעון ובני משפחתו שרדו את התופת.
לפני כמה שבועות קיבלתי מידידי המפיק המוזיקלי תמיר צור סקיצה למילים "אין דבר רע יורד מן השמים", השיר והמסר תפסו אותי מאוד, ואמרתי לתמיר שבביקור הקרוב שלי בישראל אנחנו חייבים להקליט את זה.
את השיר הלחין שמעון לוי, (התינוק מהפיגוע לפני 20 שנה) שהוא לא רק מוכשר בכתיבה והלחנה אלא גם זמר עם קול מדהים ורגש מיוחד, והזמנתי אותו לבצע יחד את השיר כדואט.
את הקליפ צלמנו במערת שמעון הצדיק בשכונת שייח ג'ראח בירושלים, במערה לומדים יחד תמיר צור ואביו של שמעון, רבי אורן לוי שמזכה את הרבים ומפיץ את הנס הגדול בעולם. -
קודם כל לא ל***
את השיר הלחין שמעון לוי, (התינוק מהפיגוע לפני 20 שנה) שהוא לא רק מוכשר בכתיבה והלחנה אלא גם זמר.
מתוך יוטיוב.
הנוסח המלא:
אני רוצה להכיר לכם את שמעון לוי. שמעון היה תינוק בן כמה שבועות, בפיגוע שהתרחש במוצאי שבת לפני 20 שנה בדיוק (אדר תשס"ב, מרץ 2002) בשכונת בית-ישראל בירושלים, חילצו אותו מתחת לרכב שבער באש מהפיצוץ הנורא, 12 הרוגים נספו בלילה הזה, שמעון ובני משפחתו שרדו את התופת.
לפני כמה שבועות קיבלתי מידידי המפיק המוזיקלי תמיר צור סקיצה למילים "אין דבר רע יורד מן השמים", השיר והמסר תפסו אותי מאוד, ואמרתי לתמיר שבביקור הקרוב שלי בישראל אנחנו חייבים להקליט את זה.
את השיר הלחין שמעון לוי, (התינוק מהפיגוע לפני 20 שנה) שהוא לא רק מוכשר בכתיבה והלחנה אלא גם זמר עם קול מדהים ורגש מיוחד, והזמנתי אותו לבצע יחד את השיר כדואט.
את הקליפ צלמנו במערת שמעון הצדיק בשכונת שייח ג'ראח בירושלים, במערה לומדים יחד תמיר צור ואביו של שמעון, רבי אורן לוי שמזכה את הרבים ומפיץ את הנס הגדול בעולם.זה הנוסח הנכון ההמשך יותר נכון. וחוץ מזה אני אומר זאת בידיעה לא סתם מנחש. בהצלחה
"אין דבר רע"
יעקב שוואקי & שמעון לוי
מילים: ע"פ פלא יועץ, ערך "דאגה"
לחן: ישראל גוטפרב, שמעון לוי
עיבוד והפקה מוזיקלית: תמיר צור
מקהלות: יענקי כהן
בימוי ועריכה: חי אפיק
צילום: יוסף שלסט
תאורה: ארתור מרצ'נקו
הפקה: דניאל פרוגיטרה בס: אבי יפרח
גיטרות: גל שלו, נועם חרגול בורג
כלי הקשה: חזי יעקב
פסנתר: יהונתן אבידני
לופים, סמפולים וקלידים: תמיר צור
קלידים נוספים: רמי עזרא
מיקס מאסטרינג: אביב ירימי
הפקה בפועל: איציק דניאל -
@יהודי-פשוט-2
אין תמונת עטיפה של הסינגל?? -
-
-
@hhkkkk שויין נחמד. חבל היו עושים משהו יותר מושקע. אבל ''רצונו של אדם זה כבודו''.....
קעיקרון לא נראלי שעטיפה לסינגל זה איזה מצרך נצרך.
-
@יהודי-פשוט-2 אתה נכנס ליוטיוב רואה ת'שיר לוחץ פליי וחלאס,
וחוצמזה ששואקי לא צריך עטיפה בשביל שיכנסו לשמוע. -
משום מה הסרטון ירד מיוטיוב
כותב לי הסרטון לא זמין
הסרטון הזה פרטי -
@אני-עצמי-רק-אפס
בשביל סקופים
מותר! -
@אני-עצמי-רק-אפס
בשביל סקופים
מותר!לכאורה זה המספר 0533172256 מקווה שזה זה.
-
@אני-עצמי-רק-אפס תתייג את @סקופר
-
-
@אני-עצמי-רק-אפס נראלי שהוא כבר הסתדר....
למיטב הבנתי, @סקופר היה צריך את המספר כדי לקבל משמעון לוי איזה ברכה על הזכיה שלו בסקר החודשי מטעם האתר, קו המכלול ועוד....
והוא באמת הקליט אותו - אז כנראה שהוא מצא את המספר...