מה תעדיפו לשמוע-שיר מהופעה או שיר באולפן
-
אני מעדיפה שיר מאולפן כי הוא נשמע נקי בלי שירה מהקהל וגם הזמר נשמע יותר חלק בלי שירה ספונטנית כמו שקורה בהרבה הופעות
-
@7-באניאגרם-0 אני מעדיפה שיר מהופעה.. כי לפעמים הזמר עושה מחרוזות מעניינות, סלסולים מושלמים ועוד מלא דברים שאין בשיר מאולפן,
-
@אביגיל-גילבחר צודקת עוד סיבה למה בהופעה יותר מעניין
-
תלוי איזה יש לך את
הזמרים הפשוטים יותר שזה לא משו.
ויש את ריבו בבמה קהל ואהבה שזה מטורףףףףףףף
וכן אברומי ויינברג שיר מטרה זה לייב מטורפפפפפפפף וכן עוד -
לדעתי זה ממש תלוי בשיר וגם בזמר--
כי בשירים מהאולפן- יכול להיות שישמעו פתאום את העוצמה שלהם רק בהופעה, כי בהופעה יכול להיות עיבוד שונה לחלוטין שמשדרג את השיר ברמה אחרת, וגם תלוי בזמר כי לא כל זמר יודע לשיר מדויק ויפה בלייב, לדוגמא ישי ריבו, עקיבא, חנן בן ארי, שולי רנד, קובי ברומר ועוד...אלו זמרים שבהופעות שלהם רוב הביצועים משדרגים את המקור-- ושוב, לא כל שיר ולא כל זמר.
באופן כללי, בהופעות העיבודים שונים, המודולציות והסילסולים שונים משיר באולפן, ולכן זה לדעתי הרבה יותר מושלם, אפילו שבאולפן השיר נשמע יותר נקי-- -
אני חושבת שזה תלוי בהופעה.
יש הופעת שסורי איכות השמע שם גרועה ולא שומעים בשיר כלום- שירים כאלה אין לי אפילו כח להתחיל לשמוע.
אבל נגיד השיר "זוכר אני" של ישי ריבו יותר אהבתי מההופעה מאשר מהבאולפן.
גם בהופעות יש הרבה פעמים שינויים שהזמר עושה לקהל ובד"כ זה יוצא יפה.
בקיצור-תלוי בזמן ובמקום, באיזה אולם, באיזה זמר, ומה איכות הסאונד. אם אין לי את הפרטים הנ"ל אני אעדיף לשמוע מאולפן. -
@חיה-במקרנצ-יק-0 אמר במה תעדיפו לשמוע-שיר מהופעה או שיר באולפן:
אהבתי ת'דוגמא...
זוכר אני הוא באמת שיר שבנוי להופעה ואין בו שום טעם בהקלטה באולפן.
כל הקטע שישי שואל והקהל עונה לו זה מה שעושה את השיר.||אני אישית, מאז שיצא האלבום במה קהל ואהבה, שמעתי אותו הרבה.
ולפני זה בקושי שהכרתי...|| -
@eti אמר במה תעדיפו לשמוע-שיר מהופעה או שיר באולפן:
אני אישית, מאז שיצא האלבום במה קהל ואהבה, שמעתי אותו הרבה.
את יכולה לצרף?
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 אמר במה תעדיפו לשמוע-שיר מהופעה או שיר באולפן:
אני גם חושב שהיה משהו מיוחד בקצב של השיר שהוא הרבה יותר
קצבי מהשיר המקורי ויותר חי ,
אבל זה עדין לא הוכחה חותכת בנוגע להנאה בהופעות . -
תלוי. בהופעה זה נוראי לשמוע הקלטה כי הרי אני לא משלמת בשביל מה שאני יכולה לעשות בבית בחינם. מצד שני הקלטה תמיד נשמעת הרבה יותר טוב ואני אף פעם לא ישים שיר מהופעה להרקדה....
בקיצור, תלוי! -
-
פוסט זה נמחק!
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 זה הקלטה מההופעה שלו בבניני האומה ,
אבל שומעים שזה עבר עיבוד כבד . -
@חיה-במקרנצ-יק-0 זה מהאלבום במה קהל ואהבה שכולו מהופעות.
ו @תמר-החיה-בסרט אם התכוונת שאת רוצה את האלבום אז אסור להעלות פה אלבומים, זה עם זכויות יוצרים.