• Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Unsolved
    • Users
    • חיפוש גוגל בפורום
    • שליחת פנייה לניהול
    • תנאים ומדיניות

האם בציבור הדתי צפיות ביוטיוב זה הוכחה לאהדת הקהל?

במת הדיונים
    20
    34
    352
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • אפוש פאר
      אפוש פאר last edited by ntz

לדעתי זה די הוכחה ואפילו יותר מזה כי אם לדוגמא יש 20,000 צפיות זה אומר יחסית עוד 20% שהורידו או ששמעו דרך אתרים אחרים.. (וביוטיוב לא רואים את זה..)
      מה דעתכם:?
      🤙

להוציא לשטוף הכל עם דמעות בעיניים
      לחשוב רגע, מה? קורה פה בינתיים?
      איציק דדיה, כמה חזק ומרגש
      אלוף.

טליה תהילוש א HHKKKK 4 Replies Last reply Reply Quote 2
      • טליה
        טליה @אפוש פאר last edited by

@אפוש-פאר אני חושבת שזה ברוב המקרים בכלל לא משקף את אהדת הקהל
        היום יש המון קבוצות במייל ואתרים שאנשים מקבלים את השירים להורדה ולא נכנסים ליוטיוב ולא מוסיפים צפייה , ולשיר יש ממש מעט צפיות ויכול להיות שהשיר הזה הוא אפילו להיט ..
        אני חושבת שכל אדם צריך לעשות השתדלות וכאות הוקרה לאומן צריך לצפות דרך יוטיוב לפחות פעם אחת

1 Reply Last reply Reply Quote 6
        • המוזיקאי
          המוזיקאי משתמש מומחה last edited by המוזיקאי

נגעתם בנושא שגם אני חשבתי עלו הרבה...
          גם אני חושב שבציבור החרדי שבו לרוב האנשים אין אינטרנט פתוח {וגם למי שיש לחלק זה מוגבל בכמות הגלישה בגיגה} לא צריך להשוות את נתוני הצפיות ביוטיוב לזמרים אחרים שאינם מהמגזר משום שרוב האנשים מקבלים את החומר במייל או באתרי מוזיקה אחרים או בהעתקה במחשב או בנגן אחד מהשני {ובפרט ילדים ובחורי ישיבות\בנות סמינר} וכלל לא נכנסים ליוטיוב כך שאני חושב שיש לחשב את אחוזי הצפיה בפועל לפחות בכפול אם לא יותר מהמופיע ביוטיוב...

לדעתי צריך להביא את זה לתודעה של האומנים שלפעמים מאוכזבים מכמות הצפיות ופחות מוצאים חומר...

"והיה כנגן המנגן ותהי עליו יד ה'"

1 Reply Last reply Reply Quote 8
          • תהילוש
            תהילוש כתב מקצב @אפוש פאר last edited by

@אפוש-פאר אמר בהאם בציבור הדתי צפיות ביוטיוב זה הוכחה לאהדת הקהל?:

לדעתי זה די הוכחה ואפילו יותר מזה כי אם לדוגמא יש 20,000 צפיות זה אומר יחסית עוד 20% שהורידו או ששמעו דרך אתרים אחרים.. (וביוטיוב לא רואים את זה..)
            🤙

היה על זה דיון בעבר כמדומני.
            הגיעו לתובנה שצפיות אצלינו (בציבור) לא משמעותיים כלל. יש המווון המווון אתרים שיש בהם את השירים להורדה, ואת הקליפ, וזה בלי לדבר על קבוצות המיילים, והוואצפים.
            אז, לא, אין לזה משמעות.

כי אף אחד מעצמו לא ילחם בשבילך
            על הכתפיים שלך רק לעצור לרגע
            (איציק דדיה-לראות את הטוב)

ענק הענקים בדורינו 1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • א
              איש יהודי טוב @אפוש פאר last edited by

@אפוש-פאר חד משמעית לא!
              משום שרוב הציבור חרדי (לפחות עדיין) לא נמצא באינטרנט ואלה שכן יש להם הגנה שחוסמת כמעט הכל חוץ מאתרי מוזיקה ששם הם שומעים/צופים

רוצה פלייבק🎹 לשיר כלשהו או שיר ווקאלי?🎤
              שלח לי קישור לשיר וקבל את הפלייבק/ווקאלי😊

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • תמר 7
                תמר 7 last edited by

אפשר לקחת את הצפיות ביוטיוב כ50% מהצפיות שצופים ושומעים ו50% האחרים זה ממקומות אחרים (רדיו מייל וכ'ו)

שווה להסתכל באודותיי של תמר 7
                וגם.. שווה לכם לעקוב אחריי..
                אתם ממש תהנו!!!!!!!!!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • מוח שליט על הלב
                  מוח שליט על הלב last edited by

זמר חרדי אם צפיות רבות ביוטיוב זה כן הוכחה לאהדת הקהל החרדי כי זה אומר שע'פ שלא כל הציבור החרדי יש גישה ליוטיוב יש לזה הרבה צפיות אז זה לא בגלל הציבור אלא למרות הציבור שלא עולה על יוטיוב הבנתם?

קחו כלל לחיים

שחקו אותה מגניב

גם אם אתם לא

• ענק הענקים בדורינו
                    ענק הענקים בדורינו last edited by

שאלה נחמדה, אבל מה בציבור הכללי? זה כן הוכחה?
                    אבל אם אנחנו כבר משווים לדעתי אצלנו זה פחות הוכחה משום שיותר צופים בקליפים או שירים מחמת השעמום והסקרנות כשזה כמעט הדבר היחיד העומד לשעות הפנאי, לעומת זאת בציבור הכללי זה יותר מוכיח משום שזה לא בעדיפות ראשונה לצפות בזה כי אם כן צופים בזה זה באמת רק מתי שזה מעניין.

"חכמה אמיתית היא לדעת שאתה לא יודע כלום... "

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                    • ברוריה
                      ברוריה last edited by

ומה עם כל ההאזנות ברדיו? שרוב הציבור החרדי עדיין לא מחובר לרשת? עדיין זה לא מחייב שזאת האפשרות היחידה לאהדת הקהל כי יש עוד אופציות.

שירה מעומק הנשמה

• ענק הענקים בדורינו
                        ענק הענקים בדורינו @תהילוש last edited by

@תהילוש אמר בהאם בציבור הדתי צפיות ביוטיוב זה הוכחה לאהדת הקהל?:

הגיעו לתובנה שצפיות אצלינו (בציבור) לא משמעותיים כלל. יש המווון המווון אתרים שיש בהם את השירים להורדה, ואת הקליפ, וזה בלי לדבר על קבוצות המיילים, והוואצפים.

@טליה אמר בהאם בציבור הדתי צפיות ביוטיוב זה הוכחה לאהדת הקהל?:

@אפוש-פאר אני חושבת שזה ברוב המקרים בכלל לא משקף את אהדת הקהל
                        היום יש המון קבוצות במייל ואתרים שאנשים מקבלים את השירים להורדה ולא נכנסים ליוטיוב ולא מוסיפים צפייה , ולשיר יש ממש מעט צפיות ויכול להיות שהשיר הזה הוא אפילו להיט ..
                        אני חושבת שכל אדם צריך לעשות השתדלות וכאות הוקרה לאומן צריך לצפות דרך יוטיוב לפחות פעם אחת

ואמנם ישנם אתרים (כמו זה ועוד כמה נוספים) שאת השירים מעלים בקישור ליוטיוב, ואז כך יש שיקוף יותר מדוייק בזה, אך עדיין אני נוטה להסכים גם עם זה.

חוצמיזה בנוגע למה שאמרו פה שזה לא משקף משום שיש מקומות אחרים בהם מבצעים את ההזנות, בכל אופן ניתן לומר שזה סוג של מדגם, לא?

"חכמה אמיתית היא לדעת שאתה לא יודע כלום... "

• איזה קטע
                          איזה קטע last edited by איזה קטע

אני חושבת שזה תלוי. תלוי מי הזמר ומה קהל היעד שלו.
                          זמר ממש חסידי שמכוון לקהל יעד יותר שמור ברור שהצפיות לא ישקפו אפילו זעיר מהמציאות אבל זמר שמכוון לסגנון פתוח יותר אז אני דווקא כן חושבת שזה יותר משקף (ברור שעדיין יש את אלו ש-צופים/מאזינים/מורידים מ-אתרים/קבוצות במייל/חברים אבל זה יותר קצת.)

יכול שבגלל זה תראו נגיד לשוקי סלומון יותר צפיות משלמה כהן אבל לא בטוח

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                          • שמעון 2
                            שמעון 2 last edited by

אני מסתכל על הצפיות אבל יש כאלו שמסתכלים על הלייקים אבל אני חושב שבזה שאתה רואה את זה, זה סימן שאתה אוהב את זה . כי אם לא ההית אוהב את זה, לא ההית מסתכל על זה! מובן אם לא אז לא חובה

ב"ה אני אקדח טעון של מוזיקה מקצב אתר פצצה 🔫💣
                            כל מה שקשור למוזיקה בנטפרי תתיגו אותי

• HHKKKK
                              HHKKKK @אפוש פאר last edited by

@אפוש-פאר אמר בהאם בציבור הדתי צפיות ביוטיוב זה הוכחה לאהדת הקהל?:

זה פשוט שכך-יש ביוטיוב 20,000 ןעןד 10.000 במיילים ועוד 5.000 בהעתקות פורומים וכו'.

זו דעתי.. אין ויכוח..!!😜

• ת
                                תמר מהמרכז last edited by

אני לא חושבת שזמרים חרדים בכלל בודקים את כמות הצפיות ביוטיוב, זה לא משקף בעליל! אולי אצל הדתיים כמו ישי ריבו ועקיבא יש לזה קצת משמעות, אבל החסידי יותר- אין שום משמעות לכמות הצפיות! ואני יכולה להגיד על עצמי שאפשר לספור על אצבעות של הידיים כמה פעמים צפיתי ביוטיוב. אני מקבלת הכל במייל או כאן באדיבות משתתפי הפורום.... ואם לא- אז אני בכלל לא צופה בקליפ ורק שומעת את השירים בקול חי מיוזיק. בטוחה שיש עוד הרבה כאלו, מה שכן, אפשר להשוות בין שירים של זמר אחד כמה צפיות יש ולראות איזה יותר אהבו, וזה כן קצת משקף, סוג של מדגם כזה, אבל גם לא בטוח.

מוזיקה היא רגש בהישג יד!

המוזיקאי 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                • נ
                                  נעמי16 last edited by

זה אמור להיות שלא....

• Eti
                                    Eti last edited by

מונה הצפיות ביוטיוב ביחס לשירים חרדים הוא פחות משקף, מכיוון שלרבים מהציבור החרדי אין גישה ליוטיוב או שהוא חסום להם וכדו'.
                                    מלבד זאת, בציבור החרדי יש מדד נוסף ומשמעותי להצלחה של שיר, ואלו החתונות. כך שיכול להיות שיר שיתנגן ערב ערב בחתונות, אבל לא יהיו לו כמעט צפיות ביוטיוב.
                                    וכן כמו שכבר הזכירו - יש הרבה דרכים אחרות לשמוע את השירים ולצפות בקליפים שלא דרך היוטיוב.
                                    מה שכן, כמות הצפיות משקפת עד כמה השיר גדול וחוצה מגזרים, כי אז שומעים אותו מעבר לציבור החרדי.
                                    וכן גם היחסיות, ז"א שיר, שיחסית לשירים דומים יש לו כמות צפיות גבוהה - כנראה שהוא יותר נכנס לציבור.

כולם מוצלחים.
                                    אבל אם תשפוט דג לפי היכולת שלו לטפס על עץ,
                                    הוא יאמין כל חייו שהוא כישלון.

• אפוש פאר
                                      אפוש פאר last edited by אפוש פאר

לגבי הטענות ששומעים ברדיו זה אולי נכון אבל זה לא סותר שמה ששומעים ברדיו זה לא בהכרח מה שהציבור אוהב,
                                      מה שכן זה מסביר למה יש יחסית פחות צפיות ביוטיוב.. (אבל זה בכלל הציבור לאו דווקא הדתי)
                                      😊

אלוף.

תמר 7 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • תמר 7
                                        תמר 7 @אפוש פאר last edited by

@אפוש-פאר זה נכון
                                        אבל, שדרן רואה מה המאזינים שלו אוהבים לשמוע דרך הווצאפ וכ'ו

שווה להסתכל באודותיי של תמר 7
                                        וגם.. שווה לכם לעקוב אחריי..
                                        אתם ממש תהנו!!!!!!!!!!!!

אפוש פאר 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • LOVE ME
                                          LOVE ME last edited by

לדעתי צפיות ביוטיוב לא תמיד מוכיחות לאהדת קהל
                                          כי נראה לי שברגע ששומעים שזמר מסוים הוציא שיר
                                          אז רצים לראות אותו אבל נראה לי שזה בגלל השם של הזמר

• אפוש פאר
                                            אפוש פאר @תמר 7 last edited by

@תמר-7 נו נו שולחים לו עשרות בודדים.. לאומת אלפי מאזינים..

אלוף.

תמר 7 1 Reply Last reply Reply Quote 0

• First post
                                              Last post