מה הופך מוזיקה חסידית ל"חסידי מודרני"
-
@בונקר אמר במה הופך מוזיקה חסידית ל"חסידי מודרני":
אתם מכירים זמר "חסידי מודרני"???
יש הון חסידים מודרנים וגם רוב הזמרים החסידיים נחשבים למודרנים ולא אפרט מי אבל די למבין שעצם הכניסה לתעשית המוזיקה נחשב לירידה מהדרך
-
מודרני זה אם המוןןןןןן טראנסים/קליפ מוזר
-
בוא נסדר פה ת'דברים בלי להסחף סתם....
להיות זמר זה לא ירידה מהדרך, זה בד"כ אנשים שנולדו מלכתחילה למשפחות פחות מיינסטרים (לא מדברת על חוצניקים שזה בכלל הרבה יותר מקובל ואם תגידו להם ירידה מהדרך הם לא ידברו אתכם יותר לעולם...) אבל אף אחד לא יורד מהדרך בשביל להיות זמר.... וזה קצת לא יפה לדבר ככה על זמרים כי אחרי הכל כולנו שומעים את השירים שלהם, אז לנו מותר והם ירדו מהדרך בשבילנו?.... קיצור, לא יפה....
באמת מי שמתחיל להיות זמר, יכול להיות שלאט לאט יקרו כל מיני דברים עצובים.... אבל אם הוא שומר על עצמו, ואם יש לו את העקרונות שלו, הוא לא חייב לרדת מהדרך.... -
@תמר-מהמרכז אמר במה הופך מוזיקה חסידית ל"חסידי מודרני":
באמת מי שמתחיל להיות זמר, יכול להיות שלאט לאט יקרו כל מיני דברים עצובים.... אבל אם הוא שומר על עצמו, ואם יש לו את העקרונות שלו, הוא לא חייב לרדת מהדרך....
בלי קשר לשום דבר, הייתי חייבת להזכיר פה את זאנוויל וינברגר.
לא ראיתי עוד זמר שככה שומר על העקרונות שלו! הוא אפילו לא התראיין ברדיו כשיצא האלבום שלו, אלא רק צוות ההפקה.
אני ממש מסכימה עם @תמר-מהמרכז.
אבל, אין מה לעשות שכל עבודה ייצוגית, וזמרים בכלל זה - יכולה לגרום לירידה רוחנית.
כשבנ"א צריך כל הזמן ליחצן ת'עצמו ולהראות מי הוא ומה הוא עושה ואיך הוא הכי טוב
ושיכירו אותו - אין מה לעשות, אבל זה קורה גם בלי שישימו לב... -
@eti צודקת, רציתי למתן פה את האוירה, כי היה נשמע שלהיות זמר פרושו ירידה מהדרך, נכון שזה קורה הרבה בד"כ מכורח המציאות, אבל הנה, זאנוויל וינברגר נשאר ברמה הרוחנית שלו, ונהוראי אריאלי רק נהיה שמור יותר.... בקיצור, שום דבר לא מחייב ולא צריך להכליל.
-
@תמר-מהמרכז אמר במה הופך מוזיקה חסידית ל"חסידי מודרני":
@eti צודקת, רציתי למתן פה את האוירה, כי היה נשמע שלהיות זמר פרושו ירידה מהדרך, נכון שזה קורה הרבה בד"כ מכורח המציאות, אבל הנה, זאנוויל וינברגר נשאר ברמה הרוחנית שלו, ונהוראי אריאלי רק נהיה שמור יותר.... בקיצור, שום דבר לא מחייב ולא צריך להכליל
אני התכוונתי שהרבה זמרים חסידיים לאט לאט משתנים במהלך הקריירה שלהם מבחינה דתית/חסידית לא ציינתי אף זמר מסויים וכמובן שיש הרבה שנשארים שמורים
-
@נשר אמר במה הופך מוזיקה חסידית ל"חסידי מודרני":
מה התכונה של חסידי "מודרני"
נראלי חסידי אלקטרוני בסגנון...
@בונקר אמר במה הופך מוזיקה חסידית ל"חסידי מודרני":
אתם מכירים זמר "חסידי מודרני"???
ברצינות? כי הייתי שואל אחרת...
@תמר-7 אמר במה הופך מוזיקה חסידית ל"חסידי מודרני":
אבל בחיים האישיים של הזמרים החסידיים האלה ,הם כן נקראים חרדים מודרנים.
לא חושב שלזה הייתה הכונה שהם בחייהם האישים מודרנים!?
-
יש איזה קטע בחרבונה טיש
|| https://www.hamichlol.org.il/חרבונה ||
שאחד אומר לשני סי שוין צי מודרנישט ואם חרבונה טיש זה מודרני אז מה זה מודרני
-
-
@ברוריה אמר במה הופך מוזיקה חסידית ל"חסידי מודרני":
אני התכוונתי שהרבה זמרים חסידיים לאט לאט משתנים במהלך הקריירה שלהם מבחינה דתית/חסידית
צודקת, אבל לומר שלהיות זמר זה ירידה מהדרך זה משפט קצת מכליל....
זה נכון שאלו שיורדים רוחנית תוך כדי הקריירה זה דווקא החסידים (בד"כ ונא לא להתנפל עליי מי שנעלב, זה התוצאות בשטח....), כי הליטאים מתחילים מלכתחילה ממקום אחר. -
לדעתי מוזיקה חסידית מודרנית זה מוזיקה עם מילים חסידיות (פסוקים בעיבריס), אבל שהמוזיקה עצמה היא בסגנון מודרני כמו פופ/רוק/ראפ או עם כלים לא מסורתיים (נגיד מוזיקה אלקטרונית או גיטרות חשמליות).
ובלי קשר, אתם לא חושבים שלומר שכל הזמרים יורדים מהדרך ובכל זאת לשמוע את המוזיקה שלהם זה קצת (הרבה) צביעות?!
אתם נהנים ממה שיוצרים, ואחר כך, בלי להניד עפעף, מותחים ביקורת על החיים שלהם?
ולשמוע את המוזיקה הזאת, זה לא ירידה מהדרך?