האם אוזניות מוניטור טובות להאזנה רגילה?
-
לאחרונה אני מחפש הרבה אוזניות באיכות סאונד גבוהה באזור מחיר של עד 450 ש"ח לא בלוטוס ובתוך האוזן ואני לא כל כך מוצא משהו טוב {על כל האוזניות מהסוג הנ"ל יש גם הרבה ביקרות שליליות באמזון וכו'} ונתקלתי הרבה פעמים ב"אוזניות מוניטור" אשמח לדעת האם האוזניות האלה טובות גם להאזנה רגילה או רק להופעות ואולפן והאם יש להם סאונד שונה מאוזניות רגילות...
כמו כן אם יש לכם המלצה על אוזניות רגילות / מוניטור באזור המחיר הזה ששוות במיוחד את המחיר מבחינת הסאונד אשמח לשמוע... -
יש לי חבר שקנה אוזניות מטורפות של סוני בערך במחיר הזה אבל אני לא יודע איזה דגם בדיוק... (אם זה יהיה חשוב למישה תגידו ואני אנסה לשאול אותו...)
-
אוזניות מוניטור משומשות בעיקר בהופעות והם יותר נועדו להעביר את השמע שיש בהופעה על ווליום נמוך כאשר ערוץ אחד מוגדר כערוץ ראשי ואותו שומעים יותר טוב.
לא נראלי שמומלץ להשתמש בהם כאוזניות סדירות לשימוש ביתי כי זה לא מה שמתמקצע באיכות שמע.
אם אתה רוצה אוזניות חוט תוך אוזניות (אם הבנתי נכון) אז תחפש של ביטס או אם אתה מוצא את הסוג הישן של אפל אבל תבדוק שזה באמת מקורי או שיש את פיו, בוס ואוסטרליה שאלה חברות מאד טובות רק השאלה אם יש לקנות אותם בארץ. את אוסטרליה בזמנו בדקתי ואין -
הדגם הזה הוא מתאים להאזנה רגילה או שזה רק למוניטור?
https://he.aliexpress.com/item/1005003870130132.html?spm=a2g0o.cart.0.0.56a43c00ttCvUR&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr