מגזין תווים מבית מוזיקה VIP
-
@הלב-שלי זה לא נראה לי דוד בן ארזה זה אח שלו יצחק.
אבל מגזין מושקע בהחלט!!
מחכים לראיון עם יוסף חיים בוסקילה--||שמשום מה לא ראיינו אותו בשום מגזין||
-
אחלה מגזין!!!!!!
אולי תתחרו במגזין קול פלי......
אבל שיהיה בלי כסף -
@הלב-שלי אמר במגזין תווים מבית מוזיקה VIP:
זה הכל, אל נא צוות תווים יקר תקחו ללב, זה רק מראה עד כמה אנחנו מעריכים ומתבוננים בדקדקנות בכל תו ותג במגזין. עבודה מדהימה. תמשיכו כך.
דרך אגב @הכל-טוב-0 אתה יכול ליצור קשר עם @בן-מנחם דרך המספר שבמגזין. -
@ענק-הענקים-בדורינו אמר במגזין תווים מבית מוזיקה VIP:
לא יודע מדוע @בן-מנחם עדיין לא עדכן פה את זה, מגזין תווים 2 יוצא לדרך בע''ה היום!!!
ושימו לב מי הצטרף למערכת - - - חבר מקצב הידוע, מנהל הבמה של ילד הלא מוטי גרינבויים, וסתם כך איש מוזיקה ואיש שנמצא עמוק עמוק בתוך התעשייה הרי הוא: @איצלה !!!
(קרדיט: @בן-מנחם )
כבוד הוא לי להתארח במגזין הזה.
וכאן המקום אולי לתת לחברי הפרום להיות חלק בזה,
אני מחפש רעיונות למגזינים הקרובים, כתבות תחקיר מעניינות או העשרות יידע בתחומי המוזיקה, אבל חשוב להדגיש צריך משהו שלא דברו עליו בעבר ומשהו יוצא דופן ומרתק.
ואגב, קיבלתי מלא פניות מאנשים האם הסיפור הזה אכן אמיתי על התאום של שלמה קרליבך, אז כאן המקום לענות שכן, כל הסיפור עד הפרט הקטן הוא אמיתי לחלוטין שלמה בעצמו כתב את זה בספר שלו במהדורת חול באנגלית, כמובן שבשביל לעניין את הקוראים הייתי חייב להביא את זה מזווית שונה אז סיפרתי את זה כאילו התאום כתב יומן שזה כמובן לא היה וגם לשון הכתיבה היה בשביל למשוך את עייני הקוראים, מקווה שנהניתם.
מחכה לתגובות ולרעיונות... -
נס שיש את מקצב!
-
סליחה שאני מתפרץ לדלת פתוחה. ומגיב קצת באיחור. אבל חבר'ה היה מגזין מטורף,
ובאמת תפס אותי אפי' יותר מקול פליי מהסיבה שקול פליי לא תמיד מעניין, והכתבות הם לא מה שהקהל רוצה, וכאן הכל היה פשוט מה שרציתי לקרוא ולדעת.
שאפו ענק .. -
|-%(#ff0064)[ואוו מה מחכה לכם במגזין 'תוים' 3] | %(#ff6500)[ראיונות ותחקרים כרגיל] | %(#00ff91)[ראיון בכורה ולא תאמינו עם מי? האיש הכי מצליח בתעשיית התזמורות כיום] | %(#0400ff)[מזרחי וחסידי] | %(#00ff35)[ופריצת הדרך החדשה] | %(#d600ff)[טורים, כתבות וטורי דעה מוזקאלים] | %(#ffec00)[מגזין 'תוים' 3 התחלנו עבודות] | %(#ff0f00)[בקרוב יש לכם למה לחכות שדרוגים והוספות שוות הכל במגזין תרבות מוזיקה יהודי כשר ונקי וכל זה] %(#0040ff)[בחינם] %(#1200ff)[!!] -|
קרדיט @בן-מנחם
-
|--|