-
@סלאש אז ככה, אני מסביר מדוע המוזיקה כ''כ מושכת, למה הדיבור סביבה כ''כ חזק, מה יש בה שאין במרשמלו בטעם אוכמניות ?! מוזיקה זה משהו מיוחד וזו הסיבה לכל המהומה ולמה ?! ואז כפי שנאמר מחפשים "תירוצים" לשאלה למה...
אבל זה לעניו''ד זה לא תירוצים, אלא הסברים למה... תחשבו על זה# (ואל תשכחו שאתם מחליטים על מה נדבר שבוע הבא/יום חמישי... במייל שהובא בסוף הטור)
-
@מוכן-תמיד-לעזור עלה כבר טור אחד... תנו נושאים ונעשה לכם מיקס מעניין...
תבין את הרעיון.. -
@מוכן-תמיד-לעזור כנראה בליל שישי ערב בדיקת חמץ נעשה קצת "ביעור חמץ" למוזיקה הפחות טובה שחלחלה למחנינו... בא לכם ?! שלא יהרגו אותי כאן..
יחשבו שאני קמיסר או סטופל שרוצה שתשמעו שירי 1980
אל דאגה חבר'ה -
@מוכן-תמיד-לעזור סבבה נפגש בחמישי,
ואני חוזר ואומר שכאן זה טוב ויפה לתגובות ודיונים כמו שעשו למעלה בחכמה על היכל הנגינה וכו'...
אבל למי שיש תגובה שהוא מעדיף שהיחס אליה יהיה יותר פרטני, וגם למען הסדר הטוב אצלי בראש מומלץ להגיב בכתובת המייל שרשומה בסוף הפוסט.
לילה טוב
נ.ב. אני יותר מכתב מקצב התוית הזו פשוט לא תיהיה נכונה...- עניין של המנהלים כאן... -
@מוכן-תמיד-לעזור MMIKTZAV123@gmail.com כן אני על המייל, אבל אני מזכיר ובזה גם האישור שלי מהפורום מוגבל !!
לא להתכתבויות... רק ואך.. תגובות ענייניות או בקשות בנוגע לטור !! -
@shin אמר בפרק א - תגובות:
@מוכן-תמיד-לעזור כנראה בליל שישי ערב בדיקת חמץ נעשה קצת "ביעור חמץ" למוזיקה הפחות טובה שחלחלה למחנינו... בא לכם ?! שלא יהרגו אותי כאן..
אל דאגה חבר'האני ממש מתכוין ברצינות... ואני מחכה במייל לרעיונות שלכם.
מה מפריע לכם במוזיקה של היום ???
#מה הייתם ממליצים ליוצרים חדשים ??
#אך ורק בנושא מה אפשר לתקן...
ומה הייתם עושים אתם כאמן שרוצה להיכנס לכל הרדיויים... למינסטרים... הוא לא יכול להיות דתי מדי ולא חילוני מדי...
המייל בספויילר:||MMIKTZAV123@gmail.com||
-
למה? דווקא אני בעד, הם השדרנים הכי טובים שמשמיעים מוזיקה הכי איכותית, חבל שהם מגישים בשעות כאלה.
-
@המאסטרו-הנסתר אני יגיד לך ככה ממש בקטנה, שמעניין מאוד שלא נתנו לסטופל את שעה 14:00...
ואני לא יפרט, ישאיר אותכם במתח לטור בחמישי בלילה...
@C050 מחבר מה ?! -
-
אני יגיד לך ככה ממש בקטנה, שמעניין מאוד שלא נתנו לסטופל את שעה 14:00...
אני הבנתי....