-
כאן תפרסמו תגובות על פרק א.
-
@shin
מזל טוב על פתיחת הטור,
היה בההחלט מעניין לקרוא ולקבל עוד ידע וחוות דעת.רק---
עד לרגע זה לא לגמרי ברור לי עד הסוף על מה הטור שלך...
אני באופן אישי אשמח להסבר טיפהל'ה יותר נרחב... מה עומד לעלות לנו פה כל מוצ"ש, בטיפה יותר פירוט...?הרבה הרבה הצלחה בהמשך!
-
ואייי לא קראתי הכל אבל לפי אורך הפוסט רואים את ההשקעה
-
@shin
דבר ראשון שאפו על היוזמה ועל האומץ [לשבור מוסכמות].
[דבר שני בקשר להיכל התשובה, יש גם קשר, אם אני לא טועה, לנבואה (היכל מתחת או משהו כזה)]
דבר שלישי לא הבנתי איזה שירים אתה רוצה שיצרו בסגנון של "רבה אמונתך"- עקיבא?
או בסגנון יותר ישן? -
@אילנית א. כן הטור יהיה די סודי, לא תדעו מה הנושא הבא עד שהוא יתפרסם...
וב. אני אחזור שוב בקצרה ואם זה לא יובן ממליץ לכם לחכות הלאה,
אני מביא את הדברים מהזוית שלי, מזוית קצת שונה, מהיבט אחר, מהסתכלות אחרת וכו' וכו'..
מה שנשאר לכם לקרוא ולהינות לא צריך יותר....
ועל אבא לא שואלים שאלות...
@מנאשהיכל הנבואה
צודק בהחלט.
-
ואוהו נהניתי לקרוא , מחכה לעוד ....
-
@shin יש לך כתיבה מעולה ממש נהניתי לקרוא. נקודה קטנה שקפצה לי, זה שהיכל הנגינה קרוב להיכל התשובה זה בטח משהו משמעותי אבל לי זה נראה כאילו אנשים מחפשים תירוץ לנגן אז הם אומרים לעצמם ולאחרים שהיכל הנגינה קרוב להיכל התשובה. מה היה קורה אם הוא לא היה קרוב להיכל התשובה האם לא היינו מנגנים? אשמח לתגובה
-
@סלאש לדעתי הנושא מבלבל כי אם המוזיקה קרובה להיכל התשובה אז היא יכולה גם להרחיק מהתשובה וצרכים להיזהר מאוד משמיעת שירים לא מתאימים בגלל המשמעויות של השירים שיכולות לגרום לנסיגה באמונה בדיוק כמו שמוזיקה יכולה לקרב זה תלוי בעוצמות ובכוח של הזמר ומילות השירים.
-
וואי... רק עכשיו התפניתי לקרוא....
ממש יפה ומעניין,
יש לך כתיבה מקצועית מאוד ומושכת!
מחכה לפרק הבא!! -
@ברוריה אמר בפרק א - תגובות:
@סלאש לדעתי הנושא מבלבל כי אם המוזיקה קרובה להיכל התשובה אז היא יכולה גם להרחיק מהתשובה וצרכים להיזהר מאוד משמיעת שירים לא מתאימים בגלל המשמעויות של השירים שיכולות לגרום לנסיגה באמונה בדיוק כמו שמוזיקה יכולה לקרב זה תלוי בעוצמות ובכוח של הזמר ומילות השירים.
אכן כן, ולכן לא נכנסתי יותר מדי.. אבל זוהי בדיוק הכוונה שיר לא טוב יכול להרוס מאוד מה ששיר טוב יכול לבנות...
זה הכוח של המוזיקה !! -
@סלאש אז ככה, אני מסביר מדוע המוזיקה כ''כ מושכת, למה הדיבור סביבה כ''כ חזק, מה יש בה שאין במרשמלו בטעם אוכמניות ?! מוזיקה זה משהו מיוחד וזו הסיבה לכל המהומה ולמה ?! ואז כפי שנאמר מחפשים "תירוצים" לשאלה למה...
אבל זה לעניו''ד זה לא תירוצים, אלא הסברים למה... תחשבו על זה# (ואל תשכחו שאתם מחליטים על מה נדבר שבוע הבא/יום חמישי... במייל שהובא בסוף הטור)
-
@מוכן-תמיד-לעזור עלה כבר טור אחד... תנו נושאים ונעשה לכם מיקס מעניין...
תבין את הרעיון.. -
@מוכן-תמיד-לעזור כנראה בליל שישי ערב בדיקת חמץ נעשה קצת "ביעור חמץ" למוזיקה הפחות טובה שחלחלה למחנינו... בא לכם ?! שלא יהרגו אותי כאן..
יחשבו שאני קמיסר או סטופל שרוצה שתשמעו שירי 1980
אל דאגה חבר'ה