מוזיקה רדודה, או שמא אזל מלאי הזמרים הטובים?!
-
@מעט-אור
אבל זה לא נכון שכשעושים את זה במחשב זה תחליף
זה לא דומה ולא כמעט,
וחוץ מזה כתבת
"היום מביאים המון כלים רק לנקודות בודדות בשיר, והשאר עם כלי או שתים... וזה מקצוען."
נכון ועל זה היה הכוונה שעם כלים זה הרבה יותר יפה,
קח למשל את עוקר הרים החדש של שולי רנד הכלים שם פשוט מדהימים הרבה יותר מאשר אם הוא היה מוציא את זה עם איזה אלקטרוני. -
@מעט-אור בסדר אז הוא לא משתמש עם נשיפה אלא רק עם מיתרים והקשה שזה יותר הסגנון שלו,
אבל לומר שהוא מוזיקה אלקטרונית???
איפה אתה שומע שם אלקטרונית?
אבל מה שכן בוא נעשה סדר
זה ברור שכל האורגניות היום אפי' אלו שמביאים אותם בלהקות שהם משמשים במקום פסנתר זה אלקטרוני,
ולזה אני לא קורא אלקטרוני כי זה ס"ה הקלטה של פסנתר וזה משמש במקום אמיתי,
אבל קח למשל את השיר של מוישי מנדלסון & מוטי גולדמן ותגיד לי אם כזו מוזיקה אתה יכול לשמוע,
לזה אני קורא אלקטרוני. -
@רבקה
העולם מתפתח ומשתכלל
יש עוד זמרים ואנשים שרוצים להשמיע או את קולם
זו תופעה טבעית
לאט לאט נכיר את כולם לא,?
כבר דברו על זה פה בעבר של בנאדם שני נהיה זמר, אבל זכותו
ככה זו הדרך של העולם, סוג של מעגל כזה אחרת איך נתקדם?(אגב פעם לפני 10 שנים גם לא ידעו בדיוק מי זה איציק דדיה מידד טסה וכו)
-
@איילת לכן ציינתי אחרי שכתבתי פעם - לפני שנים בודדות.
ולגבי זה שעוד רוצים להשמיע את קולם - רלוונטי ולגיטימי. אין ספק.
אבל אופס - סורי על הדוגריות - לא כל מי שמשמיע את קולו ראוי לזה.התכוונתי בגדול. בגדול מ א ד.
יש הרבה זמרים חדשים אחלה. כע?
אבל בסך הכללי - עולם ה'מיוזיק' מצטייר קצת זול. -
@איילת אמר במוזיקה רדודה, או שמא אזל מלאי הזמרים הטובים?!:
@רבקה אממ לא כ"כ מסכימה איתך (עניין של טעם כבר אמרנו )
נכון שהתופעה שכל מי שרוצה מוציא היום סינגל ו- הופ נהיה זמר קצת מוריד את האיכות ואת הסטייל של "זמר"
אבל תכלס ולעניין מי שבאמת מוצלח ממשיך הלאה---אני איתך לגמרי. אין שום בעייה בזה שיש הרבה זמרים חדשים.. חלק מהם ממש טובים ואפילו מצויינים!!
אם כבר יש תלונות על המוזיקה היום, זה תלונות אחרות...
בסה"כ גם על ריבו לא הסתכלו בהתחלה.. טוקר לא הסכים להשמיע אותו שנה שלימה!!
ותראו מה יצא ממנו..
לכו תדעו כמה אוצרות נפסיד אם נקבור ככה את כל הכשרונות שצצים... לדעתי צריך לתת לכל אחד את המקום וכמו שאמרה @איילת מי שמוצלח ממשיך הלאה!! -
@איילת גם. כמובן. זה כלול בתוך כל הקטגורייה הרחבה הזו.....
בא נאמר שזמרים כמו גד אלבז ואיציק דדיה [העצמאי] - הם נקראים בעלי ביצועים טובים.
לעומת הרבה אחרים... ש... פחות. פחות בהרבה.
לעולם לא תשמעי שיר שלהם בלי תוכן. כזה ריק..... רק כדי לקבל חתימה שהם הוציאו שיר.
נכון?
אז על זו כוונתי. -
@רבקה אמר במוזיקה רדודה, או שמא אזל מלאי הזמרים הטובים?!:
התכוונתי נטו לכך שהאווירה המוזיקלית השתנתה.
הצחקת אותי!!
ברור שהאווירה השתנתה... כל החיים שלנו השתנו.. פעם יצאו קלטות ולא דיסקים.. שמעת על זה??
פעם עלה הון להוציא שיר, היום כל ילדון מקליט בבית ומוציא שירים...הכי טבעי שזה מה שיקרה!!
ואם דיברת על הזמרים החדשים שצצים כל יום אז זה לדעתי חיובי וטוב..
הרי לא כולם נהנים לשמוע כל היום את חיים ישראל, שוואקי, פריד, מבד וכו', רוצים לגוון קצת בחיים..
אז מי שרוצה ישמע את כל החדשים, ואולי יגלה שם את ריבו הבא וכד'.. ומי שלא רוצה - יכול להמשיך להאזין למוזיקה הישנה (והטובה - אני מדגישה!!)