סקירת העומר 2022 - מבית המחדש וקול ברמה
-
תוצאות סקירת העומר - הזמרים הליטאים המובילים בשוק החתונות:
1. שלמה כהן
2. יוסי ברגר
3. אלי הרצליך
4. אבי אילסון
5. רולי דיקמן
6. משה קליין
7. קובי ברומר
8. נמואל הרוש
9. קובי גרינבויים
10. שמחה פרידמן||זה מהזכרון......... יכול להיות שהתבלבלתי בין מקומות סמוכים. לא נראה לי, אבל אם כן - תתקנו.||
לתוצאות של הזמרים החסידיים לא הקשבתי, כבר הלכתי לישון, אז מי שיודע אם היה ומה התוצאות שיכתוב!!
-
-
|--|
-
@מוח-שליט-על-הלב נכון! התוצאות במצעד של הזמרים הליטאים מוזרות מאד!!
מי שומע בכלל על שלמה כהן היום?
הזמרים שנמצאים בפרונט הם יותר קובי ברומר, משה קליין, אבי אילסון, רולי וקובי גרינבוים.
מה שכן, יש הגיון במה שיוסי אייזנטל הסביר: הייתה אפשרות להצביע ל 5 זמרים, ובתור מקום חמישי - יש הגיון שהרבה יצביעו לו מתוך כבוד לקריירה הארוכה שלו, ואולי בגלל השם המוכר שלו.
דווקא בזמרים החסידיים - התוצאה מדויקת ממש! (אני פחות מכירה.... אבל ברור לי שזאנוויל מקום ראשון, ומנדי וייס ואהרלה סמט גם צריכים להיות בשלישיה.) -
@Eti אמר בסקירת העומר 2022 - מבית המחדש וקול ברמה:
דווקא בזמרים החסידיים - התוצאה מדויקת ממש! (אני פחות מכירה.... אבל ברור לי שזאנוויל מקום ראשון, ומנדי וייס ואהרלה סמט גם צריכים להיות בשלישיה.)
מנדי וייס לפני אהרלע סאמעט ???
נכון כמעט אותו רמה אבל...עדיין אני חושב שאהרלע מגיע לפני. -
היו דברים מוזרים הן בליטאי כמו שכתבו פה ששלמה כהן מקום ראשון לפני אבי אילסון רולי משה קליין[איך רק מקום6???] וקובי[רק מקום 7??? נמואל 8?
גם בחסידי מוטי ויזל וויסמנדל וגרומן לא יותר מקפיצים [וודאי לא יותר מובילים] מיואלי קליין אברימי לונגר ומוטי גולדמן
חוץ מזה שזאנוויל הכי גדול בארץ לא בתור זמר חתונות הוא לא יודע להרים קהל[יחסית לפחות מ7 זמרים חסיידים פה בארץ]והוא לא נקרא מוביל הוא לא זמר שמופיע לילה לילה בקיצור סקר מוזר כמו כל הסקרים שלהם... -
@שלומי-0 דווקא אני שמעתי על כמה חתונות שזאנוויל היה בהם, ועשה ת'חתונה בטרוף והקפיץ חבל על הזמן. אבל כמו שכבר כתבתי אני פחות מתמצאת בציבור החסידי....
מה שכן בואו שזאנוויל עובד הרבה עם יואלי, ושלמה כהן מופק ע"י עויזר דרוק.....
אז עזבו
א"א לדעת מה הולך שם... -
@Eti אמר בסקירת העומר 2022 - מבית המחדש וקול ברמה:
ושלמה כהן מופק ע"י עויזר דרוק.....
ממש לא נכון!
לא שאני מאמין למצעדים האלו....
אבל בכל אופן לגבי החסידי אפשר די להבין את התוצאה, מכיוון שלכאורה רוב המדרגים הם לא חסידיים אלא ממגזרים אחרים סביר להניח שהם דירגו את מי שמוכר גם מחוץ לגבולות החסידייים דהיינו זאנוויל מנדי וייס סמעט ומוטי ויזל! כל השאר הם זמרי חתונות שהמדרג הליטאי הממוצע בכלל לא שמע עליהם
וא"כ , אפשר שזה ההגיון... -
@מוזיקה אמר בסקירת העומר 2022 - מבית המחדש וקול ברמה:
ממש לא נכון!
בטוח?
דווקא זכור לי ממש בוודאות שכן. -
@Eti שלמה כהן לא מופק ע"י עויזר דרוק מי שמנהל אותו הוא חיים גיטלר (לא מישהו מוכר...)
לדעתי לשלמה כהן הגיע המקום הזה ובצדק (עם כל הכבוד לברומר, קליין וכל הצעירים הללו אבל....)
אמנם הוא פחות פעיל היום בחתונות כי הוא מגביל את עצמו לשנים או שלושה אירועים בשבוע וגם מהאירועים האלו הוא לא דואג לעלות סטטוסים וכדו' שאח"כ יופצו כאן או בכל קבוצות המוזיקה למיניהם
מה שכן מוזר בעיני מדוע ולמה הוא נכלל בזמרים הליטאים?! הוא הרי זמר חסיד סערט ויז'ניץ ששר במבטא חסידי כבד ורבים משיריו הם באידיש... -
@ר-כהן כנראה שטעיתי.... למרות שאני עדיין חושבת שיש קשר, אולי לא ישיר ממש.
@ר-כהן אמר בסקירת העומר 2022 - מבית המחדש וקול ברמה:
מה שכן מוזר בעיני מדוע ולמה הוא נכלל בזמרים הליטאים?! הוא הרי זמר חסיד סערט ויז'ניץ ששר במבטא חסידי כבד ורבים משיריו הם באידיש...
צודק.
אבל אין לו שם של זמר חסידי כבד כמו זאנוויל לדוגמא, והוא גם שר בהברה ליטאית.
אז כנראה לכן הוא מיוחס ישר לשם. -
אני אומר חד וחלק קובי ברומר מגיע לו מקום גבוהה לא בגלל הסטטוסים ולא יודע מה תסתכלו על הדרך שהוא עשה זה מטורף בעניי הוא מגיע לחתונה אין מצב שאחרי 10 דקות של הרקדה הוא לא מזיע הוא נותן את כל הנשמה שלו הוא היה יכול לשיר כמו שאר הזמריים ולקבל את הכסף וללכת אבל עצם זה שזה לא כך אצלו וכל חתונה שלו זה השקעה כאילו זה החתונה היחידה שיש לו וכאילו הוא לא מרקיד יום יום מבחינתי ושוב מבחינתי אני חושב שהיה מגיע לו מקום יותר מכובד זה לגבי ברומר
אבל עם כל הכבוד הייתי בחתונה [ אח ] עם שלמה כהן אני לא רוצה לומר שלא היה שמחה אבל זה הבדל שמיים וארץ מהזמריים הצעירים בתחום כדוגמת אילסון ברומר קליין ואפילו דיקמן וכאצל שלמה כהן ועוד מהסוג שלו זה יותר חתונה יוקרתית ופחות אקשן ושמחה כך אני חושב יש שמחה וודאי אבל זה זמר גם של הדור הקודם ואתה מקבל אנרגיות אחרות מבלי לזלזל חס וחלילה כל אחד בכבודו ..... -
@מוח-שליט-על-הלב כי כנראה אנשים לא באמת אוהבים את האלה שמתפרעים ועושים שטויות (שלדעתי הם תת רמה) ועסוקים כל הזמן מי מעלה את הסטטוס הכי מטומטם (עם השפם זוכרים?) פשט הזייה שהם הזמרים שלנו... ולכן הצביעו ברגליים שרוצים זמרים נורמליים...