סקר | סקופים לשווא.
-
מ ע צ ב ן אם אתה רוצה ליחצן את עצמך על תעשה את זה על הגב שלנו עשה זאת בדרכים ישרות...
-
הצבעתי אחר.
כי זה מאד מעצבן אבל באמת הזמר לא חייב לי כלום.
אני לא אומרת שאני לא מתעצבנת וזה כן מזיז לי אבל מה שמעצבן אותי זה שהזמר מפרסם שהוא מוציא והוא לא עושה את זה.
אתה רואה שהולכות להיות לך בעיות? למה אתה מפרסם שאוטוטו יוצא שיר חדש? מה הקטע?
בקיצור לדעתי. זמר צריך להפתיע עם שיר חדש ולא למרוט איתו את העצבים.||מקווה שזה ברור||
-
פוסט זה נמחק!
-
לדעתי האמירה שהזמר לא חייב לנו כלום היא מוטעית, כי זמר מחוייב לציבור (בלי הציבור הזמר הוא לא זמר...) כי כל ההצלחה שלו נובעת מהקהל שיגיע להופעות, שיקנה אלבומים, צפיות ביוטיוב וכדו'. זה אמור להיות ברור מאליו לא למרוח אנשים שבזכותם אתה מצליח.
לי לא אמור להיות אכפת, כי רוב הזמרים שאני שומעת לא מפיצים סקופים למיניהם,אבל לדעתי זה משהו בסיסי של יושר והגינות,
אין חומרים? אל תשקר!
הצבעתי מעצבן (למרות שזה לא מרגש אותי) -
פוסט זה נמחק!
-
@מערכת-הפורום
תלוי איזה זמר -
@שרת-הרוק אמר בסקר | סקופים לשווא.:
לדעתי האמירה שהזמר לא חייב לנו כלום היא מוטעית, כי זמר מחוייב לציבור (בלי הציבור הזמר הוא לא זמר...) כי כל ההצלחה שלו נובעת מהקהל שיגיע להופעות, שיקנה אלבומים, צפיות ביוטיוב וכדו'. זה אמור להיות ברור מאליו לא למרוח אנשים שבזכותם אתה מצליח.
לי לא אמור להיות אכפת, כי רוב הזמרים שאני שומעת לא מפיצים סקופים למיניהם,אבל לדעתי זה משהו בסיסי של יושר והגינות,
אין חומרים? אל תשקר!כל מילה!! באמת!
אני חושבת שזמר, שהעבודה שלו היא בעצם מול הקהל ובשבילו - צריך להתייחס לקהל שלו בכבוד מינימלי.
ובכלל זה הוא צריך לעמוד מאחורי המילה שלו, ולא לשגע אנשים סתם.
זו דעתי, ולכן בחרתי מעצבן - גם אם לי אישית זה פחות מפריע - זו התנהלות מעצבנת. -
בטח מעצבן.
עם זמר מפרסם בכל מקום אפשרי על חומר שהוא הולך להוציא ובסוף מכל סיבה שהיא הוא לא מוציא זה לדעתי זלזול באינטליגנציה של הציבור וחוסר אמון כלפיו.
מה עוד שעם זה זמר חדש אז זה יפגע לו בשם הטוב שהוא רוצה ליצור לעצמו. -
@בקי אמר בסקר | סקופים לשווא.:
הצבעתי שזה לא מפריע לי כי כל יום זמר אחר אןמר שהולך לצאת שיר עוד חודש/שבוע/יום וכ' וכבר לא אוחזים...
למרות שאני לא כזה מסכימה איתך,
כי אם זה זמר שאני כבר מחכה לשיר חדש שלו,
אז עומד לי בראש שהוא אמר שהוא יוציא,
ובסוף לא יוצא... זה מאכזב.... -
@שרת-הרוק ולדעתי עוד יותר מזה,
אם שמתם לב, היה אפשר לראות את זה אפילו לפעמים כאן בפורום,
שיש כל מיני תגובות כבר של חוסר אמון,
כאילו, אז מה אם הוא אמר שהוא יוציא, בטוח שזה לא יקרה... וכל מיני כאילו תגובות,
או משהו כמו, אוקי הוא אמר שהוא יוציא שבוע הבא, כנראה זה יהיה עוד חודשיים, במקרה הטוב...
וזה באמת קצת עצוב שזה ככה.... -
אז ככה, אני מצד אחד מבין את הצורך ביח''צ (כן גם ה"הדלפות של ישי ריבו ועקיבא יומיים לפני"... זה יח''צ ואני מבין את זה,
אבל זה לא סותר את זה שכמאזין אני מתאכזב רבות שמה לעשות אמרו ואמרו וכלום....
ואני גם מבין את הזמרים שזה לא הכי פשוט לעמוד בלו''ז (אז אולי שלא יציבו אחד כזה, אבל אז הקהל ישכח מהם)
בקיצור שפשוט יעדכנו אותי לפני וזהו....
אני נוג לומר לגבי כל הסקופים, הסקופ הכי טוב זה ששיר פשוט יוצא. -
@shin אז יש לי שאלה,
למה שהם לא יגידו שהם עובדים על חומרים, כדי שלא ישכחו מהם,
וכשהוא מוכן, אז יציבו יעדים,ואז זה בטוח יצא בזמן...
או אפילו קצת לפני שהוא מוכן יציבו יעד הגיוני, שהם כמעט בטוח יעמדו בו, ואז הם יהיו חייבים לעמוד בו,
כמו כל בן אדם אחר בכל משרה אחרת שלא תהיה.... -
@דיזיין
@מוזיקה אמר בסקר | סקופים לשווא.:@רחל אמר בסקר | סקופים לשווא.:
אנחנו לא יכולים להכנס לראש שלהם
זה בדיוק העניין....
האמנים צריכים להיכנס לראש שלנו הלקוחות, יותר משאנחנו לראש שלהם!מסכים בהחלט. זה התפקיד שלהם ושל היחצנ''ים לעשות לנו טוב על הלב. כדי שאנחנו נזמין אותם לחתונות או נרכוש כרטיסים למופעים שלהם !!!